Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Chyba
  • JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 1331

Ať pomáhá Bůh naší delegaci, aby dokázala odolat tlaku multikulturních bruselských neomarxistů Doporučený

Proč vojenské lodě NATO si nedokáží poradit s takovými lodičkami? Kdo so přeje obsazení EU muslimskými mladíky s vojáky IS? Proč vojenské lodě NATO si nedokáží poradit s takovými lodičkami? Kdo so přeje obsazení EU muslimskými mladíky s vojáky IS? snímek download

Premiéra Bohuslava Sobotku čeká zítra a pozítří tj. 20. a 21. října 2016 velmi nepříjemné jenání na Evropské radě v Bruselu. Bude na ní spolu s lídry dalších zemí EU jednat především o migraci a vnějších vztazích. Je sice na programu rovněž jednání o obchodní politice a dalších hospodářských otázkách, ale je jasné, že tlak evropských úředníků, aby k nám pozval muslimské povaleče a vrahy, bude na premiéra obrovský a že jde o mimořádně důležitá jednání

 On sám před odletem k tomu našemu listu sdělil: „Jsem velmi rád, že v oblasti migrace budeme projednávat dlouhodobé české priority, které jsme na evropské půdě v minulých měsících prosazovali. Jde o ochranu vnějších hranic a spolupráci se třetími zeměmi."

Samozřejmě, že hranice by měly být ochráněny, ale tzv. běžence si pozvalo Německo za podpory dalších bruselských politiků a je trapné když nyní požaduje po státech, které takové šílenství ani ve snu nenapadlo, aby se podílely na ochraně hranic proti jeho hostům. 

Pan premiér má sice pravdu když říká: "Z hlediska ČR je ochrana hranic prioritou a musíme k tomuto procesu přistoupit aktivně. Proto velmi vítám, že v říjnu došlo ke spuštění Společné pohraniční a pobřežní stráže. Naši podporu mají i další návrhy a projekty jako systém entry/exit nebo připravovaná evidence cestujících."
 
Ale dle  zpráv agentur pobřežní stráž za pomocí lodí NATO, které měly životunebezpečné muslimské mladíky vracet zpět odkud přijíždějí, je naopak vytahuje z vody a posílá je do zemí EU. Výmluva, že převozníci posílají na člunech lidi k pobřeží a sami odplují se svou lodí pryč, neobestojí. Vojenská loď NATO přece musí umět takovou lodičku dohnat, kapitána zatknout a loď potopit. A "cestující", které posbírá ze člunů u pobřeží by měla hlídka naložit na lodě NATO a odvézt je odkud přijeli. Takto chápou normální občané ochranu hranic loděmi NATO.
 
Protože se to neděje a muslimštrí mládenci, v nichž je se stoupajícími prohrami tzv. Islámského státu (IS) stále víc jeho prchajících vojáků, jsou po vylodění posílány do zemí EU, je jasné, že ve skutečnosti Bruselu o ochranu proti přistěhovalcům vůbec nejde, ale naopak. A existuje proto obava, že i společná ochrana hranic bude jen pouhá fráze na uklidnění občanů, že alespoň hodinu po dvanácté chce Brusel něco proti islamizaci Evropy dělat, ale zase se najde cesta, jak vojáky IS  do EU pouštět.

K ekonomickým otázkám pan premiér sdělil, že "V ekonomických tématech by se Evropská rada měla rovněž zabývat dalšími kroky, pokud jde o prodloužení Evropského fondu pro strategické investice, tedy tzv. Junckerova balíčku. Chceme, aby rozhodnutí o jeho prodloužení stálo na objektivním hodnocení dosavadního fungování.“ 
 
Rozhodně tedy není jemu, ani naší delegaci tento výlet do Bruselu co závidět. Ta přesila multikulturních neomarxistů, co tam na ně bude činit nátlak, je obrovská. Ať jim pomáhá Bůh, aby zůstali pevní a nesouhlasili s vpouštěním běženců do naší dosud jimi takřka nedotčené země. 

 

 

 

 

Číst 8335 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Právě přítomno: 248 hostů a žádný člen

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %