Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Podpořte prosím ukončení zbytečných utrpení zvířat v laboratořích, zejména kosmetických, kde nejde o vývoj léků zachraňujících životy Doporučený

  • pondělí, srp 23 2021
  • Napsal(a)  Dominika Juhásová
TISÍCE ZVÍŘAT TRPÍ PŘI TESTOVÁNÍ KOSMETIKY, NÁSLEDNĚ JSOU ZABITY A ROZŘEZÁNY...  Proto prosíme neprovádět na zvířatech zbytečně drastické pokusy ale jen v krajních případech jde-li o záchranu života novým lékem. Omezme toto mučení zvířat na minimum. TISÍCE ZVÍŘAT TRPÍ PŘI TESTOVÁNÍ KOSMETIKY, NÁSLEDNĚ JSOU ZABITY A ROZŘEZÁNY... Proto prosíme neprovádět na zvířatech zbytečně drastické pokusy ale jen v krajních případech jde-li o záchranu života novým lékem. Omezme toto mučení zvířat na minimum.
Už téměř dva měsíce sbíráme peníze na rozjezd Evropské občanské iniciativy. Jejím cílem bude postupně ukončit pokusy na zvířatech v celé EU. Zbývají poslední tři dny, kdy je možné darovat a podpořit konec utrpení psů, koček a dalších zvířat v laboratořích. Do cílové částky chybí 40 tisíc Kč. Vím, že Vám na zvířatech záleží a trápí Vás jejich zbytečné utrpení. Proto se na Vás dnes obracím s prosbou o mimořádný dar. Jen díky lidem jako jste Vy jsme mohli úspěšně bojovat například za zvířata na kožešinových farmách nebo v cirkusech. A jen díky lidem jako jste Vy budeme moci bojovat i za zvířata v laboratořích a jednou provždy ukončit jejich utrpení.

P.S.: Před pár týdny EU zveřejnila statistiky pokusných zvířat za rok 2018. Není to veselé čtení. Počet pokusů oproti předchozímu roku téměř neklesl a přibylo pokusů, které způsobují zvířatům největší utrpení. A také stále probíhají pokusy na zvířatech i v případech, kde již existují schválené metody bez zvířat. Jak je vidět, naše kampaň bude opravdu potřeba. Samo od sebe se nic nezmění. Sami to ale nezvládneme. Pokud chcete skutečnou změnu, prosím, podílejte se na ní spolu s námiMoc děkujeme.

Ano, jdu do toho!

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. 
Lublaňská 18, Praha 2, 120 00
 
 
 
Číst 2565 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Právě přítomno: 176 hostů a žádný člen

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %