Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Když euronanynka dobývá Senát Doporučený

Zasedací sál Senátu Zasedací sál Senátu snímek Ivana Haslingerová

Když se mezi sedmičkou jabloneckých kandidátů do Senátu objevila také moje vrstevnice Michaela Tejmlová, přiznám se, že jsem zpozorněl a začal se o kandidátku zajímat. Varovat mě měl už jen fakt, že je kandidátkou hnutí Senátor 21 Václava Lásky s podporou Pirátů, Zelených, Společně pro Jablonec a KDU-ČSL. Konglomerát jen pro otrlé a silné žaludky. Kandidátka Tejmlová se prezentuje jednak webovkami skromně nazvanými www.SenatorkaMisa.cz a dětskou knížečkou nazvanou "Kolem světa zpět do Jablonce" s podtitulem "Tajný deník Míši Tejmlové".  Evokující dívčí naivní čtení, což nebylo zase tak daleko od pravdy.

V podstatě se jedná o formu psychoterapie bývalé bruselské úřednice a zaměstankyně neziskovky, kde líčí, jak celý život studovala a studovala, hrála basket, dělala au-pair v Londýně, popíjela, marodila, neudělala kariéru u Strany zelených v éře Ondřeje Lišky, měla psychické problémy a dlouho nemohla zavadit o pořádného chlapa, až našla toho pravého. Ufff! Nyní ovšem místo výchovy dcery by se raději "obětovala" a nechala zvolit senátorkou. Prostě naivní představy euronanyky, která si myslí, že bude hlásat euroevangelium a občany bude chránit před zvůlí úřadů. Jenže to poslední má v pracovní náplni ombudman a nikoliv senátor. Hlavně, že jí nechybí sebevědomí a elán. Co jí ale chybět bude na 100 %, tak to je podpora voličů.

Neumím si představit někoho živícího se poctivou prací, kdy by byl ochotný podpořit podobnou přísavku.

Jako volič mám jasno: volím vlastence, bývalého vojáka a současného městského strážníka Mgr. Bc. Michala Švarce, kandidáta SPD, který podobné obscénní a pokleslé pamflety nesepisuje, ale koná.

Číst 10974 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v EU

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Právě přítomno: 202 hostů a žádný člen

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %