Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Mini Merkel chce uzavřít debatu o přijetí migrantů Doporučený

Dvě přítelkyně Dvě přítelkyně snímek Reuters

Nová předsedkyně Křesťanskodemokratické unie (CDU) bývalá Sárská premiérka  Annegret Krampová-Karrenbauerová má na politické scéně přezdívku Mini Merkel protože ji prý v mnohém připomíná. Nicméně nestudovala v SSSR, pochází z katolické rodiny ze Západního Německa a na listopadové konferenci v Lübecku poznamenala, že není možné, aby CDU zcela ochromilo téma migrace. Hned začátkem roku 2019 chce proto svolat jak příznivce promigrační politiky Merkelové, tak i její odpůrce,  aby si jednou provždy  vyříkali názory na tragické září 2015, kdy kancléřka Merkelová otevřela uprchlíkům německé hranice. Chce prý tak uzavřít debatu o uprchlících. Otázkou je ale jaké skóre bude mít ta či ona strana a k čemu CDU dospěje. Rozhodně to nevypadá, že byla pani kancléřka byla schopna sama jasně rozhodnout a prosazovat svůj názor. Pokud ovšem pod pojmem "uzavření debaty" má vůbec na mysli již žádné další přistěhovalce nepřijímat a ty nelegální vrátit do zemí původu. Jen uzavření debaty a uvalení moratoria na tento hrozivý problém situaci nevyřeší. 

Pojem uzavření debaty zní dvojznačně a potvrzuje to názory médií, že je nová kancléřka podobně alibistická jako její předchůdkyně, což vede k obavám, že se na německé politické scéně nic hned tak nezmění. Bude se pouze opět konat diskusní summit za summitem a než se na něčem členové strany shodnou bude Německo muslimskou říší a my s ním.
Ale možná se mýlím a přece jen je zvolení Annerget Krampové alespoň malou nadějí na zlepšení německé politiky. Moc ráda bych tomu věřila, ale bylo by to příliš krásné, než aby to byla pravda.  Uvidíme co přinese rok 2019.

 

Číst 5780 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v EU

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Právě přítomno: 251 hostů a žádný člen

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %