Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Výzva domovních důvěrníků Doporučený

Drahoš a Hilšer se pasovali na roveň vlků vyjících na měsíc za úplňku Drahoš a Hilšer se pasovali na roveň vlků vyjících na měsíc za úplňku foto přebráno z knihy Vlčí rodina

Prezidentské klání jde do finále. V centrálách jednotlivých kandidátů stoupá napětí a hysterie. Je to vidět na prohlášeních během posledních dnů. Naposledy se kandidáti Marek Hilšer a Jiří Drahoš pustili do prezidenta Miloše Zemana, na kterého se obořili s výzvou k účasti v předvolebních debatách. Pasovali se na roveň vlků vyjících na měsíc za úplňku. V demokratické soutěži bývá kandidátům dovoleno vše, co není v rozporu se zákonem a dobrými mravy. Naopak mantinely kampaně jsou široké a dávají volnost výběru použitých strategií a technik. Vhodnost a účelnost takto zvolené strategie posoudí a vyhodnotí nejlépe a jedině volič sám. Účast na společných diskusích kandidátů je osobním rozhodnutím každého uchazeče o prezidentskou funkci, nikoliv povinností. Chtít po Miloši Zemanovi, aby jezdil po republice s kočovným cirkusem béčkových kandidátů je stejné jako chtít po herci Národního divadla, aby se účastnil přehlídek ochotnických divadelníků.

Jistě by s nimi našel společnou řeč a mnohému je i naučil, ale v důsledku by to byl nerovný a nevyrovnaný zápas, kde se liší kvalifikační třídy soutěžících. Tak je tomu i v případě utkání Miloše Zemana s ostatními politickými trpaslíky. Takže ve výsledku Hilšer s Drahošem připomínají domovníky obesílající partaje k domovní schůzi. Působí dojmem přičinlivých svazáků, nad kterými se každý přemýšlivý člověk lítostivě pousměje a obloukem se jim vyhne. Víc z toho chlapci nevytáhnou.

Číst 11519 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v SPOLEČNOST

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %