Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Blahopřání k svátku Státníkovi díky němuž jsme poznali život v kapitalismu profesoru Václavu Klausovi Doporučený

  • čtvrtek, zář 28 2023
  • Napsal(a)  IVANA HASLINGEROVÁ, šéfredaktorka revue Fragmenty
Prezident v letech 2003-2013 Václav Klaus, díky němuž jsme poznali na čas život ve skutečně svobodném kapitalismu bez přívlastků. Byl to sen! Prezident v letech 2003-2013 Václav Klaus, díky němuž jsme poznali na čas život ve skutečně svobodném kapitalismu bez přívlastků. Byl to sen!

Média jsou dnes, na svátek sv. Václava, plná díkuvzdání za zásluhy hospodina naší české země, knížete sv. Václava. Je to krásné a je to dobře, ale neměli bychom zapomínat, že mezi námi máme i současného hospodáře naší země - bývalého prezidenta Václava Klause, který u nás prosadil po pádu komunismu život v kapitalismu a nikoliv v komunismu s lidskou tváří, jak si přála většina tehdejších disidentů. A co víc, státníka, který díky své ekonomické reformě během jediného volebního období dokázal tento svůj celoživotní sen uvěst ve skutečnost. Přeměnil naší státem řízenou komunistickou ekonomiku se zadlužením 160 miliard tehdejších Kč v ekonomiku s tržním hospodářstvím s 6,4 procentním růstem HDP. Díky tomu jme my pamětníci, až do nešťastného Hradem řízeného Sarajevského atentátu v roce 1997, zakusili jaký je život ve skutečně svobodné rostoucí kapitalistické společnosti. 

A přesto, že se stále levicovější vlády snaží o spoutávání naší svobody neustálými stále nesmyslnějšími a zbytečnějšími příkazy a vyhláškami, přece jen návrat ke komunismu s jakoukoliv tváří se jim zatím nepodařil a věřme, že nepodaří.

Proto panu profesoru Václavu Klausovi, prezidentovi naší země v letech 2003-2013, přeje naše kulturně-hospodářská revue Fragmenty k dnešnímu svátku jeho šťasné prožití a hodně zdraví a sil do další práce pro naši v posledních letech tolik devastovanou zemi jeho následovníky.

 Vážený pane prezidente, 

přijměte upřímné blahopřání k Vašemu  svátku  s velkým poděkováním za to, co jste pro náš národ udělal a co nadále činíte pro kultivaci současné neoliberální levicové EU. Děkujeme, že Váš Institut Václava Klause (IVK) pokračuje v šíření konzervativních a pravicových myšlenek, které oslovují všechny ty, kterým na dění v naší vlasti i celé Evropě opravdu záleží. 

K tomu ať Vám pomáhá Bůh. Za redakci revue Fragmenty šéfredaktorka RNDr. Ivana Haslingerová, CSc. 
 
A jistě by se k mému přání připojil i vydavatel naší revue Doc. Ing. Jiří Pancíř, CSc.,  který v ní Vaše myšlenky prosazoval po celých 29 let až do posledních chvil svého života. 
Číst 971 krát
Ohodnotit tuto položku
(2 hlasů)
Zveřejněno v SPOLEČNOST

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %