Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Cena za svobodu projevu pro Václava Klause Doporučený

President republiky v letech 2003-2013 Václav Klaus obdrží  prestižní Cenu za svobodu projevu v sále, kde udílejí Nobelovy ceny President republiky v letech 2003-2013 Václav Klaus obdrží prestižní Cenu za svobodu projevu v sále, kde udílejí Nobelovy ceny

Před malou chvílí podepsali ve Stockholmu předsedové stran Aliance pro přímou demokracii v Evropě (ADDE). společnou„Stockholmskou deklaraci“. Dnes večer ( 4.11.2016) od 19:00 hod. pak bude společenská akce IDDE (Institute for Direct Democracy in Europe), na níž bude vůbec poprvé udělena speciální cena The Freedom of Speech Award (Cena za svobodu projevu), a to bývalému českému prezidentovi V. Klausovi. Slavnostní akce se uskuteční v sále, kde byly předávány Nobely ceny (v letech 1901 a 1929).

„Václav Klaus má mezi euroskeptiky v Evropě obrovský kredit a zaslouží si toto ocenění jako člověk, který kritizoval nadnárodní vládnutí z Bruselu od samého počátku," sdělil k tomu našemu listu europoslanec za Svobodné Petr Mach.

Redakce Fragmentů k tomuto prestižnímu ocenění panu profesorovi Václavu Klausovi upřímně blahopřeje. 

Český překlad Stockholmské deklarace (originál v angl. je v příloze):

My předsedové stran Aliance pro přímou demokracii v Evropě (ADDE) se zavazujeme dodržovat následující závazky vůči lidu Evropy, který by měl být svobodný a svrchovaný:

1. Jsme odhodláni radit se s vámi o záležitostech týkajících se naší budoucnosti jako občana svobodného a suverénního národního státu.

2. Jsme odhodláni chránit své kulturní hodnoty a národní tradice.

3. Jsme odhodláni snížit břemeno příliš vysokých daní, udržet kupní sílu našich měn a ochránit úspory lidí před inflací.

4. Jsme odhodláni mít přistěhovalectví pod kontrolou a udržet svrchovanost státních hranic. 5. Jsme odhodláni porazit radikální islám, kdykoli bude přímo ohrožovat naši civilizaci.

ADDE (Alliance for Direct Democracy in Europe) vznikla v září 2014 a v témže roce byla Evropským parlamentem uznána jako Evropská politická strana. Cílem ADDE je bránit nadřazování EU nad svrchovanost členských států.

Členy ADDE jsou tyto strany:

UKIP (Velká Británie)

AFD (Německo)

Debout La France (Francie)

Parti Populaire (Belgie)

Sverigedemokraterna (Švédsko)

VoorNederland (Holandsko)

Svobodní (ČR)

viz http://addeurope.org/about-us/members#

Číst 8497 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v EU

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Právě přítomno: 210 hostů a žádný člen

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %