Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Irsko chce zakázat soukromá auta a přijmout milion přistěhovalců Doporučený

Budoucí Irové se už těší na sladký život Budoucí Irové se už těší na sladký život
Je neuvěřitelné jaké neštěstí napáchali v hlavách mnohých Evropanů merkelovští ekologisté. Svědčí o tom naprosto děsivý závazek irské vlády, že ke svým 4,7 obyvatelům přijme milion nebezpečných a nekulturních přistěhovalců a udělá vše pro nulové emise uhlíku. Její klimatický plán je hodný hororového námětu pro csience fiction film - vyženeme řidiče ze silnic a obyvatelstvo umístíme do měst o vyšší hustotě. Za pomoci přistěhovalců prý budou mít Irčané takovou dopravu, že si vyšší hustotu obyvatel zamilují. To není kachna v okurkové sezóně, o tom píší vážně irská média.
Vláda v čele s globalistickým zeleným ekoteroristou Leo Varakarem se tak obává klimatické apokalypsy, že naprosto vážně plánuje zakázat obyvatelům soukromá auta, protože ta jsou podle zeleného ministra dopravy Shane Rosse nejhoršími pachateli emisí. Budovatelsky hlásá, že tak dostrká  za pomoci regulací a stimulací obyvatele a podniky k pokrokovým změnám chování. Chce změnit výrobu elektřiny  (70% větrnými elektrárnami a zbytek dalšími ekologickými zdroji), způsoby cestování  i výrobu potravin. Za pomoci 180 opatření k dekarbonizaci irské ekonomiky chce zakázat do roku 2030 benzinová a dieselová auta a  zvýšit v témže roce uhlíkovou daň z 20 € na tunu minimálně na  80 € a 70 procent elektřiny vyrábět z obnovitelných zdrojů. 

Každý jen trochu soudný člověk vidí, že takový plán povede k obrovskému kolapsu životní úrovně obyvatel.

Potvrzují to i názory cambridgeského profesora fyziky vyznamenaného Hughensovou medailí Michaela Kellyho podle něhož z energetického hlediska současná generace technologií obnovitelných energií nemůže být schopna umožnit pokračování moderní civilizované společnosti neboť obnovitelné náhražky jako solární, větrné i hydroelektrárny dodávají globálně jen sedm procent potřebné energie nehledě k tomu, že  rychlost instalace energetických kapacit na fosilní paliva představuje sedminásobně vyšší růst než růst těch nízkouhlíkových. 

Volání po dekarbonizaci globální ekonomiky o 80% do roku 2050 lze podle jeho názoru považovat jedině za úlet, když realistická analýza ukazuje, že je to možné jedině, pokud si přejeme, aby podstatná část obyvatelstva vymřela hladem, bídou a při násilnostech, neboť dost takových zdrojů nízkouhlíkaté energie, aby se udržela normální společnost, být nemůže.

Číst 6161 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v EU

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Právě přítomno: 222 hostů a žádný člen

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %