Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Autentická pravice má po desítkách let koho volit! Doporučený

  • pondělí, dub 22 2024
  • Napsal(a)  IVANA HASLINGEROVÁ, šéfredaktorka revue Fragmenty
Libor Vondráček vysvětluje proč chce z naší země vybudovat bohaté a prosoperující Švýcarsko s přímou demokracií . Ví jak na to po právní stránce. Stačí zrušit doplněk 10a naší ústavy a jsem právně volní jako před Lisabonsou smlouvou Libor Vondráček vysvětluje proč chce z naší země vybudovat bohaté a prosoperující Švýcarsko s přímou demokracií . Ví jak na to po právní stránce. Stačí zrušit doplněk 10a naší ústavy a jsem právně volní jako před Lisabonsou smlouvou

Poslední dobou se zejména pravicově smýšlející lidé, kteří si přáli po pádu komunismu u nás budovat život ve svobodné kapitalistické společnost s tržním hodpodářstvím bez regulací a diktátu státu plného nesmyslných -izmů, cítí stále otráveněji a upadají v beznaděj, že ani volby nepřinesou změnu k lepšímu. Že stejně zase vyhraje Babiš a spojí se s Fialou a zbytek něčím doplnějí. A to je ještě  optimističtější pohled. Prognózy ekonomů, každodenní šeď a nervozita z očekávání dalšího zvýšení cen energií a tím neúnosného zdražování vymazala z očí lidí radost, těšení se ze spokojené rodiny či z prostého setkání s kamarády. Mám proto radost, že  mohu těmto voličům oznámit, že není všemu konec a záleží právě na nich, zda se již konečně dostane do parlamentu po dvaceti letech opět autentická pravicová strana Svobodných hlájící myšlenky, po nichž se zničením Klausovy ODS Mirkem Topolánkem a jeho následovníky zavřela voda. A do Evropského parlamentu se dostane zvolením Libora Vondráčka český Nigel Farage. 

Ano, autentická pravice má po desítkách let opět koho volit a je jen na ní, aby zvedla opět hlahu vzhůru jak jí k tomu nabádal Václav Klaus od neblahého podpásového Sarajevského atentátu. A šla volit Libora Vondráčka s jeho Svobodnými. 

Při poslechu přednášek tohoto politika který vystudoval mezinárodní právo,  je jasné, že kdyby se dostal do vrcholové politiky tak by zmizela invaze imigrantů, zaprodanost politiků, špatné  prognózy ekonomů, nervozita a dennodenní všednosti. A do našich životů by se vrátila opět prostá radost. Radost z toho, že jsme zdraví a jsou opět v dobrém chodu nemocnice, máme opět důvěru v kamarády a radost z přátelských setkání s nimi, radost z toho, že nás má někdo rád a to nejen esemeskově. Proto vám všem posílám tuto krásnou zprávu. Po dvaceti letech máte koho volit. Je zde strana vnášející do politiky ideje a touhu po návratu do normálního života. 

Tím nechci zrazoat voliče SPD, aby nevolili pana Okamuru.  Ale  ti již mají svého jasného lídra, velice obětavého politika bojujícího roky proti bezohlednosti současných mocných vůči nám občanům. Ale je na to v parlamentu sám a jediný. A navíc pro voliče pravice je stále nečitelný tím že stále zachovává neutralitu ve středu politického spektra. Hlas autentické pravice jako v devadesátých letech tam prostě chybí a tito voliči dávají mylně hlas značce, nikoliv straně. ODS je ale opět zklame, po dvaceti letech se nestane zázrak a z profesora Fialy stane nestane profesor Klaus. Nestane, bohužel nestane. Ale nezoufejme.

Letos mají autentičtí pravičáci čekající stále na Godota po mnoha a mnoha letech z čeho volit. Do politického spektra přibyla parvicová strana v čele s lídrem Liborem Vondráčkem. Proto jděte volit a pokud nedáte hlas panu Okamurovi, což stejně jste nedávali jinak by byl na 40%, neseďte doma a pokuste se zachránit náš stát spoutaný v zelených okovech Green Dealu a bojechtivých politiků. nenechtre zavléct ČR do válek. Žijte spokojeně jako koncem minulého století. Jděte si poslechnout přednášky právníka Vondráčka a jeho kamarádů. Politika, který potřebuje podporu každého z nás. Politika, který kromě jasného politického smýšleníje i výborný řečník, který by byl v Evropském spícím parlamentu slyšen podobně jako osamělý ale skvělý řečníh Farage. A právě typ noblesního, ale nebojácného řečníka je pro naši zem v EU potřeba. A pokud neuspěje v těchto volbách do EP, pak prosím sledujte jeho přednášky a postoje a posilte hlasy pro jeho stranu do naší zeleno rudé sněmovny.Vindráček má ve straně Svobodných opravdu překvapivě jasně vyprofilované lidi, některé dokonce z dob Klausovy ODS. Na obrázku níže uvidíte jak jezdí mezi lidi.

Zajděte se podívat na setkání s Vondráčkem. Budete mile překvapeni. 

V posledních průzkumech zaznamenali Svobodní díky tomu růst. Exkluzivní Kantar pro ČT už jim opakovaně přiznal 2,5 nebo 3 %. Podle serveru Politico mají  4 % a ty atakují i u SANEPU. Kampaň přináší ovoce. Ale pan Vondráček to co říká na kampaní, hlásal již nekolik let, dokonce jeiž za Covidu. Takže to není jen slib a pak sladký život v politice. Oparvdu ej o tom co žíká přesvědčený a má pto to argumenty. Zajděte na něj. Pražáci ho mohou vidět  1. máje na Petříně. A věřte že to bude jistě příjemné setkání. 

© Kulturní komise České republiky, z.s. 24.4.2024

Číst 166 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v SPOLEČNOST

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %