Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Somálci odjíždějí s dětmi z Londýna ve strachu ze sebe sama do Somálska, Somalilandu a Keni Doporučený

Afričtí mladíci se radují z toho kolik dětí posekali mačetami... Afričtí mladíci se radují z toho kolik dětí posekali mačetami...

Zní to neuvěřitelně, přímo až úsměvně, ale somálské rodiny  kvůli svým dětem odjíždějí z Londýna s tím, že je v Somálsku, Keni či Somalilandu  bezpečněji. Z útoků na své děti ale neobviňují bílé Angličany, naopak mladé Somálce, kteří je přepadávají noži a mačetami v jejich somálských komunitách v nichž nikdo nezaručuje bezpečnost. V somálské komunitě v severním Londýně v Islingtonu bylo už podle časopisu s Středoevropan zasaženo noži a mačetami až 70 % Somálců. Matky se v ní bojí pouštět děti ven z domu. Komunita v Islingtonu má sice svého starostu a opakovaně útoky prý řešila, ale nikdo z mladých vraždících Somálců ji neposlouchá. Nakonec došla k závěru, že jediným řešením jak zajistit africkým dětem bezpečnost před jejich o několik let staršími bratry je návrat do Afriky. Jde prý o válku gangů, mezi somálskými mladíky, kteří do nich patří. Tady je vidět, že tito lidé potřebují pevné vedení a nikoliv svobodu a demokracii. Jinak z jejich dětí bez discipliny vyrůstají zločinci běhající po ulicích a chlubící se tím, kdo pobodá víc bezbranných děcek patřících do jiného gangu než oni.

Z toho, jak žijí Somálci v těchto komunitách nejde vinit rasismus a britský demokratický systém. Naopak. Právě příliš volnosti vede tyto lidi k takovému kriminálnímu jednání. Děti v komunitách nejenže nechodí do školy, ale nemají povinnosti jaké mají v Africe - pomáhat s obživou, pasením zvířat, nošením vody a z nudy z nich vyrůstají kriminálníci.  

Už vidím jak Sluníčkáři žhaví pera a litují vraždících mladíků, že to dělají proto, že  jsou odstrčeni na okraj společnosti a žijí v getech jako kdysi  za apertheidu  v Jižní Africe. Ale už se určitě nezmíní, že hned po příjezdu jejich rodin do Londýna se jich místní obyvatelé tak báli, že raději opustili své domovy a přestěhovali se do jiných částí města, takže vznikaly No-go zóny kontrolované těmito nebezpečnými přistěhovalci, kteří používají ke zjednání pořádku pouze sílu a naháněním hrůzy zabraňují vstup slušným lidem. Není divu, že do těchto zón se bojí vstupovat policisté, kteří navíc vědí, že kdyby nějakého Somálského mladíka potrestali za jeho kriminální chování,  porušili by zákon o pozitivní diskriminaci. 

Člověk by se tomu, že vyvražďují nebozí přistěhovalci sami sebe tak energicky, že se vracejí zpět do bezpečné Afriky a přistěhovalecká krize EU je vyřešena.  Ale bohužel vraždící mladíci zřejmě v zónách zůstávají a ze zón se stávají opravdu životu nebezpěčná místa. 

Kdy už pro Bůh dostanou politici rozum a vykážou ze země i tyto vrahy? Vlastně zejména tyto vraždící bestie!

Číst 5343 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v EU

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Právě přítomno: 214 hostů a žádný člen

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %