Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Chyba
  • JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 1331

Šestnácté výročí nejkrvavějších teroristických útoků na území USA, které navždy změnily svět Doporučený

Trumpovi stejně jako mně Dvojčata schází, mešita na Manhattanu v jejich blízkosti by byla jen zneuctěním na tří tisíce obětí islamistického terorismu… Snímek Břetislav Olšer Trumpovi stejně jako mně Dvojčata schází, mešita na Manhattanu v jejich blízkosti by byla jen zneuctěním na tří tisíce obětí islamistického terorismu… Snímek Břetislav Olšer snímek Břetislav Olšer

Obyvatelé Spojených států si připomínají šestnácté výročí nejkrvavějších teroristických útoků na území USA. Více než tisícovka lidí se na Manhattanu shromáždila před památníkem obětí útoků z 11. září 2001, prezident Donald Trump s chotí Melanií držel minutu ticha před Bílým domem. Již uplynulo 16 let od teroristických útoků, které navždy změnily svět. Při útocích z 11. září zahynulo skoro 3000 lidí, většina ve dvou věžích Světového obchodního centra v New Yorku. Nevinní lidé ale umírali i v Pentagonu, kam teroristé nasměrovali jedno z unesených letadel. Americký Federální úřad pro vyšetřování (FBI) nyní zveřejnil snímky, jak to na místě vypadalo krátce po tragédii

 

.Snímky FBI zachycující vyšetřování teroristického útoku na Pentagon z 11. září 2001.

Stručné připomenutí bezmezné tragédie

První z letadel explodovalo v 8:46 místního času, druhé pak v 9:03. Budovy WTC se v důsledku požáru, jenž letadla plně naložená leteckým benzinem zapříčinila, zhroutily v 10:28.

Je to útok letadlem Boeingem 767 -223ER…?

V budovách Světového obchodního centra zahynulo celkem 2749 lidí. Další lidé byli 11. září 2001 zabiti při nárazu třetího letadla do budovy Pentagonu. Bylo jich 184, včetně cestujících v uneseném letadle. Teroristické útoky spáchalo 19 příslušníků bin Ládinovy organizace Al-Kajdá, kteří při náletech také jako sebevražední atentátníci zemřeli...

Blízcí obětí útoku na budovy (WTC) se 11. září 2017 zapojili do obřadu, který se stal smutnou tradicí. S fotografiemi těch, kteří zahynuli v důsledku nárazů unesených letadel do manhattanských mrakodrapů, tiše poslouchali čtení jejich jmen či vzpomínky některých příbuzných.

„Vím, že se na mě sem dolů díváš s velkým, velkým úsměvem na tváři,“ řekl se slzami v očích syn Kevina Jamese Murphyho Connor, jehož čtyřicetiletý otec v osudný den pracoval v jedné z firem ve WTC.

article_photo

Trumpovi stejně jako mně Dvojčata schází, mešita na Manhattanu v jejich blízkosti by byla jen zneuctěním na tří tisíce obětí islamistického terorismu… Snímek Břetislav Olšer

„To původní vyšetřování 11. září bylo v první řadě totální bordel a musí se zahájit znovu," řekl prý Trump loni 11. září; věří totiž, že tragédie nebyla řádně vyšetřena a údajně plánuje, že tomu přijde na kloub. „Jak by mohla dvě letadla strhnout tři budovy v jediném dni? Tuhle skutečnost mi hlava nikdy nebrala, a to ani nemluvě o zničení Budovy 7,“ vysvětloval, když mluvil o Světovém obchodním centru Seven, které se rovněž při útocích z 11. září – nevysvětlitelně – zhroutilo.

Údajně jde o hoax, tedy o falešnou zprávu, kterou prý Trump nikdy neřekl. Tvrdí Petr Nutil, zakladatel Manipulatori.cz. Trump to možná neřekl, ale ať se tedy pan vševědoucí Nutil přinutí a vysvětlí mi záhadné zřícení třetí budovy na Manhattanu známé jako Budova 7 (Tower Seven). Jak je možné, že se zřítila až sedm hodin po pádu věží?

Proč, když do ní žádné letadlo nenarazilo? Oficiální vysvětlení zní, že to bylo kvůli požárům, skeptici zastávají názor, že budova byla úmyslně zdemolována. Stala se ukázkou demolice řízené trhavinami. Pád věží odshora dolů je z technického hlediska neproveditelný. Každá budova před stržením se musí „podtrhnout“ u základů nějakou výbušninou...Nebo, že by další hoax...?

V Budově 7 ke všemu sídlila CIA se svým oddělením obrany a krizového managementu. Byly zde navíc uskladněny dokumenty energetického gigantu Enronu, zrovna vyšetřovanému kvůli rozsáhlým finančním machinacím a účetním podvodům. Kvůli rozsáhlým účetním podvodům společnost zbankrotovala. Vzala práci desetitisícům nevinných lidí, připravila je o životní úspory a přivodila krach penzijních fondů. Celkový objem ztrát dosáhl více než 30 miliard dolarů.

Dokumenty o tom všem pochopitelně zmizely, ne však skutečnost, že prezident Bush se přátelil s rodinou výkonného ředitele Enronu Kennetha Laye. Proto byly též tisíce tun oceli, které z budovy zbyly, odvezeny k okamžitému roztavení, aniž by byla možnost je důkladně prozkoumat, co vedlo k jejich zhroucení. Největší kuriozitou byl ale fakt, že dva měsíce před 11. zářím si majitel „dvojčat“ Larry Silverstein nechal obě budovy pojistit na 6 miliard dolarů... Další Nutilem vynucený hoax...?

 

Znesvěcení památky tisíců nevinných obětí.

Ať již je pravda jakákoliv, požadavek vznesený imámem New Yorku Feisalem Abdulem Raufem na umístění muslimského centra a mešity nedaleko Ground Zero, tedy místa, kde se v době teroristických útoků na New York zřítilo Světové obchodní centrum rozbouřil veřejnost USA. Drtivá většina Američanů takový plán považovala za znesvěcení památky tisíců nevinných obětí. Jen necelých třicet procent ho považovalo za akt smíření.

Bylo to k zbláznění; ta drzost, s jakou imám vydíral devět roků po děsivé tragédiiCo kdyby tak hlavní rabín Izraele přišel s geniálním nápadem postavit v Mekce obří synagogu jako akt usmíření mezi Židy a muslimy, co by se asi stalo…? Ovšem bývalý prezident Hussein Barack Obama měl jiný názor: „Věřím, že muslimové mají stejné právo praktikovat své náboženství jako kdokoli jiný v této zemi. Včetně práva postavit modlitební místo a kulturní středisko na soukromém pozemku dolního Manhattanu v souladu s místními zákony…“ řekl a podpořil tak stavbu mešity na Manhattanu.

Mešita měla stát jen dva bloky od místa, kde stávaly budovy Světového obchodního centra. Jako by Obama zapomněl, co se tam stalo...

Naopak obchodní a realitní magnát Donald Trump během přípravy své předvolební kampaně na prezidenta USA navrhl ve snaze ukončit vášnivou diskusi kolem plánu postavit islámské centrum poblíž někdejšího newyorského Světového obchodního centra odkoupení budovy určené na tento projekt. Napsal údajně proto dopis příslušnému investorovi a navrhl, že za budovu na dolním Manhattanu, dva bloky od Ground Zero, zaplatí o 25 procent víc, než kolik objekt původně stál. Budova byla údajně prodaná za přibližně pět miliónů dolarů, necelých sto miliónů korun. Od té doby je ticho po pěšině... Brání někdo prodeji nebo si to prezident rozmyslel?

article_photo
 
article_photo

Foto: Reuters…

Terry Jones, reverend baptistické církve The Dove World na Floridě, považuje stavbu mešity na posvátném místě obětí 11. září za těžký hřích a zločin. Rozhodl se demonstrativně spálit na 200 výtisků koránu. Podle něj má islám militantní podstatu a přirovnává ho k nacismu a komunismu. ( a má naprostou prvvdu - pozn. redakce)

Samozřejmě, že muslimové celého světa v počtu více než dvou miliard šíleli a z isámského nebe sršely hromy blesky za těžké urážky jejich Prorokovy knihy nejsvětější...

Obama jistě ze své paměti nevymaže svůj proslov z 11. září 2011, který není rozhodně žádný hoax, kdy svými slovy dal v podstatě svůj vnitřní souhlas se stavbou mešity vedle neuralgického bodu piety piet, jímž je místo, kde stávala dvojčata Obchodního centra. Pragmatik, který ví, s kým má být zadobře… „Američané nebyli a nikdy nebudou ve válce s islámem. Nebylo to náboženství, které na nás tento zářijový den zaútočilo. Byla to Al-Káida, bohužel skupina těch, kteří náboženství zneužívají,“ uvedl Obama v den, v němž si Američané připomínali desáté výročí tisíců obětí atentátů na USA.

Asi zapomněl, že protiteroristický boj vedou Spojené státy proti statisícovým armádám v Iráku, Sýrii či Pákistánu a Afghánistánu, kamTrump nyní posílá naopak další tisíce vojáků US Army. Je snad Taliban jen hrstkou šílenců z al-Kájdy? A co Islámský stát a další muslimská bratrstva...? A co už několik let trvající výjimečné stavy ve Francii či Belgii a dalších zemích, kde byly také nedávno islamistické atentáty v Paříži, Nice, Bruselu, Madridu, Berlíně a Londýně se stovkami dalších mrtvých...?

Obamova řeč byla jak přes kopírák totožná se slovy jeho předchůdce J. W. Bushe ml.  těsně po atentátech na Spojené státy: “Islám představuje mír, zatímco teroristé ztělesňují zlo války. Když přemýšlíme či mluvíme o islámu, myslíme na pocit bezpečí, který tato víra přináší miliardě lidí na celém světě. Miliardy lidí v něm nacházejí pocit bezpečí, útěchu a mír, a to činí z příslušníků jakékoliv rasy bratry a sestry. Mezi americkými občany žijí miliony muslimů a ti jsou pro naši zemi nepředstavitelně velkým přínosem hodnot…”

J. W. Bush ml. jako petrolejářský přítel naftařů ze Saúdské Arábie se stejně štědře choval k islámu a k Arabům už dva dny po 11. září 2001, přičemž většina atentátníků bylo právě  z Riádu. „Dojemné“ byly totiž záběry, žádný hoax, jak z Kennedyho letiště opouští 13. září 2001 USA bin Ládinova rodina v počtu 26 osob, kdy už jsou zničena dvojčata Twin Towers v New Yorku i budova Pentagonu ve Washingtonu.

Výsledek obrázku pro foto trump a melanie pieta 11. září 2017

Ve svém soukromém letadle a za pozorné asistence příslušníků tajných služeb CIA odletěli všichni v pohodě, formálně vyslechnuti FBI, do Saúdské Arábie. Přestože jiné vzdušné soukromé dopravní prostředky bez výjimky měly až do odvolání zákaz jakéhokoli startu či přistání, natož pak letu nad Spojenými státy.

Snad dobře spí i naši podnikatelé. Zástupci české mezinárodní společnosti Czech Mining Technology – CZMT a. s. (pokud ještě existují...) totiž podepsali 22. srpna 2008 v Praze kontrakt se saúdskoarabským podnikatelem šejkem Bandarem Tárikem bin Ládinem z firmy Middle East Development. Šlo o slušnou sumičku 17 miliard korun (700 miliónů eur). Šejk Bandar Tárik bin Ládin je přece pouze nevlastní bratr světoznámého teroristy Usámy bin Ládina. Objektem zájmu stavbařů mají být státy Džibutsko a Jemen. Inu, byznys je byznys, i kdyby na chleba nebylo… Teď trnu, aby si z toho pan Nutil nevynutil další hoax...?

Výsledek obrázku pro foto hurikán irma

Dnes má  šéf Bílého domu Donald Trump jiné starosti s nebývale silnými hurikány, které drancují pobřeží USA.

Tak silné větrné smrště hned po sobě v USA dosud neudeřily. Škody po Irmě a Harveym jsou astronomické; Spojené státy vůbec poprvé od začátku měření zasáhly dva hurikány čtvrté a vyšší kategorie v jednom roce. Už to je výjimečné, nebýt toho, že hurikán Irma, který nyní bičuje Floridu, má předpoklady stát se vůbec nejničivější bouří v dějinách USA.

Preventivní evakuace byla v předchozích dnech nařízena či doporučena asi 6,3 milionu lidí na Floridě, dalších asi 500 000 lidí se mělo preventivně evakuovat ve státech Jižní Karolína a Georgia. Podle nejnovějšího odhadu NHC by se ale Irma, nejspíš už jen jako tropická bouře, měla Jižní Karolíně vyhnout a začátkem týdne by měla postupovat přes jihozápad státu Georgia a severovýchod Alabamy. Téměř čtyři miliony domů a podniků jsou nicméně nyní na Floridě bez proudu, byla nařízena evakuace zhruba 6,5 milionu lidí a zrušeny tisíce letů.

Inu, možná to byl též hoax, jak Trump sliboval, že koupí pozemek na Ground Zero, kde měla být postavena mešita, aby tomu zabránil. A to ještě není všem katastrofám v USA konec; ta největší může nastat, až někdo prohlásí, že hurikány, co zatím způsobily 18bilionovým dluhem zatížené USA škody za další více než 200 miliard dolarů, jsou Božím trestem za Donalda Trumpa a na scéně se třeba objeví další Lee Harvey Oswald a nutně se to ani nemusí odehrát v texaském Dallasu… (jen aby tohle byl hoax...)

Foto: Reuters...

https://udalosti.signaly.cz/1302/atentat-na-dvojcata

http://www.rukojmi.cz/clanky/4-kdyz-si-potencialni-prezidetka-clintonova-vydelava-13tisickrat-vic-nez-jeji-zamestnanci

http://www.rukojmi.cz/clanky/1119-ziska-trump-potomek-psancu-vrahu-indianu-a-zlatokopu-z-klondike-nobelovu-cenu-za-mir

http://www.rukojmi.cz/clanky/279-miliardar-trump-nesmi-mluvit-o-menstruaci-avsak-hassan-alrawi-sef-ustredi-muslimskych-obci-v-cr-muze-brat-zenu-za-polovinu-muze-jelikoz-menstruuje

Izraelské osudy – Tisíc a jedna pravda ve Svaté zemi jako eKniha v elektronickém vydání na eReading.cz: (http://www.ereaddetail-knihy/izraelske-

Číst 12851 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v SVĚT

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Právě přítomno: 173 hostů a žádný člen

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %