Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Evropa se už asi opravdu zbláznila Doporučený

Prezident republiky v letech 2003-2013 Václav Klaus Prezident republiky v letech 2003-2013 Václav Klaus snímek Ivana Haslingerová, Fragmenty

Na kongresu AfD ve Stuttgartu jsem promluvil tak, že to Deutsche Welle označila za nejemotivnější projev kongresu. Mluvil jsem však tiše, ani jednou jsem nezvýšil hlas. Působit mohl jen obsah projevu. Viděl jsem tam také 1500 po zuby ozbrojených policistů, kteří i s vodními děly „bránili“ účastníky kongresu před extrémní levicí (v Německu zvanou ANTIFA). Kongres přijal desítky stran programového prohlášení, ale přesto se v médiích mluví, a to velmi nepřesně, jen o jediné věci: o odmítnutí islámu, což bylo politickým establishmentem v Německu okamžitě rezolutně odmítnuto a označeno za populismus. AfD ale pouze řeklo, že islám není kompatibilní s tradiční německou kulturou, pojetím civilizace, křesťanskými hodnotami.

Ve Vídni stále ještě pořádají prvomájové demonstrace, které tam organizují nikoli komunisté, ale rakouští socialisté, kolegové naší ČSSD. Rakouské (Faymann) a vídeňské (Häupl) vedení socialistické strany bylo vypískáno. Dav „bučel“ natolik, že rakouský kancléř nemohl dokončit svůj projev.

Hodně nazelenalý, byť konzervativní britský předseda vlády, David Cameron (jeden z rádoby pokračovatelů paní Thatcherové), který si vymyslel britské referendum o odchodu z EU, teď naprosto jednoznačně „nasadil zpátečku“. Bojuje za setrvání Velké Británie v EU. (Měl bych asi prozradit, jak mne přemlouval, abych nepodepsal Lisabonskou smlouvu!) Spojil se dokonce s bývalým leaderem odborů Barberem a vydali společné prohlášení, že by případný odchod Velké Británie z EU byl „katastrofou pro pracující lid“.

Jedna donedávna nepředstavitelná informace za druhou. Už se asi může udělat a říci cokoli.

Institut Václava Klause 

Číst 10427 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v EU

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Právě přítomno: 236 hostů a žádný člen

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %