Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Tomio Okamura: Překresleme společně politickou mapu EU! Doporučený

  • neděle, dub 14 2024
  • Napsal(a)  IVANA HASLINGEROVÁ , šéfredaktorka revue Fragmenty
Tomio Okamura - vlastenec a nezlomný bojovník za zachování normálního a šťastného života bez válek a nesmyslných příkazů a zákazů jak máme žít zvítězil 88 % ve volbách na předsedu SPD Tomio Okamura - vlastenec a nezlomný bojovník za zachování normálního a šťastného života bez válek a nesmyslných příkazů a zákazů jak máme žít zvítězil 88 % ve volbách na předsedu SPD

Přestože bylo 13. dubna 2024, tak pověstná třináctka nepřinesla naší zemi smůlu a na XI. celostátní konferenci SPD opětovně obhájil svůj post na 3 roky Tomio Okamura a to se silným mandátem 88 % hlasů (z 233 delegátů bylo tudíž pouze 28 proti). A co je pro současnou neutěšenou ekonomickou situaci naší země velice dobrá zpráva, že jeho nejbližším spolupracovníkem bude nadále skvělý Friedmanovský ekonom amerického střihu Radim Fiala. 

SPD má díky tomu, že se volbou Tomia Okamury stalo stálicí na naší politické scéně stabilně neměnící své protiunijní postoje, šanci získat do blížícíh se voleb do europoskéko pseudoparlamentu nejméně tři křesla z 21 a pokud budou občané rozumní, tak ještě víc. Blokační frakce evropských euroskeptiků z Francie, Německa, Itálie, Belgie, Nizozemska, Rakouska a ČR v EP by tím posílila a mohla zabránit lecčemus co na nás jistě bude EP po volbách chystat (byť nyní slibuje omezení Green Dealu smrtícího naši krajinu). Nebo alespoň znepříjemňovat a oddalovat hlasování či usnesení EP a upozorňovat na chybné příkazy této podivné instituce.

„Peníze Čechům, ne Ukrajině. Chceme mír, ne válku. Ne migraci, ne euru. Chceme právo na referendum, vláda najela na strašení Ruskem doslova válečný mód. Ne cenzuru, zvyšujme životní úrověň, to neuděláme snižováním emisí, migrační pakt je nebezpečím... "to vše zaznělo na  konferenci SPD.

Bývalý prezident Václav Klaus ve své zdravici Tomiu Okamurovi připomněl voličům SPD, že svým hlasem v eurovolbách vyjadřují své přání, že „oni také válku nechtějí“ a že doufá že konference bude aktivizovat stoupence SPD před eurovolbami, které budou „soubojem o souhlas či nesouhlas“ s politikou současné pětikoaliční vlády. 

Pro pravicové voliče připomínám, že již mnoho let profesor Klaus důrazně uvádí, že Fialova ODS nemá s jeho původní ODS naprosto nic společného, pouze značku. Jediná strana, která se veřejně hlásí k pravicové politice  a svobodnému životu v kapitalismu, tak jak jsme to zažili v 90 letech pod taktovkou Václava Klause, je v současnosti strana Svobodných, jejíž zakladatel, vynikající ekonom, doktor Petr Mach kandiduje nyní do EP za SPD. Je tedy zárukou že hlas pro něj se rozhodně nemusí obávat dát i ten nejpřísnější pravičák.

Panu Okamurovi blahopřál ke zvolení rovněž Andrej Babiš. Na konferenci přijel za něj zalobovat osobně jeho přítel, bývalý prezident Miloš Zeman, který uvedl, že v příští vládě by rád viděl SPD a ANO. Pokud by se po volbách toto spojení uskutečnilo bylo by to rozhodně po té spoušti, kterou s naší zemí způsobila pětikoalice příjemná zpráva, i když by bylo mnohem lepší, kdyby dostal rovnou pan Okamura 88 % jako v současných volbách na předsedu a udělal v naší zemi konečně pořádek se zavedením opravdové přímé demokracie a života ve svobodě. Proto tak usilovně bojuje za zavedení referenda, protože přímá demokracie je založena z ústavy na existenci všeobecných referend.

Exprezident Miloš Zeman a předseda SPD Tomio Okamura na celostátní konferenci hnutí

Pro ty, kteří ještě nevědí proč SPD touží po přímé demokracii připomínám, že v nejčistčí podobě ji má zavedenu až abnormálně  bohaté a svobodné Lichtenštejsko a pro nás známější, rovněž bohaté a svobodné, Švýcarsko. Vůdci v těchto zemích zastávají konzervativní pohled na rodinu a všechny tradiční konzervativní hodnoty bez nesmyslných modernistických -izmů paní Merkelových a Leyeinových. Pokud jde o volání po referendu za které u nás již od svého vzniku bojuje SPD, pak v zemích s přímou demokracií je to základní součást vládnutí daná jejich ústavou. Pamatuji na slova vládnoucího knížete Lichtejnštejnska Jeho Jasnosti Hanse Adama II. při natáčení rozhovoru do naší revue, Fragmenty, že bez referend nelze o jakékoliv demokracii vůbec hovořit. Demokracie je vláda lidu a lidé své požadavky projevují v referendech. Pouze svobodné volby ještě neznamenají vládu lidu neboli opravdovou demokracii. V naší nedemokratické zemi proto pan Okamura musí za referendum bojovat, chce-li jí zavést. Pan Zeman, který ho pokáral na konfeenci, že přímá demokracie není jen referendum má pravdu, ale matematicky řečeno zavedení referenda je podmínkou nutnou, nikoliv postačující. Bez zavedení refernda nejde opravdovou, neboli přímou, demokracii zavést. 

A ještě pozor na jednu důležitou věc! Ti, kteří si stále myslí, že za okrádané, chudé, staré a potřebné (nikoliv líné a nepřizpůsobivé) bojuje pouze ČSSD či Komunisté se mýlí! Tomio Okamura má v sobě díky svému dětství přímo zakódované sociální cítění a smysl pro spravedlnost. To buď v člověku je nebo není a to bez toho v jaké straně je. Každodenním bojem proti ožebračování nejslabších současnou vládou už snad každého, kdo sleduje politické dění, o tom přesvědčil. V současné době požaduje například rovný růst důchodů a ne ubírání i té Andrejem Babišem kdysi darované tisícikoruny jako tse o to snažila současná Fialova vláda.

A svým mnohaletým bojem za vystoupení z diktátorské EU je jasné, že pan Okamura je český vlastenec a chce svobodu pro naši zem a návrat do normálního života jaký byl před vstupem do EU v devadesátých letech. 

Odmítáním migrantů nás chce chránit před přílivem opravdu životu nebezpečných bývalých vojáků z Islámského státu a podobně bezcitných vojáků z Afriky, kde rovněž neustále probíhají vojenské konflikty. Tito a další nebezpeční lidé  se přimíchávají mezi válečné  uprchlíky a rozprostřeli se již po celé Evropě. Je dobře, že v této velmi důležité otázce si rozumí s místopředsedou své strany Radimem Fialou, který říká: "Nezastavíme-li migranty na hranicích, v Praze se bude střílet jako v Paříži."  Rovněž rozumně odmítají rozházení stovek miliard z rozpočtu na pomoc nezodpovědnému panu Zeliskému. Jsme členem obranné aliance NATO a je na ní jak v této věci s Ukrajinou postupuje. Proto v ní jsme. To ostatně respektují i ostatní země EU včetně Německa.

Proto se  za Kulturní komisi České republiky, z.s. připojuji jako její jednatelka k výzvě Tomia Okamury, abychom se snažili spolu s ním překreslit politickou mapu EU. Byť hodinu po dvanácté, pokusme se o to a pomozme mu všichni, kteří chceme zase normálně žít ve vlastní svobodné zemi. 

© Kulturní komise České repubkliky, z. s. 14.4.2024

Číst 226 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v SPOLEČNOST

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %