Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Ruští podnikatelé odcházejí. Zvládnou domácí úspěšně dokončit jejich projekty? Doporučený

  • pátek, čen 10 2022
  • Napsal(a)  IVANA HASLINGEROVÁ, šéfredaktorka revue Fragmenty
Velká část projektu ruských podnikatelů již stojí. nezbývá než věřit, že ho čeští podnikatelé zdárně dokončí. Velká část projektu ruských podnikatelů již stojí. nezbývá než věřit, že ho čeští podnikatelé zdárně dokončí. snímek Daniela Nováka převzat z jeho zprávy na Linkedin
Ruští podnikatelé Alexandr Abramov a Alexandr Frolov prodali luxusního developerský projekt OAKS PRAGUE investorovi Bohumilu Koutníkovi, který je blízký českému podnikateli Františku Savovovi (* 1. března 1972) žijícímu ve Velké Británii, který je v Česku je obviněn ze stamilionových daňových podvodů. Při této zprávě na Linkedinu jsem si nemohla nevybavit český developerský projekt pana Smetky H-Systém. Neznám ruské developery, ale při vzpomínce jak dopadl H-Systém nezbývá než se pomodlit, aby OAKS PRAGUE nedopadl v rukou českých developerů podobně. 
V době, kdy je obrovský nedostatek bytů pro obyvatele a nikomu se nechce rozbíhat investice musí čekatelům na nové bydlení v domech OAKS PRAGUE projektu běžet mráz po zádech. V době, kdy je náš rozpočet na bodu mrazu, lidé si začínají k snídani mazat chléb levnější Ramou místo máslem a pan premiér Fiala vyzývá občany, aby se otužovali v očekávání zimy bez plynu bylo, mírně řečeno, nedomyšlené vstoupit tak hurá do války s Ruskem. Pomoc běžencům je věc jiná, ale od vojenských zásahů a vyzbrojování Ukrajiny je zde NATO. Úkolem vlády každého státu je prvořadě starost o své občany. O ekonomiku vlastního státu. Teprve bohatý stát může pomáhat, ne chudý stát ožebračovaný navíc neuváženými výroky svých představitelů.   

 

Číst 499 krát
Ohodnotit tuto položku
(2 hlasů)
Zveřejněno v HOSPODÁŘSTVÍ

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Právě přítomno: 187 hostů a žádný člen

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %