Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Hrozí zánik evropské civilizace Doporučený

  • sobota, bře 03 2018
  • Napsal(a)  Zdeněk Soukup, mluvčí Platformy evropské civiklizace
PhDr. Zdeněk Soukup ve své pracovně PhDr. Zdeněk Soukup ve své pracovně snímek archiv autora článku

V roce 2018 se patrně rozhodne o bytí a nebytí evropských národních států. Mají být zbaveny posledních zbytků suverenity, respektive samostatného rozhodování. Hrozí dva útoky na státní svrchovanost. V červnu 2018 bude rozhodovat Rada Evropy o přijetí nových imigračních pravidel, známých pod označením Dublin IV. Podle smlouvy Dublin IV. rozhodovat o přijímání migrantů bude úřad EU a nikoliv jednotlivé státy Unie. A nejen to. Dublin IV. zahrnuje mechanismus jak trestat země, které budou přijímání migrantů bránit. Přednostně budou umisťování nejproblematičtější migranti do zemí, které se zatím jejich přijímání bránily. Je to jasný útok proti České republice a ostatním zemím Visegrádu, které přijímání migrantů zatím odmítají.  Jak hlasování na červnovém summitu dopadne, o tom není třeba dělat si iluze. Tuto a všechny minulé a budoucí prohry předurčuje přijetí Lisabonské smlouvy. Rozhodne většinové hlasování EU.

Na podzim budou současní reprezentanti EU s úředníky OSN, už bez ohledu na národní státy, schvalovat další pohromu – Globální kompakt. V něm se legalizuje veškerá migrace, je v něm zahrnuto právo obyvatel tak zvaných třetích zemí usídlit se kdekoliv na světě. Rozhodovat o jejich umístění už má pověřený komisař Spojených národů.

Černé vyhlídky 

Na vlády a vrcholné představitele států, které zatím vzdorují tak zvaným uprchlickým kvótám a dalším nesmyslům z Bruselu, bude díky Dublinu IV. a Globálnímu kompaktu vyvinut nebývalý tlak. V této situaci máme vládu v čele s premiérem, který nás oblažuje těšínskými jablíčky, že se s ostatními představiteli států EU „nějak domluví“.  Po svém boku má místopředsedy vlády – vlivného ministra spravedlnosti Pelikána, který je evidentním příznivcem přijímání migrantů a neméně vlivného ministra zahraničí Stropnického, který není evidentním, ale zjevným příznivcem téhož.  V obou komorách parlamentu jsou zastoupeny jenom dvě strany, které jsou jasnými odpůrci diktátu Bruselu – SPD a KSČM. Obě mají nálepku extrémistické, obě  jsou kriminalizovány. To jsem jenom stručně popsal stav rozhodující exekutivní a zákonodárné moci, která by se měla pro záchranu našich národních zájmů, pro záchranu evropské civilizace, sáhnout  k nestandardním krokům – včetně ignorování nepřijatelných rozhodnutí EU, včetně rizika odstřižení od dotací, včetně /v krajním případě/ czexitu. Na takové počínání  naší politické reprezentace nevěřím.  Vláda a další představitelé musí být vystaveni tlaku … tentokrát ve své vlastní zemi.

Je na každém z nás

Je nasnadě, že přišel čas k aktivizaci rozumně uvažující části občanské společnosti. Chci věřit tomu, že její větší část /podle průzkumů asi 70 procent/, si nepřeje přijímání migrantů. Tyto reálně uvažující občany je třeba ovšem aktivizovat, organizovat, dát jim naději. Pouze proklamace již nestačí. Je rovněž potřeba zjistit v jakém stavu se nalézají spolky, formální a neformální skupiny, politické strany a hnutí i další části občanské společnosti s protimigračním programem? Mnohé jsou ve stavu roztříštěnosti,  rozhádanosti,  ve stavu malicherných sporů, ve stavu nereálných ambicí některých jedinců. Jedni pokládají druhé za konkurenty. Přesto jsou zde i skupiny, které jsou sjednocené a akce schopné a ty je třeba zkontaktovat a sjednotit s vůdčí myšlenou záchrany tisícileté evropské křesťanské kultury před jejím zničením nájezdy muslimských přistěhovalců. A tohoto se chce ujmout Platforma evropské civilizace.

Nabídka Platformy evropské civilizace

Platforma evropské civilizace přichází s naléhavou výzvou: "Všichni občané, kterým jde o zachování evropské civilizace a české národní identity, spojte se." Vzpomeňte  na pruty Svatoplukovy. Platforma nabízí spolupráci všech názorově blízkých subjektů na principu networkingu. To znamená uchování vlastní subjektivity, ale ochotu spojit se k prosazování důležitých – společných rozhodnutí.  Ochotu vyměňovat si informace a koordinovat společné úsilí.

Většina spolků, iniciativ a dalších aktivit, které si zánik evropské civilizace nepřejí, se zaměřuje na pouhou edukaci – seznamování veřejnosti s riziky migrace a islamizace. Platforma evropské civilizace má ve svém programu přímé akce. Vyzývá své sympatizanty k vytváření tlaku na poslance, europoslance, senátory i rozhodující  exekutivu. Obracejte se na ně se svými návrhy, stížnostmi, požadavky… Když to bude nutné, organizujte petice. Publikujte. Podávejte trestní oznámení a žaloby na ty veřejné činitele, kteří se zpronevěří  Ústavě a překročí své pravomoci. Využívejte i své ústavní právo na projevení nespokojenosti.

Platforma evropské civilizace nevidí jenom ohrožení zvenčí.

Dochází k erozi uvnitř. Máme tady pátou kolonu Halíků, Rumlů, Pehů, Dienstbierů… Nikým nevolených a samozvaných k jakémukoliv oslabení našeho suverénního státu. Nemají proto právo mluvit jménem národa! Je třeba rázně se postavit proti odevzdávání zbytků kompetencí do Bruselu. Je třeba omezit regulace, poručníkování, oklešťování občanských práv ze strany EU i státu. Je nutné vrátit důstojnost tradiční rodině a odmítnout experimenty, jako je uznání svazků stejnopohlavních párů a jejich zrovnoprávnění s nukleární rodinou. Je nutné vymést ze vzdělávacího systému nesmysly jako jsou například multikulturalismus anebo inkluze. Musí skončit vymývání mozků dětí. Nutně musíme udělat pořádek v sociální politice, kde dochází ke zneužívání dávek zdravými lidmi v produktivním věku, kterým se nechce pracovat; za pomoci pijavic v podobě některých neziskových organizací. Je třeba vysmát se přehnanému genderismu a jiným neomarxistickým hloupostem. To všechno nás oslabuje v očekávaném střetu s radikálním islámem, případně jinou agresivní civilizací.

Petice – test národa

Platforma evropské civilizace v současné době organizuje petici proti Dublinu IV. Vyzvala všechny své příznivce, aby shromažďovali podpisy. Základní text a podpisové archy si mohou stáhnout na www.platformaec.cz. Pokud možno plné archy ať posílají na adresu, uvedenou v záhlaví podpisových archů.  Obracíme se na každého z vás. Pomozte nám se sběrem podpisů. Je to nesmírně důležité. Je to velký test národa. Jste schopni nasbírat pár podpisů ve svém okolí, koupit poštovní známku a vhodit obálku do poštovní schránky? Je to minimum, co můžete udělat pro zachování naší civilizace, našeho způsobu života. Petice bude ukončena 10. Května.

PhDr. Zdeněk Soukup, mluvčí Platformy evropské civilizace

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Číst 10227 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v EU

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Nejvíce komentované články

Odebírejte Fragmenty

 

NEJVÍCE ČTENÉ ČLÁNKY

Kliknutím na obrázek získáte článek


Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %