Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Chyba
  • JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 755

Co ještě musí po zvěrstvech v Canes, Bruselu, Berlíně muslimové provést, aby evropští politici konečně prohlédli Doporučený

Předsedkyně francouzské Front National Marie Le Penová varuje! Předsedkyně francouzské Front National Marie Le Penová varuje! foto převzato ze Spieglu

Skandál: Evropský parlament (EP) 2. března 2017 zbavil hlasováním francouzskou vlastenku, právničku a europoslankyni Marine Le Penovou poslanecké imunity. Francouzská vláda Le Penovou stíhá za to, že na twitteru sdílela fotky dokumentující násilí Islámského státu. Za to, že pravdivě informuje občany jaké nebezpečí jim hrozí, má dostat ve Francii tři roky vězení. Za komunismu jsme hubovali, a to právem, na cenzuru médií. Že ale západní státy klesnou na tuto úroveň a zakáží svým politikům říkat a psát pravdu, to je neskutečné a odpuzující. Namísto aby politici EP bojovali za zájmy svých občanů, chrání psychopatické mnohonásobné vrahy před tím, aby se o jejich zvěrstvech veřejnost nedozvěděla pravdu. Co ještě musí po zvěrstvech v Canes, Bruselu, Berlíně a dalších městech muslimové provést, aby konečně evropští politici prohlédli a nastolili v Evropě opět mír a bezpečí. Aby se v ní nemuseli občané bát, zda se vrátí děti ze školy živé, zda i oni nebudou rozježděni cestou na nákup bestiálními bezcitnými fanatiky. Jak je vůbec možné zbavit za to, že o těchto pravdách informuje, poslankyni imunity. Je to přece její povinnost a o těch, kteří zvedli ruku proti ní to vypovídá, že oni nám tají skutečnosti jak aby si mohli splnit megalomanský sen o jednotném superstátu. Co se to stalo s kdysi normálními evropskými občany a politiky?

Je chválihodné, že se našli i odvážní europoslanci, kteří hlasovali PROTI zbavení paní Le Penové poslanecké imunity. Jedním z nich byl europoslanec a předseda Svobodných Petr Mach. Našemu listu k tomu sdělil:"Poslanecká imunita mi dává smysl právě jako ochrana před stíháním ze strany státu za názory a výroky. Většina EP ale před stíháním za tuto nevinnou věc Le Penovou ochránit nechce, hlasovali pro zbavení imunity, a tak může trestní stíhání Le Penové ve Francii pokračovat. Nelíbí se mi, když se vede politický boj kriminalizací soupeřů."

Ano, politický boj se kriminalizací soupeřů vést nemá a nepřináší stejně z delšího pohledu štěstí. Maně vzpomínám, že kriminalizace předsedy Republikánů Miroslava Sládka ministrem vnitra Cyrilem Svobodou po dobu prezidentské volby Václava Havla byla pro Havla danajským darem. Kdyby odešel tehdy do ústraní, dodnes bychom na něj vzpomínali jako na hrdinu bez bázně a hany. Jeho následná činnost bohužel mu pověst jen pokazila. Věřme, že i tento nechutný čin evroposlanců jim nic dobrého do budoucnosti nepřinese. Pravdu hlasováním nezastaví. 

 

Číst 7124 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v EU

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Právě přítomno: 241 hostů a žádný člen

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %