Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Jak se Mikuláš rozhodl vyměnit chlívek za koryto Doporučený

  • úterý, zář 29 2020
  • Napsal(a) 
Pro Mikuláše Mináře si konečně jde čert, aby věnoval také milion chvilek svým kamarádům v pekle, kam už dávno patří Pro Mikuláše Mináře si konečně jde čert, aby věnoval také milion chvilek svým kamarádům v pekle, kam už dávno patří výřez z fota na internetu Hany Sádlíkové

Slavná dětská kniha spisovatele Reného Goscinnyho Mikulášovy patálie se zřejmě dočká dalšího pokračování. Novou kapitolu se rozhodl napsat Mikuláš Minář, donedávna ještě předseda agresivního a ukřičeného pravdoláskařského spolku Milión chlívků pro demokracii. Známý hnědokošiláč a věčný radílek opustil svou domovskou scénu a bude zakládat vlastní partaj. Máme jich u nás asi málo... Své příští politické angažmá vidí v budování vlastní politické strany, která podle něj nebude jen další neúspěšnou pidistranou. K tomu mu má dopomoci spojení s Janem Čižinským a dalšími podobnými aktivisty.  Prý už objíždí experty a známá jména nejen z kulturní fronty. Máme se nač těšit. Sirotci ze spolku Milión chlívků pro demokracii už také pro Mináře nesmutní a našli si novou náhradu v podobě Benjamina Rolla. Mají tak v čele dalšího studentíka nepolíbeného životem a možná ani ženou.

Novinářská žumpa představovaná svatou trojicí Respekt, Revue Fórum a Česká televize má svou událost sezóny a na další týdny mu snaživě budou dělat reklamu v přímém přenosu. Politická cesta Mikuláše Mináře by se ve stručnosti dala popsat jako posun od chlívku ke korýtku! Myslím si, že má velkou šanci se zařadit po bok takových veleúspěšných uskupení jako byla Naděje či Cesta změny. Perspektivní formace s potencionálem do 0,3 procenta. Tedy hodně štěstí, milý chlapče!

Číst 5171 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v SPOLEČNOST

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %