Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Prezident Miloš Zeman zavítal do Humpolce, města vlídného pro podnikání Doporučený

Prezident Miloš Zeman zdraví město Humpolec Prezident Miloš Zeman zdraví město Humpolec snímky archiv Hradu

Ve čtvrtek dne 29. června 2017 pokračovala druhým dnem třídenní návštěva prezidenta republiky Miloše Zemana v Kraji Vysočina. Coby hlava státu zavítal prezident Zeman na Vysočinu už počtvrté a tyto časté návštěvy se mu vyplácejí. Návštěvnost setkání je rok od roku stále větší. Lidé oceňují, že si najde na ně čas a že má jejich kraj rád. Dokladem je např. to, že i přesto, že ho zastihla v Třešti průtrž mračen, jakou podle vlastních slov již dlouho nezažil, nedali se občané odradit od setkání s ním. Kromě setkání s občany na každé své cestě vždy něco řeší. Letos byla hlavním tématem jeho cesty na Vysočinu jaderná energetika spojená s návštěvou jaderné elektrárny v Dukovanech. Pochválil činovníky kraje Vysočina, že podporují rozšíření dukovanské elektrárny a pokud jde o otázku s tím související - kam s jaderným odpadem, přimlouval se, aby jako jaderné úložiště byl využit již nevyužívaný pětadvacetipatrový hlubinný uranový důl v Dolní Rožínce.

 

Vysočina je krajem lesů, rybníků, polí a luk. Není proto divu, že se diskuse se starosty i občany týkala i zadržování vody v krajině.  Pan prezident se pohoršil nad tím, že zelení neustále mají plamenné projevy o zadržování vody v krajině, ale nejsou schopni ani obnovit zašlé rybníky, kterých bylo v Čechách třikrát více, než je dnes. Jen plamenné projevy to neudělají. 

I když je podle pana prezidenta nejkrásnější místo na Vysočině malá vesnička Samotín pod Devíti skalami nedaleko Sněžného,  zavítal na své nabité cestě i do Humpolce, kde diskutoval nejen se zástupci měst, ale především s jeho občany.

 

Pana prezidenta přivítal v Humpolci místostarosta Květoslav Namyslo (vpravo) a hejtman Kraje Vysočina  Jiří Běhounek (vlevo)

 

 

 Diskusi s občany zakončil prezident republiky tradičně podpisem do pamětní knihy města a dekorováním městského praporu pamětní stuhou prezidenta republiky.

Po namáhavém dni povečeřel s hejtmanem Kraje Vysočina Jiřím Běhounkem. Závěrečným bodem programu druhého dne cesty Krajem Vysočina byla večeře prezidenta republiky s hejtmanem kraje.

 



Zdroj: http://zdarsky.denik.cz/zpravy_region/nejlepsi-darek-pro-milose-zemana-kniha-20170630.html

Číst 11529 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v SPOLEČNOST

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %