Revui Fragmenty naleznete rovněž  na    Twitteru  a    Facebooku

  Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU  

  Institut Václava Klause

Komunisté zavírali odpůrce na Bory, zelení levičáci z Antify je chtějí rovnou upalovat Doporučený

Vůdčí osobnost seznamu "Klerofašistů, kleronacistů, lefebristů a příznivců diskriminace v ČR" vypracovaný Antifou, prezident Václav Klaus, si rád popovídá s tvrdým jádrem pravicových konzervativních vlastenců. Snímek ho zachycuje v restauraci U tří růží v rozhovoru s britským politologem a publicistou Johnem Laughlandem, který je přesvědčen, že situace v EU je neúnosná a po jejím rozpadu bude prezident Klaus vůdčí figurou realistické politiky v Evropě. Vůdčí osobnost seznamu "Klerofašistů, kleronacistů, lefebristů a příznivců diskriminace v ČR" vypracovaný Antifou, prezident Václav Klaus, si rád popovídá s tvrdým jádrem pravicových konzervativních vlastenců. Snímek ho zachycuje v restauraci U tří růží v rozhovoru s britským politologem a publicistou Johnem Laughlandem, který je přesvědčen, že situace v EU je neúnosná a po jejím rozpadu bude prezident Klaus vůdčí figurou realistické politiky v Evropě. snímek Ivana Haslingerová, revue Fragmenty

Facebookové stránky "Antify" a "Zelené levice", která se charakterizuje jako radikální environmentální ekosocialistická a anarchistická strana, jsem dosud nikdy neotevřela. Protože mne ale již několik týdnů bombardují čtenáři dotazy, co říkám seznamu pravicových politiků, novinářů a publicistů, mezi nimiž figuruje i mé jméno, se kterými mělo být po volbách v případě výhry levice zúčtováno, byla jsem nakonec nucena stránky otevřít, abych mohla rozhořčeným čtenářům odpovědět. Což o to, seznam "Klerofašistů, kleronacistů, lefebristů a příznivců diskriminace v ČR", jak ho autorka Radomíra Clément hrdě nazvala, je seznamem nejskvělejších osobností, jaké v národě znám, a je mi ctí v něm figurovat. Byla jsem ale opravdu šokována koncentrací nenávisti jeho autorů, kterou jde snad srovnat pouze s projevem prokurátora Urválka při odsouzení Milady Horákové: "Už jen 24 dnů zbývá do voleb. A potom vyhraje levice a vás budeme věšet na kandelábrech a pálit na náměstích. Mám seznam hlavních českých klerofašistů, klerofašistek a lidí odporujících rovnosti, a stejně tak dopadnou i všichni členové této skupiny, " píše fanatická příznivkyně Matky země. Na jiném místě prosí odstatní diskutující o další doplnění o osoby, které publikují, nebo jsou veřejně činné, protože "Matka Země žízní po krvi klerofašistických prasat zneužívajících malé chlapce a odpírající ženám svobodně zacházet se svým tělem. Její touha bude naplněna. Nikdo nás nezastaví!" (Pro nezasvěcené uvádím, že pojem Matka Země je termín často používaný mezi příznivci zelené ideologie, kteří věří v pohanský kult bohyně Gaie).

Člověk by si řekl, že konec konců vyhrála pravice v čele s noblesním Petrem Nečasem, který nás upalovat nebude, tak proč ztrácet se skupinou podobných šílenců čas. Jenže při pátrání, kde všude se seznam vyskytuje, jsem nalezla i facebook příznivců Václava Havla s výzvou: "Pane prezidente, věřím, že budete na naší straně v boji proti těmto fašounům!!! Antifa!!!" A to mne již přešla legrace. Jak to, že bývalý disident, který za propagaci svých myšlenek seděl na Borech, neumravní diskusi svých obdivovatelů? Jak to, že jim nevysvětlí, že za politické názory, byť byly jakékoliv, se po listopadové revoluci již nikdo nesmí ani věšet na kandelábrech ani upalovat na náměstích. Proč jim nepřipomene své heslo "Nejsme jako oni". I když nejsem zastáncem budování třetích cest k socialismu s lidskou tváří, jejichž přívržencem je bývalý prezident Václav Havel, pokládala jsem ho až do dneška za člověka mírumilovného, který má sice příznivce mezi levicovými občany, tzv. intelektuály, nikoliv však vrahy. Když ale nic nepodniká proti lidem tvořícím seznam na likvidaci jeho ideologických nepřátel a neokřikne tuto lůzu, pak mi zbývá jen se ho v duchu postesknout a zeptat se "Pane Havle tohle je Váš tolik proklamovaný humanismus?" Opravdu souhlasíte s tím, aby Vaši obdivovatelé pálili na katedrálách a na náměstích následující pravicově uvažující osobnosti, pardon "klerofašistická prasata"? A proto jsem se rozhodla napsat tento článek. Jednak pro výstrahu těm naivním obdivovatelům zelených fanatiků, aby viděli, co by se po vítězství zelené levice u nás dělo, jednak v naději, že se k tomu třeba pan Havel vyjádří, protože stále doufám, že o tomto řádění svých obdivovatelů neví.

Takže zde je abecední seznam "Klerofašistů, kleronacistů, lefebristů a příznivců diskriminace v ČR" nad nimiž byla vyhlášena výše uvedenými výtečníky fatva. Jedná se o následující osobnosti:

Bahníka Petra (D.O.S.T.), Bartoše Adama B., Bátoru Ladislava (předsedu Akce D.O.S.T.), Bátoru Alexandra, Baxanta Jana (litoměřického biskupa), Bobošíkovou Janu (přesdedkyni Solidarity), Čejku Martina, Černého Víta, Červenku Františka (tajemníka Akce D.O.S.T.), Davida Václava, Duchana Pavla, Dědečkovou Janu (šéfredaktorka serveru Virtualy), Dundáčkovou Evu, Freiovou Michaelu (šéfredaktorku katolického periodika Res Claritatis), Hájka Petra (vicekancléře Pražského hradu), Haslingerovou Ivanu (šéfredaktorku kulturně-hospodářské revue Fragmenty), Hužvárovou Dominiku (miss vystupující proti feminismu), Jakla Ladislava (ředitele politického odboru KPR a osobního tajemníka prezidenta republiky), Janáčkovou Lianu (senátorku), Jocha Romana (ředitele Občanského institutu), Kalužu Radovana, Karase Jiřího, Kříže Jakuba, Klause Václava (presidenta republiky), Klausovou Livii (manželku pana presidenta), Kretschmera Michala, Kurase Benjamina, Landu Daniela, Laholu Henryka, Macha Petra (předsedu Svobodných) , Malého Ladislava, Malého Radomíra, Myslína Josefa, Němcovou Miroslavu (výkonnou předsedkyni Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR), Nepraše Tomáše, Pešekovou Máriu, Petříka Lukáše (šéfredaktora serveru Europotrál), Pospíšila Ignáce, Protivínského Vlastislava, Rybovou Zdeňku (předsedkyni Hnutí pro život), Řápkovou Ivanu, Semína Michala (předsedu iniciativy D.O.S.T.), Skřipského Marka, Stodolu Jiřího, Strejčka Ivu (europoslance), Šlechtu Ondřeje (šéfredaktora serveru Eurabia), Šojdrovou Michaelu, Tětivovou Lenku Kateřinu, Tobiáše Milana, Tomského Alexandra, Ucháčovou Kateřinu, Valentu Jakuba, Zimovou Dušicu, Zrna Matyáše (místopředsedu Občanského institutu).

Za zmínku stojí, že autorka seznamu Radomíra Clément děkuje za mnoho poskytnutých informací několika dámám: "Děkuju Lídě Hamplové, Věrce Tydlitátové a hnutí Antifa.cz." Pro neznalé novinařiny uvádím, že Ludmila Hamplová je bývalá redaktorka zpravodajského serveru iHNed.cz a spolupracovnice časopisu Reflex. Věra Tydlitátová je radikální sionistka a šéfka Ligy proti antisemitismuJejí web je plný fašistických blábolů, všude vidí nacisty a vystupuje z nepochopitelných důvodů velmi vehementně proti představitelům iniciativy D.O.S.T. Radomíra Clément se přátelí podle informací serveru prvnizpravy.cz s levicovým novinářem a komunistou Štěpánem Kotrbou či europoslancem Jiřím Havlem a dalšími vrcholnými politiky ČSSD a KSČM.

I laik vidí, že tyto dámy propojily zdánlivě nesouvisející až protichůdné směry - pomatený environmentalismus, antifašismus a fašismus. Pokud byste například nevěděli, kolikátou operaci právě prodělala Natálka Siváková, označily by vás určitě za nácka a kdybyste nevěděli, kolik bylo obětí holocaustu, ukřižovaly by vás za antisemitismus. Na jedné straně straší čtenáře nácky a fašouny, na druhé straně mají evidentně stejné chování jako oni - věšely by své nepřátele na kandelábrech kdyby se dostali k moci. Není se čemu divit. Ona totiž společenská spodina je jenom jedna a je jedno, k jakému -ismu se zrovna hlásí.

Protože pani Radomíra Clément píše, že si "bude vážit lidí, kteří jí pomohou seznam rozšířit," mám pro ni potěšující zprávu. Nabízím jméno vydavatele jí tak nemilované revue Fragmenty Doc. Jiřího Pancíře, CSc., kterého mrzí, že není na seznamu. Tvrdí, že by bylo pro něj ctí stanout po boku takových skvělých mužů jako je duchovní Baxant, Petr Hájek, Ladislav Jakl, Václav Klaus, Petr Mach, Michal Semín, a další. Prosí proto o laskavé zanesení jeho jména na tento list, a to i s vědomím rizika, že bude jednou po konečném vítězství levice v Čechách v rámci "konečného řešení" ekologicky usmrcen Einsatzgruppe pravdy a lásky. Vymiňuje si pouze, aby ho dámy neusmrcovaly v pojízdné solární plynové komoře. Ujišťuje je, že na seznam opravdu patří, neboť ve své revui Fragmenty bojuje s ekoterorismem, multikulturalismem, pozitivní diskriminací a prostě se vším, co je pro ně a jim podobné příznivkyně zelené ideologie svaté.

Pikantní je, že se dámy nyní, po vítězství pravice, třesou strachy.

Madame Clémens se od svého textu distancovala velmi pozoruhodnou větou: "Dobrý den, zmíněný text o kandelábrech a krvi u seznamu ´konzervativců určených k likvidaci´ jsem napsala silně naštvaná a navíc pod vlivem alkoholu a marihuany. Omlouvám se, pokud jsem tím někomu ublížila."  Věrka Tydlitátová se rozhodla raději zatloukat. Má zřejmě velice dobré zkušenosti se serverem blog.idnes.cz, kde byla pro svou nevraživost nakonec vyhozena. Podobně zbaběle se zachoval pan stínový ministr zdravotnictví za VV Stránský, který se nyní také snaží distancovat od své snahy prohlásit pana prezidenta za šílence.

Nechme ale tyto zbabělce svému osudu. Podstatné je, že díky jejich aktivitě se jasně ukázalo, co jsou to levicoví zelení fanatici a pro výstrahu do budoucna je důležité výše uvedený seznam zachovat, protože obsahuje určitou předzvěst věcí příštích vyjádřený pani Clémens: "Potom, co zvítězí levice, zúčtujeme spolu! Vím o vás, udělala jsem si na vás takový menší seznam. A neuniknete mi!!!"

*******************

Výše uvedený článek vyšel v době voleb 2010, kdy 14 dní před nimi zveřejnila Antifa výše uvedený seznam "Klerofašistů, kleronacistů, lefebristů a příznivců diskriminace v ČR", který měl zdiskreditovat tehdejší představitele pravice u nás. Až na jeho zavádějící název na něm Antifa celkem správně zkoncentrovala tvrdé jádro pravicových konzervativních vlastenců neformálně sdružených kolem prezidenta Klause. Tedy podle ní seznam klerofašistických prasat, s kterými potom co zvítězí levice, zúčtuje a neuniknou jí. Již jsem na článek zapomněla, ale článek v Novinkách.cz Roberta Maleckého "Pojďte, vyfotíme se. Jak se ke Klausovi juniorovi vetřel pravicový extrémista Kopal", v němž podle serveru Antify jakýsi extrémista Kopal obrážející snad všechny pochybné ultrapravicové akce si  dokonce dovolil přijít pogratulovat k 50. narozeninám Václavu Klausovi ml. a vyfotit se s ním na památku, což autor využívá ke znevážení Trikolóry, vyvstala mi jako Déjà vu okamžitě v paměti nenávistná kampaň Antify proti jeho otci. Zase se levicoví zelení Antifouni před volbami obávají návratu pravice do politiky a neštítí se použít cokoliv na její zdiskreditování. Tiše pomlčí, že Jan Kopal je  historik se zaměřením na soudobé dějiny a dějiny českého politického stranictví s titulem Mgr. a jako takový má přímo povinnost chodit na konference a akce politických stran a hnutí. Podle osvědčené metody, že stokrát opakovaná lež, a ještě lépe polopravda, se stane nakonec pravdou, pracují vytrvale na ničení pravice u nás. Nezbývá než věřit, že jako v roce 2010, tak i letos se jim jejich snaha nepodaří a Trikolóra v čele se synem pana prezidenta zvítězí stejně jako tehdy ODS. Článek jsem zveřejnila hlavně z důvodu, aby mladší generace viděla co je to Antifa a neidealizovala si jí pouze obrázkem fešného dedrovaného Ivana Bartoše.

Číst 4402 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v SPOLEČNOST

  Fragmenty jsou zobrazeny na twitteru i facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

   

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %