Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Naprosto šokující inspekce Tomio Okamury mezi muslimskými ilegály u nás Doporučený

Tomio Okamura odvážný bojovník za naši zem a naši kulturu Tomio Okamura odvážný bojovník za naši zem a naši kulturu

To, před čím varoval již několik let před koronavirovou panikou prezident Václav Klaus, nastalo již v praxi. Muslimští mladíci, kteří se dostávali nelegálně přes Řecko do EU a při otevřených hranicích s Německem přes nás pouze přejížděli za matkou Merkelovou, zůstávají nyní u nás, protože Německo uzavřelo pro ně hranice, neboť nemají vše potřebné k jejich přechodu. Pan premiér sice nelže, že uprchlíky nepřijímáme, ale musí pro ně zajistit po dobu než se situace vyřeší pobyt a jídlo... A to hned tak nepřestane, spíše nikdy. První obcí, kde před pár týdny otevřeli detenční zařízení pro tyto nelegální "migranty" se stala Vyšní Lhota u Frýdku-Místku. Zatím je tam z možných 220 ubytováno 200 těchto muslimů, kteří díky otevřeným hranicím přijeli nelegálně do naší země, aniž k tomu potřebovali nějaké testy... A právě z obavy o možnost šířících se nebezpečných infekčních chorob a také proto, že chtěl vidět, na co vláda vyčlenila 4 miliardy z rozpočtu, se zajel na místo podívat místopředseda první komory našeho parlamentu Tomio Okamura spolu se dvěma poslanci jeho strany SPD - Fialou a Holíkem. (Strava a nocleh pro jednoho stojí denně 242 korun. To bez nákladů na mzdy 146 zaměstnanců, kteří je obsluhují a hlídají.) A Okamura byl naprosto šokován, co se tam děje. 

Hned při příjezdu ho varovalo vedení tábora, že hrozí násilí, okradení a infekční choroby, a musí podepsat reverz, že tam vstupuje na vlastní odpovědnost, protože pokud se na něj hoši vrhnou, nedokáží ho přítomní policisté ochránit. A před nákazu infekční chorobou, která prý tam vypuká, rovněž tak.  „To jsou ti mírumilovní imigranti? Nechtěl bych mít dceru ve Vyšních Lhotách, když ani zástupce vlády neubrání před nimi doprovod policie a Bezpečnostní agentury," okomentoval při podpisu reverzu situaci a vstoupili za doprovodu policie uličkou mezi pokřikující ilegály. Je hrozné, že se tam nebyli podívat členové vlády, kteří na tyto tzv. uprchlíky vyčlenili 4 miliardy korun. Ani ministr vnitra tam nebyl, ani premiér, ani jiní ministři, kteří nás všechny chlácholí, že nehrozí kromě koronavirové chřipky žádné další nebezpečí.

Pan Okamura odhalil luxusní podmínky proti našim bezdomovcům přesto, že jsou tu nelegálně. Vybírají si ze tří jídel - evropského, muslimského a vegetariánského. Jelikož všichni až na jednoho vegetariána jedí jídla muslimská, je jasné, o jaké migranty jde. O úklid se starají uklízečky, které si stěžují na jejich špatné hygienické návyky a na nepořádek. Mají v areálu posilovnu, televizi, zájmovou místnost. Přesto se podle slov ostrahy rvou mezi sebou a ani 146 zaměstnanců je neuhlídá. Jeden právě uprchl. Jak to bude vypadat, až jich bude v ČR  desítky či stovky tisíc, raději ani nehovořit. 

Jde o totální invazi muslimů do Evropy a tedy i do naší země, kde se začnou usazovat po uzavření hranic s Německem. Jediné co by pomohlo podle pana Okamury je, aby náš stát skončil s touto obrovskou podporou muslimských hochů, zavedl nulovou toleranci pro ně a a začal se starat o občany vlastní země. Nechápe, že všechny ostatní strany chtějí tyto muslimy přijímat, přestože dobře vědí, že je to na úkor poklesu zabezpečení vlastních občanů. My ano. Potřebují se tvářit proevropsky kvůli svým sponzorům toužícím po dotacích do svých podniků. 

Pan Okamura se právem  tak rozčílil, že nejen odsoudil špatný způsob projednání petice 160 tisíc místních občanů ve vládě slovy: „Vytřeli si s ní zadek v Poslanecké sněmovně,“ ale i rovnou celou EU, která toto stěhování národů z Afriky do Evropy zavinila. Nejenom že to stojí a bude stát obrovské peníze v již tak Covidem poničené ekonomice a vzroste kriminalita, ale především bude do naší země zavlečeno mnoho neznámých nebezpečných infekčních chorob z jiných kontinentů. Buď budeme mít na důchody, nebo na nezvané migranty. „Vláda vyčlenila na příští rok tři miliardy korun z veřejného rozpočtu na úkor sociálního zabezpečení pro naše babičky, dědečky, nemocné děti a další potřebné občany. Přitom tři čtvrtě miliardy již letos plyne kvůli této vládě tzv. neziskovým organizacím, které mají za úkol nás přesvědčovat o tom, že migranti jsou potřební, i když je tu nikdo nechce. My jsme striktně proti. Nemáme peníze na pomoc celému světu,“ říká pan předseda SPD.

Pokud se čtenář táže, proč se máme starat o hosty kancléřky Merkelové ve Vyšních Lhotách, Bělé pod Bezdězem a v budoucnu snad všude, kam se vejdou, je to proto, že Německo již neví, kam s nimi, a tak uzavřelo hranice. A protože již přes 80 procent právního řádu je po podpisu Lisabonské smlouvy podřízeno paragrafům EU, tak je musíme přijímat. Česká vláda neví, co má dělat, aby nepřišla o dotace EU, která chce jeden velký superstát, v němž tito hosté paní Merkelové mají být novými a poslušnými Evropany,  kde bychom byli jen správní jednotkou. Dokonce to mají bruselské elity vymyšleno tak, že budou všechny peníze házet na jednu hromadu a budou se látat díry, kde je zrovna potřeba.  Člověku se bezděky vybaví vzpomínka na husitské kádě v Táboře. O slibech komunistů ani nemluvě.

Číst 2615 krát
Ohodnotit tuto položku
(1 Hlasovat)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Právě přítomno: 100 hostů a žádný člen

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %