Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Cenzura neuvěřitelných rozměrů - Brusel cenzuruje již i dokumentární film Doporučený

Stanislav Brunclík na TV NOVA Stanislav Brunclík na TV NOVA archiv Stanislava Brunclíka

V době, kdy na tlak bruselských úředníků začíná probíhat cenzura na dosud ještě svobodném médiu, na internetu - (dnes například zaniká Google Plus), kdy za pravdivé výroky v Parlamentu jsou vylučováni poslanci ze svých demokratických stran a jsou jim mazány názory v diskusích na facebooku a politici ani média se proti tomu nestaví a naopak se snaží věc bagatelizovat, přišel nám do redakce burcující dopis o tom, že již i televize odmítá odvysílat dokumentární film natočený jejím redaktorem, protože v něm nechválí EU. Že se již jako za komunismu tyto věci promítají v utajení a šíří pobytech a přátelích... My jsme po jeho shlédnutí nic lživého ve filmu nenalezli. Naopak. Dopis uvádíme v plném znění a jsme spolu s jeho autorkou přesvědčeni, že všichni máme právo znát pravdu. Ostatně, podívejte se na film sami:  www.pryczeu-film.cz. 

Nikdy nás nenapadlo, že 30 let po revoluci za svobodu z komunistické diktatury se díky neomarxistické diktatuře EU bude situace opakovat a opět se budou muset filmy promítat jako např. Farma zvířat  jen v utajení po bytech... A že nám budou chodit podobné dopisy:

"Přátelé, MOC VÁS PROSÍM O POMOC. Pravda zase prohrává! CENZURA bruselských úředníků už dosahuje NEUVĚŘITELNÝCH ROZMĚRŮ!!! Stanislav Brunclík, kterého určitě znáte z TV NOVA, natočil SKVĚLÝ DOKUMENT O EVROPSKÉ UNII. Ukazuje tam PRAVDU. Jenže právě tu se Brusel snaží UMLČET!  Dokument nepustili do kin!!! Nedá se odvysílat v televizi!!! Je v něm totiž PRAVDA, která se JUNCKEROVI, MERKELOVÉ, MACRONOVI A SPOL NEHODÍ DO KRÁMU!!! JEDINÁ ŠANCE  jak dostat dokument mezi lidi je POSÍLAT SI HO MEZI SEBOU. Já jsem se naštěstí dostala na premiéru dokumentu, která musela proběhnout skoro v utajení. Díky tomu mám k němu přístup a mohu se o něj s vámi podělit. DOKUMENT SI MŮŽETE PUSTIT ZDE: www.pryczeu-film.cz PROTO VÁS MOC PROSÍM, POŠLETE ODKAZ NA DOKUMENT VŠEM PŘÍBUZNÝM, PŘÁTELŮM, KOLEGŮM Z PRÁCE. VŠICHNI MAJÍ PRÁVO ZNÁT PRAVDU!!! DĚKUJU VÁM. DRŽME SE! Jana Vrbová"

Navíc Františka  Matějku znám z doby, kdy jsme oba vstupovali do strany Svobodných v naivní víře, že tam bude možné šířit svobodné názory a pravdu bez politické korektnosti a v předklonu k Bruselu. Že bude její předseda Petr Mach pokračovat v idejích původní Klausovy ODS, kterou opustil proto, že pod prospěchářským Topolánkem to nešlo. Bohužel v průběhu let se ukázalo, že i tato Machova strana se přiklonila k liberálnímu neomarxistickému bruselskému socialismu a jak pan Matějka, tak já a mnoho dalších jsme ji proto opustili. Jsem ráda, že se názorově nezměnil, je stále tím vlastencem jako býval a přeji mu hodně úspěchů jak v podnikání, tak s jeho novou Stranu nezávislosti ČR.  

Číst 7038 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v MEDIOKRACIE
Více z této kategorie: « jakl Zuckerberg »

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %