Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Už je jasné proč zamezila vláda možnost přejíždění lidí mezi okresy Doporučený

Vláda se zřejmě obává, aby se demonstrace na podporu poslance Volného nerozrostla víc než ta lednová Vláda se zřejmě obává, aby se demonstrace na podporu poslance Volného nerozrostla víc než ta lednová snímek Ivana Haslingerová revue Fragmenty

Vláda se nebojí šíření virů mezi okresy, nejsou v ní tak nevzdělaní lidé, aby nevěděli, že je vzduch již promořen Covidem-19 v celé zemi a každý z nás nadýchá za den 30 milionů virů všeho druhu, tedy i Covidu-19. Využila toho ale jako záminku ke zdůvodnění, proč nesmějí vyjet lidé na společné demonstrace do Prahy. Dnes se na jednu z nich "My společně" proti vládním koronavirovým opatřením chystali  na pozvání poslance Lubomíra Volného lidé z Karvinska a Ostravska. V Karviné a Orlové si přivstali v té zimě desítky lidí a již v 6 hodin ráno seděli v autobusu směrem Praha. Na hranici okresu s Ostravou je zastavili policisté a pod záminkou šíření viru je nepustili dál, takže v Ostravě již nemohli vyzvednout další zájemce. Policie neuznala ani pozvánky poslance parlamentu Lubomíra Volného na výběrové řízení jeho asistenta.

Na demonstraci mířily i autobusy z jiných koutů republiky – například z Plzeňského, Královéhradeckého a Jihomoravského kraje se stalo totéž. Podle pana ministra Hamáčka  „Účast na demonstraci není důvod pro opuštění okresu.“  Pan ministr je sice krátkodobě spokojen, že se mu podařilo zmenšit počet účastníků na demonstraci jeho protivníka, ale naštvání lidí tím určitě jen umocnil. I když nemohli na demonstraci osobně, do voleb mu tuto aroganci nezapomenou. Bez tohoto zákazu by strávili příjemný den v Praze, měli pocit, že udělali co mohli pro dobrou věc a za pár dní by už na vše pozapomněli v záplavě dalších starostí, ale na  to, že vstávali do té zimy ve 4 ráno zbytečně a ještě je přepadli rozespalé policisté v autobusu, na to hned tak nezapomenou. Lepší reklamu celé akci nemohl pan Hamáček vymyslet.

 
Číst 3012 krát
Ohodnotit tuto položku
(2 hlasů)
Zveřejněno v SPOLEČNOST

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %