Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Symbol Brexitu Nigel Farag přijíždí pomoci příteli Petru Machovi s Czexitem Doporučený

Nigela Faraga a Petra Macha spojuje stejný pohled na EU Nigela Faraga a Petra Macha spojuje stejný pohled na EU snímek archiv Petra Macha

Petr Mach, předseda Svobodných nejenže odstoupil ze skvěle placené funkce europoslance se zdůvodněním, že se chce plně věnovat volební kampani do domácího parlamentu, ale že to myslí  s volbami opravdu vážně dotvrdil i dalším činem. Pozváním Nigela Farage, aby podpořil kampaň Svobodných do naší sněmovny. Pan europoslanec Nigel Farag, v jehož euroskeptické frakci "Evropa svobody a demokracie (EFD)" Evropského parlamentu (EP) Petr Mach tři roky jako europoslanec pracoval, pozvání přijal a přislíbil, že v září přijede podpořit Svobodné před sněmovními volbami. První možnost vidět tohoto skvělého britského euroskeptika, který se stal právem symbolem Brexitu, bude mít naše veřejnost na konferenci 21. září v 17:30 hodin v Národním domě v Praze na Vinohradech.

Měla jsem možnost se setkat s tímto fenomenálním britským politikem, který se po celou dobu svého působení v Evropském parlamentu snažil o jediné, o osvobození své země z protektorátu Evropské unie. Bylo to na konferenci pořádané Akcí D.O.S.T. a mohu potvrdit, že setkání stálo zato. Dodnes na mnohá jeho slova vzpomínám. (Pokud kliknete na článek o jeho tehdejší návštěvě NIGEL FARAGE: "EU NENÍ NEDEMOKRATICKÁ, EU JE PROTIDEMOKRATICKÁ A MUSÍ SE ROZPADNOUT!", pochopíte proč.) S výjimkou některých vystoupení prezidenta Klause v jeho Centru pro ekonomiku a politiku jsem takovou přednášku za celých dvacet let neslyšela. Mohu proto doporučit všem, kteří se chtějí dozvědět pravdu o skutečné práci EP a o výhodách vystoupení z protektorátu EU, aby se přišli podívat na diskusi Petra Macha a pravého britského konzervativce Nigela Faraga, který se podle vlastních slov vrhl do politiky díky Margaret Thatcherové, která byla podle něj neskutečně statečná žena. 

Vzpomínám jak našemu listu pan Farag sdělil, že si na Margaret Thatcherové cenil zejména toho, že varovala před Maastrichtskými dohodami a díky tomu vypukl v Británii doslova alarm: "Když jsem si přečetl podrobně jejich text, došlo mi, že po jejich přijetí budou naše zákony k ničemu. Vládu předáme Evropské komisi, kterou nevolíme, což je proti všemu demokratickému. To mne velice rozčílilo a uvědomil jsem si, že musím něco udělat. Se skupinou podobně smýšlejících dvanácti kamarádů jsem založil "United Kingdom Independence Party (UKIP)" a v doplňujících volbách do EP jsme získali k našemu překvapení 48 % voličů." 

Jaký politik je Nigel Farag?

Farage nechce centralistické plánováné hospodářství, prohlubování společné legislativy všech států, ovládnutí jejich státních rozpočtů jednotným ministerstvem financí a přesun práv občanů ze státní úrovně na úroveň nadstátní. Nechce parlamentní demokracii svěřovat někomu, jako panu Rampuymu. Je přesvědčen, že lidem nelze bez diskuse vmést do tváře novou vlajku, hymnu, prezidenta, policii a novou identitu v novém státě. Nelze centralizovat ekonomické řízení na desetiletky bez jejich souhlasu. A protože právě vše výše uvedené EU dělá, hájí myšlenku stáhnout se z politické EU a nahradit ji ekonomickým spolkem zemí volného obchodu. 

EU není podle Faraga pouze nedemokratická, EU je protidemokratická a musí tudíž proti ní bojovat. Rozpadem EU se nic nestane. Odchod z EU bude naopak pro státy osvobozením. Jedinou nevýhodou rozpadu EU podle něj bude, že vznikne okamžitě nová mezinárodní organizace, která se pod jiným jménem pokusí stát novou EU a my musíme být proto bdělí, abychom do ní opět nevstoupili. Jiné neřešitelné nevýhody po vystoupení z EU Farage nevidí.

Není proto překvapením, že druhým vzorem po lady Thatcherové je pro pana Faraga náš tehdejší euroskeptický prezident Václav Klaus, který bojuje již 25 let za totéž. Našemu listu Nigel Farag sdělil, že ho pokládá za skutečného obra v evropské politice: "Nikdy jsem nikomu netleskal ve stoje, ale jemu po vystoupení v Evropském parlamentu ano. Můj zvednutý prst by dostal Václav Klaus. Chválí ho ale i další moji kolegové. I tehdy ho chválilo 86% europoslanců i když to nedali tak masivně najevo, jako já."  A to netušil, že se mu po jeho přednášce dostane stejného ocenění a odejde za potlesku celého sálu vstoje. 

Je skvělé, že v současné době je tento skvělý britský politik přítelem našeho dalšího pravicového politika a ekonoma Petra Macha a věřme, že mu pomůže v jeho boji za vysvobození naší země z protektorátu EU, který se díky velice nedomyšlené proimigrační politice kancléřky Merkelové, která jí fakticky léta vládne, stal pro bezpečnost naší země velice nebezpečným. 

Snímky Ivana Haslingerová Fragmenty

Číst 13954 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v SPOLEČNOST

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %