Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Chyba
  • JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 721

Francouzský reexport afrických „inženýrů a doktorů věd“ Doporučený

  • úterý, lis 13 2018
  • Napsal(a)  Michal Brand
Macronovi páni inženýři a doktoři už k nám jedou, naše zem nejen nevyhyne, ale bude vysoce vzdělaná Macronovi páni inženýři a doktoři už k nám jedou, naše zem nejen nevyhyne, ale bude vysoce vzdělaná

Zločinný Macronův plán na zotročení a vyhlazení Evropanů islámskými okupanty.  I sovětská okupace 1968 byla naprostá sranda proti plánům na vyhlazení evropských národů pomocí míšení raz podle Kalergiho plánuPo několika letech vymývání mozků ze strany multikulti neomarxistů se dozvídáme na idnes.cz, že  „Francie rozjela projekt pro nezaměstnané, vědce či inženýry a láká je do Česka“. No páni! Tři roky posloucháme, jak zoufalý je v Evropě nedostatek pracovních sil. Jak musíme dovézt z Afriky, Blízkého Východu a především z těch nejzaostalejších zemí světa s nejlínější a nejméně kvalifikovanou pracovní silou miliony lidí, protože jinak se zastaví celý ekonomický život v Evropě, protože už prostě nemá kdo pracovat.

A teď se dozvídáme to, co každý rozumný člověk věděl už dávno – že západní Evropa se potýká s masovou nezaměstnaností. Španělsko má míru nezaměstnanosti přes 15%, u mladých do 25 let má míru nezaměstnanosti naprosto šokujících 33,4%. Míra nezaměstnanosti u mladých Španělů (podobně jako Řeků, Italů, Portugalců) je podle mého skromného názoru v rozsahu, který do budoucna ohrožuje vůbec samotné fungování Španělska jako státu, jako společnosti. Španělská vláda i orgány EU by měly především prioritně řešit situaci vysoké nezaměstnanosti španělských občanů. Španělsko, sejně jako Řecko nebo Itálie či Portugalsko si vytváří celou generaci lidí, kteří nebudou mít práci, nebudou mít ani dovednosti ani snahu a ochotu zapojit se do normálního fungování moderní evropské společnosti. Bude tu generace lidí, která nemá absolutně žádný vztah ke společnosti, bude to pro ně „nepřátelské území“. A nejde jen o migranty, jde hlavně rodilé Španěly, Portugalce, Řeky či Italy – a rodilé i po rodičích. Migranti asi vůbec nejsou zahrnováni do statistik nezaměstnanosti, protože je západní státy nejsou schopni ani evidovat, jen jim vyplácí dávky a tolerují jejich asociální chování, kriminalitu a terorismus. 

Více k datům o hrozivé nezaměstnanosti mladých zde.

Francie má míru nezaměstnanosti přes 9%. Itálie přes 9%, Řecko přes 19%, Euro zóna jako celek přes 8% (to je celkem skoro 19 milionů lidí bez práce!)

A celé roky posloucháme „experty“ a další spolupracovníky prolhané mediální propagandy, že v Evropě je katastrofální nedostatek pracovních sil, že jich musíme několik desítek milionů dovézt z Afriky.  Vynechejme skutečnost, že negramotní pasáci koz, případně téměř gramotní prodavači z tržiště nebudou asi úplně uplatnitelní v moderní evropské ekonomice. Snad jedině v prodeji drog, ve stáncích s kebabem (které možná částečně prosperují jen díky skrytým darům z islámských zemí v rámci vytváření předsunutých pozic islámu pro ovládnutí Evropy) a v podpalování aut na ulici, případně rovnou v terorismu a jiných formách zastrašování a vyvražďování Evropanů, tam všude by se mohli tito „migranti“ uplatnit a řada z nich již také tak činí. A jde jim to fakt dobře.

A nyní změna. Francie najednou zjistila, že vlastně už teď má mraky nezaměstnaných.

A ráda by je poslala do České republiky. Prý hlavně inženýry a vědce. Nechci šířit konspirační teorie – ale opravdu si někdo myslíte, že Francie pošle pryč ze své země kvalitní, inteligentní a pracovité inženýry nebo vědce? Já bych si tipnul, že půjde o inženýry, lékaře a doktory věd, pokorné tiché a vděčné, z lodi Aquarius apod.

Multikulti agitátorka „Šojdrová navrhne Babišovi, aby syrští sirotci dostali ochranu jen dočasně“. S trochou humoru bychom mohli dodat, že již od okupace Československa „bratrskými armádami“ je jednotkou dočasnosti jeden furt (vtípek narážející na oficální propagandu o „dočasném pobytu sovětských vojsk“). Ale nejde o nic jiného, než o známé „jen dva prstíčky tam strčíme...“, jen o snahu paní Šrojdrové prolomit hranici, dovézt nejprve několik migrantů tak, aby to veřejnost spolkla, pak další, další, další ... až bude i naše země přeměna na islamizované migrantské peklo pro Evropany, přesně po vzoru „vyspělé“ západní multikulti Evropy.

Ale zpět k francouzskému re-exportu inženýrů a vědců.

Myslíte si, že když nám západní Evropa prodává desítky let za zlodějské ceny podřadné zboží a potraviny z náhražek (za ceny o 30-80% vyšší než v západní Evropě, o kvalitě ani nemluvím, čokoláda bez kakaa je jen nejvíce profláknutý příklad – ale jak nám slíbil Juncker, když si necháme zničit svoji vlast dovozem statisíců krimigrantů a teroristů, tak nám zkusí dojednat čokoládu s kakaem), myslíte si, že když se k nám takto chovají, že nám teď budou dovážet opravdu vzdělané „vědce“ nebo prostě jen lidi, kterých se chtějí za každou cenu zbavit? Kriminálníky, lemply, tupce, hlupáky, nezaměstnané protože nezaměstnatelné? Kulturní obohacovače. „Vědce“ z no-go zón, inženýry v oboru zapalování aut, lékaře se specializací na hromadná, brutální znásilnění nezahalených žen.

Jde prostě jen o další podvod, jak se snaží dnešní zločinné mocenské „elity“ prosadit islamizaci všech zemí Evropy. Další finta, další podvod. Tři roky lžou, jak všude chybí pracovní síly – a teď najednou i v jejich vlastních slovech přebývají. Lžou a lhali i v základních faktech. Ani teď nemluví pravdu. Jen se snaží jiným způsobem, pomocí jiné lži, jiného podvodu zrealizovat svůj stále planý a od začátku prosazovaný zločinný plán na zotročení a vyhlazení Evropanů islámskými okupanty.

Ani komunisti nebyli takové s...ě. Vyhladit nás nechtěli. Jen nacisté by nás také všechny vyhladili. A dnes multikulti neomarxisté, resp. islámští „uprchlíci“ okupanti a jejich multikulti kolaboranti. I sovětská okupace 1968 byla naprostá sranda proti plánům na vyhlazení evropských národů pomoví míšení ras podle Kalergiho plánu.

A abyste věděli, co konkrétně to znamená: Tady nejde o žádnou abstrakci „vyhlazení evropských národů“, „eliminace evropských národů“. Tady jde o ryze konkrétní věci.

O to, že se vy osobně budete bát vylézt na ulici, protože to bude pro Evropany horší peklo, než bydlet v Chánově. Nesrovnatelně horší. Stokrát, tisíckrát, nekonečně mnohokrát. Bude to rozdíl jako mezi skautským táborem a vyhlazovacím táborem. Jako např. mezi Chánovem a Treblinkou; protožeTreblinkou se stane pro Evropany Evropa s podílem muslimů přes – odhadem – přes 30-40%; s tím, že po dosažení podílu muslimů na populaci okolo 15-20% jde již o nezvratný trend, který může být zastaven a vyhlazení ne-muslimů muslimy odvráceno jedině v případě vítězství Evropanů v občanské válce, která s nárůstem podílu migrantů přijde tak jako tak. V řadě zemí již dnes nevyhnutelně dojde v blízké budoucnosti k občanské válce – Švédsko, Británie, Belgie, Francie, patrně i Německo, Španělsko a Itálie. Myslíte si, že přeháním? Vážně? Tak se s rodinou zkuste přestěhovat na rok na některá fajnová multikulturní předměstí Paříže, Malmö, Marseille, Bruselu, ale už i předměstí Berlína, Londýna a dalších a dalších měst.

Nejde o žádné přehánění ani žádné abstraktní filozofování „eliminace evropských národů“.

Jde o to, že se budete bát poslat svoje děti nebo vnoučata do školy, protože je tam v lepším případě zmlátí a okradou muslimské děti migrantů, v horším případě zmlátí, znásilní, okrade a zabije nějaký nezletilý třicetiletý syrský sirotek z Afghánistánu. O to, že se Vaše děti budou bát mít děti, protože je nebudou chtít přivézt do pekla „Evropy“ ovládnuté islámskými migranty a jejich neomarxistickými multikulti kolaboranty. O to, že Vaše žena nebo dcera nebude moci chodit po ulicích bez mužského doprovodu, jako se děje již v řadě oblastí Francie, Švédska, Británie. O to, že každou chvíli – a se zvyšující se intenzitou – nějaký „slušný ale frustrovaný“ „mladík“, který „nemá žádnou souvislost s ničím, s islámem už vůbec ne“ vyjádří svoji „frustraci“ – tu a tam náhodně pobodá lidi na ulici, třeba zrovna Vaši dceru, Vašeho syna, Vaši manželku nebo manžela, Vaši mámu nebo tátu, Vašeho kamaráda nebo kamarádku. A tu a tam nějaký „frustrovaný“ (a jistě „diskriminovaný“) „mladík“ se samopalem zavítá do nějakého hudebního klubu na koncert, kde postřílí 130 lidí a řadě z nich ještě zaživa společně se svými nebohými uprchlickými kamarády odřežou části obličeje, vyřežou z těla vnitřní orgány, vydloubou jim oči, muže a chlapce vykastrují, no prostě echt kulturní obohacení.

Jde o zcela konkrétní věci, konkrétní důsledky, které dopadnou – konkrétně na Vás a všechny Vaše blízké, na všechny lidi, které máte rádi a na kterých Vám záleží.

Pokud je připustíte, pokud je nezastavíte, dokud to ještě jde.

Hitlera také bylo možné zastavit snadno – ale v roce 1938. Pak už to šlo jen za cenu desítek milionů lidských životů. Chcete si tuhle chybu se svými blízkými zopakovat?

 

 

Číst 6852 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v EU

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Právě přítomno: 241 hostů a žádný člen

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %