Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Chyba
  • JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 1331

Odmítne premiér zlegalizovat krádeže dětí ratifikací tzv. Istanbulské smlouvy? Doporučený

Jsme Češi a nltanát a žádné Istanbulské dohody Jsme Češi a nltanát a žádné Istanbulské dohody atheo

Již jsme si zvykli na to, že Evropská komise nás zahrnuje mnoha na první pohled nenápadnými smlouvami pojmenovávanými podle města, kde právě byly podepsány (Maastrichtská smlouva (MS), Lisabonská smlouva (LS), Dublinská smlouva I. až IV. (Dublin IV.) a nyní opět hrozí přijetí Istanbulské smlouvy (IS). Je to nesmírně mazaný trik od EU, neboť občanům název nic neřekne a neuvědomují si, co za hrůzu na ně zase EU chystá. Ono totiž  jinak zní "schvalte sedmisetstránkovou Euroústavu" než "souhlaste s jakousi smlouvou dohodnutou v Lisabonu", či "podepište souhlas s povinným přerozdělováním hostů kancléřky Merkelové" než "podepište smlouvu Dublin IV." či "souhlaste se zavedením nadnárodního kontrolního mechanismu GREVIO, který má moc  preventivně nenávratně krást z jakékoliv rodiny, která se nebude líbit státu děti", než "ratifikujte IS". Kdo si při této nenápadné žádosti uvědomí, že ratifikovat IS znamená v praxi podepsat legální únos a mnohdy dokonce rozsudek smrti nad desetitisíci bezbrannými dětmi!  Tak jak je tomu již např. v Norsku, Finsku, Francii, Anglii...

Informace o tom jsou přísně utajované, takže veřejnost o zločinech tohoto humánního neomarxistického systému GREVIO informována není. A zřejmě ani naše vláda ne, nebo to v žabomyších hádkách o to, kdo je větší fašista či zloděj, zapomněla přečíst. Jinak by přeci nemohl na neformálním summitu v Bruselu premiér Andrej Babiš uvést, že nevidí důvody, proč by vláda ČR neratifikovala Istanbulskou smlouvu (IS). Každý a zřejmě ani on si v té záplavě dokumentů, které se na nás z EU valí,  zřejmě neuvědomí, že nejde pouze o předcházení násilí na ženách a domácímu násilí, ale o zlegalizování sebevražedné gender ideologie spojené se zavedením nadnárodního kontrolního mechanismu (tzv. GREVIO). Což v praxi znamená, že děti budou tímto nadnárodním mechanismem preventivně kradeny z jakékoliv rodiny, a to nenávratně. Ratifikovat IS proto znamená podepsat únos a mnohdy dokonce rozsudek smrti nad desetitisíci bezbrannými dětmi! 

Nejenže tedy  na našeho premiéra byl a bude určitě i nadále vyvíjen mimořádný tlak bruselských mandarínů, aby podepsal povinné kvóty, kterým říká EU nenápadně Dublin IV, a které by vedly k postupné sebevraždě našeho křesťanského národa. Nyní  mu bruselští mandaríni vnucují další velice nebezpečnou věc -  ratifikaci Istanbulské smlouvy, která je nesmírně nebezpečná bezbranným dětem a samozřejmě i jejich rodičům. Proti prvnímu nesmírně silnému tlaku zatím obstál. Nyní, když mandaríni vědí jak je oslaben mnoha nepříjemnostmi doma, ho vydírají podpisem dalšího nebezpečného dokumentu - IS. 

Nezbývá než věřit, že bude pan premiér nadále statečný, obstojí v jejich nátlaku a zachrání nejen svoji čest, ale nás všechny, celý náš národ. Že se postaví po bok premiérů Maďarska a Slovenska a radikálně odmítne tento Istanbulský program zrealizovat! Ono lidem stačí bát se, že jejich děti rozjezdí cestou ze školy roztomilí němečtí hosté Mutter Merkel, ale zatím je nenapadlo, že jim je mohou prostě ve škole legálně ukrást zaměstnanci GREVIA  a to pod záštitou EU a placení z jejich daní. 

 Biskupové a sekretáři Byzantského katolického patriarchátu Timotej OSBMr a Metoděj OSBMr mají sice pravdu v dopise adresovaném Andreji Babišovi, že "tento zločin neunikne soudu ani před lidmi ani před Bohem". Jenže pokud IS bude ratifikována a děti budou moci být unášeny, bude to rodičům málo platné. 

Číst 13383 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v EU

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Nejvíce komentované články

Odebírejte Fragmenty

 

NEJVÍCE ČTENÉ ČLÁNKY

Kliknutím na obrázek získáte článek


Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %