Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Happening docenta Konvičky byl výstražným mementem před blížící se apokalypsou Evropy Doporučený

Protože naši politicky superkorektní politici neříkají občanům pravdu a nevarují je před obrovským nebezpečím, které existuje na hranicích s Německem, rozhodl se na to upozornit předseda Bloku proti Islámu, docent Konvička. V souvislosti s výročím vpádu vojsk Varšavské smlouvy do Československa v roce 1968 uspořádal 21. srpna na Staroměstském náměstí v Praze happening s názvem "Okupanti obsazují Prahu". Chtěl naše spokojené občany vyburcovat z letargie a probudit v nich zájem o budoucnost jejich i jejich dětí. V roce 1968  také občané nevěřili, že může být naše země ze dne na den obsazena vojsky cizí mocnosti. Nezapomínejme na to, co to pro životy občanů znamenalo!

Protože naše proevropská multikulturní pomatená média by o jeho názorech nedala ani řádku, rozhodl se pro akci, kterou nejde přehlédnout, a přijel na pražské Staroměstské náměstí na terénním vojenském voze v doprovodu velblouda, kozy a přátel převlečených za bojovníky Islámského státu (IS). Naprosto věrohodně, tak jak to za čas udělají opravdoví vojáci z IS, pokud se naši politici nepochlapí, poslechnou německou kancléřku Merkelovou a vpustí je do naší země. Docent Konvička i jeho vojáci provolávali slávu Alláhovi "Alláhu akbar" (Aláh je veliký) a stříleli (na rozdíl od bojovníků IS pouze z airsoftových zbraní do vzduchu).

A záměr se panu docentovi vydařil. Lidé se bavili, natáčeli si je na mobily, jen pár cizinců udělalo poprask v blízké hospodě. Jeden ze zastánců muslimů u nás, pan Brzybohatý, se zlobil, bývalý šéf vojenské rozvědky Andor Šándor v ČT zpochybnil dokonce roli policie, která na místě povolené demonstraci přihlížela a organizátory kontrolovala a magistrátní úředník proto ve spolupráci s policií akci nakonec ukončil. Pan Šándor měl pravdu v tom, že organizátoři akce byli v ohrožení, že mohl někdo po nich začít ve strachu střílet ostrými zbraněmi v domění, že jde o opravdové teroristy, jak nás k tomu vyzval pan prezident, ale to jistě pan docent dobře věděl a přesto neváhal riskovat toto nebezpečí. Patří mu za to dík. Jediné nebezpečí je, že podruhé, až sem vtrhnou opravdoví islámští vrazi, mohli by občané považovat jejich příjezd za recesi a nechat se jimi postřílet. Jenže to už bude stejně jedno, povraždí nás jako pohany stejně všechny, ať už uděláme cokoliv. 

Pan docenrt Konvička není ani asociál, ani blázen, jak se vyjádřila s noblesou pro ni příznačnou pražská primátorka Krnáčová. Je to vzdělaný chlap, který ví, co by znamenalo poislámštění naší země. Ví, jak vládnou v islámských státech jejich "zbožní" diktátoři a co by zavedení jejich práva šária znamenalo pro naše občany. 

To, že paní primátorka podle její reakce zřejmě nikdy nečetla Korán, mně nepřekvapuje. Překvapilo mne ale to, že nezná nebezpečí Islámu studovaná bezpečnostní analytička z Masarykovy univerzity Petra Vejvodová a pohoršuje se nad tím, že byla akce pana docenta nebezpečná  tím, že „lidé ve Francii nebo Belgii by věřili, že útočí teroristé a vyvolalo by to daleko větší paniku než tady“ ; to je opravdu smutné a vrhá to negativní pohled na Universitu. Ono jde totiž také vše obrátit a uvědomit si, že kdyby ve Francii či Belgii měli včas varování takových politiků, jako je pan docent Konvička, nemuselo dojít k tak děsivému krveprolití, protože by je do jejich země jednoduše nikdy nevpustili. 

Člověk ale nemusí mít ani velké vzdělání týkající se přístupu muslimů k životu, stačí  sledovat, co se děje v Turecku, kde zfanatizovaný proislámský prezident požaduje pro ženy burky, obřízku... Kdyby se to týkalo našich výše uvedených dam, asi by mluvily o Islámcích jinak. Je smutné, že zřejmě k jejich prozření dojde, až místo pana Konvičky přijede do Prahy skutečné vraždící muslimské vojsko, ale to již bude pozdě bycha honit. 

A pokud místopředseda Asociace cestovních kanceláří Jan Papež označuje akci za velkou trapnost, která mu odradí zahraniční turisty, je to výraz ignorantsví k tomu, co se děje v našem sousedství. Až se to stane doopravdy, pak teprve pan Papež uvidí  politické a hospodářské následky laxního postoje nejen našich politiků, ale i občanů myslících pouze na své současné pohodlí, bohatství a kariéru.

Kéž by náš národ měl více Konvičků a méně výše popsaných občanů.    

Číst 13493 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Právě přítomno: 266 hostů a žádný člen

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %