Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Kulturní komise ČR spolu s iniciativou Zahraňme náš stát podporuje vyslovení nedůvěry Fialově vládě Doporučený

  • úterý, led 17 2023
  • Napsal(a)  IVANA HASLINGEROVÁ , šéfredaktorka revue Fragmenty
Premiér FIala uvedl v Novinkách.cz : "Jsme ve válce, která se vede i v našich ulicích". Zřejmě již na nic jiného než na válku nemyslí Premiér FIala uvedl v Novinkách.cz : "Jsme ve válce, která se vede i v našich ulicích". Zřejmě již na nic jiného než na válku nemyslí

Vydavatel revue Fragmenty Kulturní komise České republiky, z.s. (KKČ) spolu s Iniciativou Zachraňme náš stát (ZNS) rozhodně a rezolutně podporuje návrh poslanců ANO na vyslovení nedůvěry Fialově vládě a prosí  všechny zodpovědné a čestné poslance, kterým je osud  našeho národa a jeho obyvatel milý, aby návrh opozičních poslanců podpořili bez ohledu na rozdílné postoje ve vnitrostátních otázkách. Proti uvrhnutí země do války jde o spory naprosto marginální, nehledě k tomu, že  ve společném superstátu EU, kam nás vláda směřuje uvrhnout, nebudou stejně již moci cokoliv ovlivnit. Vyslovení nedůvěry vládě a vyvolání předčasných voleb je proto nejen zcela legitimní, ale přímo nutné, chceme-li zachovat náš stát a nezhynout hlady a zimou na ulicích při růstu cen  od potravin až po bydlení. O takovýchto důležitých krocích by měl volič rozhodnout v regulerních demokratických volbách. Vláda měla rok na to, aby si všimla jak žijí obyvatelé, kteří jí dali ve volbách důvěru, ale místo toho se starala o vše  co se dělo v EU a ve státech kolem nás. A bohužel tento trend nadále trvá. Všichni jsme se přitom těšili jak po volbách rozjede po dvou letech Covidismu průmysl a budeme moci zase pracovat a tím přibydou peníze do rozpočtu a ona jen už tak  Covidismem poničený rozpočet rozdává a rozdává a nic do něj nepřibývá.

KKČ souhlasí se ZNS, která ve svém prohlášení uvádí že "vláda není schopna zkrotit masivní schodek veřejných financí, drahotu, energetickou krizi ani rekordní pokles reálných mezd. Tato vláda nehájí zájmy obyvatel naší republiky, ale spíše zájmy mezinárodních sil. Jde na ruku mocným tohoto světa tím, jak slepě a nekriticky přejímá projevy zničujícího klimatického šílenství, ale i v oblasti bezpečnosti či potřeb našich exportérů. Vláda pokračuje v destrukci rodiny ve snaze prosadit módní dekadentní progresivistické společenské cíle. Nechceme Great Reset, Green Deal ani nezodpovědnou podporu válce na Ukrajině. Jsme proti omezování svobody projevu, které se v ohromných rozměrech objevilo už při přestřelených vládních restrikcích kolem viru SARS CoV 2, nechceme vazalskou energetickou politiku ani obětování našeho zahraničního obchodu zájmům globálních elit.

Přestože poslanci jednají podle nařízení svých sekretariátů, musí si uvědomit, že odpovědnost je zcela a pouze na každém z nich. Přestože si to mnozí lidé stále ještě neuvědomují, vláda zatahuje celou zemi do hluboké ekonomické propasti a dříve či později započnou na ulicích takové nepokoje, že vláda se konce svého volebního období nedočká. A zodpovědným poslancům, kteří zastaví vládu v další destrukci a zkrátí tím tak utrpení obyvatel celé České republiky to národ nezapomene. Myslete na budoucnost naší země a nikoliv na stranickou poslušnost a krátkodobé osobní výhody, které brzy skončí."

Tato vláda selhala, tato vláda škodí, tato vláda zklamala české občany. Tato vláda musí odejít!

© Kulturní komise ČR, z.s.

Číst 247 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v SPOLEČNOST

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %