Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Sluníčkáři v Saské Kamenici zaměňují příčinu za důsledek stejně jako u Křížových výprav Doporučený

Nabodávání pohanů na kůl při nájezdech muslimů do křešťanských států Evropy Nabodávání pohanů na kůl při nájezdech muslimů do křešťanských států Evropy

Němečtí levicoví neomarxističtí lidskoprávní aktivisté  chtějí zamaskovat projevy strachu a zoufalství občanů Saské Kamenice nad tím, že může nějaký nenávistný muslim kdykoliv zavržadit kohokoliv z nich, za projevy extrémismu a dokonce neonacismu. Nepřeji nikomu nic zlého, ale při čtení o těchto nehorázných lžích mi napadá, že je na čase, aby někomu z nich se stala doma stejná tragédie, jako rodině toho v Kamenici zavražděného Němce dvěma muslimskými hosty naší Mutter Merkel.  Němečtí sluníčkáři zaměňují příčinu za důsledek. Demonstrace vyděšených bezmocných občanů proti zamořování jejich civilizované dosud ještě bohaté země nenávistnými muslimy, kteří vraždu pohanů nepovažují podle Koránu za hřích, ale naopak za hrdinství, nebyla příčinou nepokojů v Saské Kamenici, ale důsledkem vyvolaným bestiální vraždou ubodáním nevinného Němce muslimskými vrahy. Do ulic vyšli normální občané a nikoliv pouze nějací neonacisté, jak se to snažila europeistická média překroutit. A příčinou těchto nepokojů byla výše uvedená vražda jejich spoluobčana bezcitnými muslimskými vrahy. 

Není divu, že vyděšení občané demonstrovali proti vládou podporované imigraci cizinců, jejichž chování  není v souladu s evropskými zažitými civilizačními hodnotami. Je přece samozřejmé, že se cítí ohroženi a obávají se o své životy a životy svých dětí. A odpírání práva dát tento strach a obavy najevo je pro demokratickou zemi nedůstojné. Není to žádný projev xenofobie či dokonce neofašismu, ale každý rozumný člověk  chápe, že díky megalomanské nezodpovědné politice kancléřky Merkelové se Evropa  nachází v době, kdy se jedná o její budoucnost. Že jde o to, zda se občané se vymezí proti tomuto šílenství stěhovat do Evropy muslimské mladíky vychovávané přes tisíc let v představě, že pohani jsou psi, které je potřeba zničit. Vymezí se pro zastavení šílenství bruselských patolízalů Merkelové a život se navrátí do bývalých po tisíciletí pěstovaných křesťanských kulturních kořenů. Je pochopitelné, že se toho lidskoprávní aktivisté bojí, protože tam by pro ně nezbylo místo.

Podobně byla příčina a důsledek zaměňována u Křížových  výprav, které bezbožní levicoví neomarxisté prezentovali jako  agresi tehdejší Evropy a počátek kolonizace muslimských zemí. Zamlčovali, že první křížová výprava se uskutečnila v době, kdy muslimové dobyli skoro celý Pyrenejský poloostrov, okupovali celou severní Afriku a ohrožovali Evropu nejen z jihu, ale také z východu a stáli u bran Konstantinopole. Pro ně byla křížová výprava prostě aktem první pomoci proti muslimům  a nezajímalo je, co jí předcházelo. Čas ukázal, že si pouze křesťané přišli vzít, co jim bylo ukradeno za arabských nájezdů.  

Neřešení současných  velkých doslova život ohrožujících problémů problémů a jejich zamlčování  a bagatelizování nálepkováním těch co na ně upozorňují fašisty a extrémisty situaci jen přiostří a pravda stejně vyjde najevo.  Neznalost a z toho pramenící neúcta k  vlastním dějinám a tradicím vede současné neomarxisty k tomu, že paradoxně obhajují dějiny a tradice imigrantů. Povýšeně se chlubí, že jsou nevěřící, ale přitom právo na víru muslimů obhajují a z Koránu znají víc než z Bible. Postupně tak vzniká jejich pokřivený náhled na dějinné události a dochází ke zkreslenému obdivu k multikulturnímu světu a kultuře.

To není nějaký můj zaujatý pohled Svědčí o tom každý jejich skutek. Příkladem z poslední doby je poškození památníku na Kahlenbergu, místě, odkud zaútočil polský král Jan Sobiesky na islámské vojsko obléhající Vídeň. Památník byl poškozen černou barvou s nápisem, ne nacismu,  protože podle nich má protiturecký podtón. Jsou přesvědčeni o tom, že obrana Vídně byla nevhodná a Turci byli obětí nepochopení tehdejší Evropy, že jí nesou mír a spravedlnost. Nikoliv hrozivou dobyvačnou válku s napichováním bezvěrců zaživa na kůly... Co je ale mnohem horší, že v současné době Vídeň odmítla památník Janu Sobieskému.  To jen dokazuje, že turecký volič s rakouským občanstvím má pro současné rakouské politiky větší cenu než normální Evropan při připomenutí historické události, která zachránila nejen Vídeň, ale celou Evropu zastavením bestiálních  islámských výbojů a znamenala konec islámské nadvlády na evropském kontinentě.

Číst 9576 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Právě přítomno: 247 hostů a žádný člen

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %