Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Svobodu onkologickým lékařům Doporučený

  • úterý, srp 11 2020
  • Napsal(a)  JAN ŠINÁGL
MUDR. Karel Fortýn, vynálezce devitalizační metody odstranění onkologických nádorů MUDR. Karel Fortýn, vynálezce devitalizační metody odstranění onkologických nádorů

Zákaz této metody nepatří vedoucím lékařům. Je to mimozdravotní záležitost. Neuznáváme proto žádné výmluvy. Žádáme okamžité jednání ministra. 

Fortyn Karel

 

Žádáme svobodu onkologickým lékařům okamžitým opatřením ministra zdravotnictví. Díky tomuto zákazu umírá v ČR každých 20 minut jeden pacient. Žádáme svobodu onkologickým lékařům okamžitým opatřením ministra zdravotnictví. Díky tomuto zákazu umírá v ČR každých 20 minut jeden pacient.

 

Přílohy:

  1. „Pokud při léčbě pacienta neexistují žádné osvědčené preventivní, diagnostické a léčebné metody nebo jsou neúčinné, musí lékař mít svobodu, po získání úplného, informovaného souhlasu pacienta, použít neověřené nebo nové preventivní..."Helsinská deklarace z roku 1964, čl.32. (MWA.)
  2. Obnovený lékařský slib 1990 - Zákon o VŠ č. 172/1990 Sb. cituji: "...že budete podle svých možností a svého nejlepšího svědomí řídit život zdravých i nemocných vždy jen k jejich prospěchu, že zachováte svůj život a své lékařské umění čisté... a že budete mít na zřeteli jen dobro člověka ...“

    Devitalizace (též devaskularizace) nádorů rakoviny je našimi lékaři neuznávaná, zakázaná a dokonce trestaná metoda hojení rakovinových nádorů. (Zákazy a tresty přitom nepřipouští Mezinárodní zdravotnická organizace  (WHO), ale hlavně lékařská ("Hypokratova") přísaha každého lékaře! Na rozdíl od chemoterapie se při operaci devitalizovaný nádor nevyhazuje, ale nechá se v těle. Tam vyvolá sepsi. (Hnití.) Na sepsi pak reaguje imunitní systém, který likviduje jednu sepsí napadenou buňku za druhou, až odstraní celý nádor. (Imunitní systém je velmi inteligentní náležitost každého života.)

    Metodu objevil MUDr. Karel Fortýn. Už v roce 1957. Lékaři mu neuvěřili a metodu zakázali. Potrestali by (protizákonně) každého lékaře, který by touto metodou zachránil život pacientovi. Sám objevitel však přes zákaz, "spiklenecky", utajeně, provedl přes dvacet devitalizačních operací, všechny byly úspěšné a laciné. Jako operace slepého střeva.

    Chemoterapie stojí asi milion korun, každý 3. až 4. pacient umírá hned, z těch uzdravených se rakovina do 10 let vrátí většině z nich. (55%). Devitalizace naopak zachovává imunitu na celý život. Zdravotní pojišťovny pokorně platí asi 12 miliard ročně za chemikálie. (Zdravotnictví je podfinancované!). Devitalizace nepotřebuje léky.

    Otázka zrušení zákazu a zrušení trestů lékařům je plně v kompetenci Ministra zdravotnictví, ale ten o tom neví.

    Na vysvětlenou "že ministr neví": V kompetenci zdravotnických pracovníků to být nemůže, protože je to proti WHO i lékařským přísahám. A vyhlašoval to dřívější ministr zdravotnictví. Čili  je to na ministrovi a plně v jeho pravomoci.

 
Číst 4137 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v ZDRAVÍ

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %