Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Národní demokracie, Blok proti islámu a Úsvit protestovaly proti příchodu přistěhovalců do ČR Doporučený

Adam B. Bartoš, předseda Národní demokracie na manifestaci Adam B. Bartoš, předseda Národní demokracie na manifestaci snímek Ivana Haslingerová, Fragmenty
Národní demokracie Adama B. Bartoše protestovala proti vpouštění samozvaných Arabů a Afričanů do ČR přímo v Hybernské ulici před Lidovým domem v Praze. Podle ní má být pro vládu na prvním místě bezpečnost českých občanů, jejich rodin a jejich země. Vpouštění do republiky lidí, pro které slovo národ nic neznamená a kočují po Evropě podle toho, kolik dostanou v které zemi peněz na dávkách, jen aby pomohli splnit sen kancléřky Merkelové o tom, že povládne největší multikulturní světové říši, evropskému superstátu, je cestou celého kontinentu do pekel. A této apokalypse Evropy se snaží strana zabránit. Strana Úsvit a Blok proti islámu  pořádaly protest proti témuž blokováním několika hraničních přechodů.
 
Představitelé Bloku proti islámu a Úsvitu Martin Konvička, Petr Hampl a Miroslav Lidinský se účastnili blokády hraničního přechodu v Českých Velenicích. Blokáda měla podobu symbolického živého řetězu, který se rozestoupil při průjezdu aut jak z ČR tak Rakouska. Podle představitelů  Úsvitu a Bloku proti islámu je důvodem blokády to, že vláda odmítá preventivní kontrolu hranic a nepřistoupila na jejich návrhy na boj proti kvótám a proti islámskému terorismu. Pokud jde o otázku kvót tak zřejmě ušlo pořadatelům, že před několika dny, kdy v EU ožila opět nesmyslná myšlenka na kvóty na běžence, česká vláda kvóty rezolutně odmítla a patří jí za to dík.
 
Na Cínovci se  zase dnes 9.4.2016 ve 13 hodin sešlo několik set  zástupců Bloku proti islámu i německé Pegidy. Nad jejich hlavami vlály společně české i německé vlajky. O tom, že roste již opravdu zejména v Německu v lidech napětí svědčí to, že na akci Pegidy v Drážďanech bylo v pondělí 4.4.2016 tři tisíce lidí.  Na přechodu v Kraslicích se sešla asi stovka lidí a kolonu aut po dobu asi 20 minutového protestu nepustili. 
Číst 9183 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Právě přítomno: 283 hostů a žádný člen

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %