Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Kdo nás konečně osvobodí od nestoudného urválkovského chování ministra Blatného Doporučený

Poslanec Jan Skopeček se svým profesorem ekonomie a nyní kolegou na VŠE v Praze Václavem Klausem marně protestují proti současné vládní politice Poslanec Jan Skopeček se svým profesorem ekonomie a nyní kolegou na VŠE v Praze Václavem Klausem marně protestují proti současné vládní politice snímek Ivana Haslingerová revue Fragmenty

Na jednání sněmovního výboru pro zdravotnictví pronesl ministr zdravotnictví Blatný, že "pokud se utrhnou lidi o Velikonocích ze řetězu, máme velký průser." A že se toho obává proto, že se "lidi neumějí chovat chtějí jít pít, chtějí jít k řece a my jim v tom musíme zabránit,” řekl také ministr s poukazem na to, že lidé se setkávají v centru města, a ne v lesích na periferii. Pokud se lidi budou takto chovat, pak prý se školy otevřou maximálně na týden. Nepovšiml si v zápalu kritiky na nás občany, že školy se ještě ani neotevřely. Na žádost primátora Prahy, aby dovolil odjet Pražanům na své chalupy a chaty, čímž by se Praze uvolnilo a neshromažďovalo se jich tolik v centru, odpověděl, že "lidem nedovolí z Prahy vycestovat dokonce ani do okolních okresů, protože by prý tam dělali to samé co ve městě". Místopředseda rozpočtového výboru PS PČR Ing et Ing. Jan Skopeček na toto jeho takřka Urválkovské chování reagoval, že jeho výroky jsou naprosto nestoudné: "Pane ministře, do školy děti chodí proto, aby se učily a měly kontakt s vrstevníky. Školní docházka neslouží k tomu, abyste měl páku na lidi a mohl jim vyhrožovat uzavřením škol. Vaše výroky jsou naprosto nestoudné." 

Ano, výroky pana ministra jsou nejen nestoudné a sprosté, ale navíc svědčí o tom, že vůbec neví jak lidé v zemi žijí.  Bude-li své bezohledné postoje omlouvat láskou ke starším občanům jako to obyčejně činí, pak svědčí o tom, že vůbec neví jak právě jim ubližuje. Velká část z nich tráví prakticky půl života od března do listopadu na svých chatách a chalupách se zahrádkami. Když jim to zamezí dostane je do obrovského duševního napětí, nebudou si moci zasázet zeleninu, kytičky, rajčata... Chalupa vymrzlá a zvlhlá po zimě bude chátrat a oni z toho budou mít v Praze jen stresy. Nehledě k tomu, že je to pro mnohé naposled, kdy mohou ještě své chalupy navštívit. Navíc jsou již většinou očkovaní neb šli na řadu jako první či mají po chřipce. Stačí již jen to, jak je neustálým připomínáním věku a z toho plynoucího ohrožení vystresoval dosud. A co již vůbec nechápu, že kdysi tak energický pan premiér Babiš takového diktátorského obhroublého fanatika nevymění za realisticky uvažujícího špičkového lékaře Höschla, Ludvíka, Pirka, Doktora atd. nebo za skvělého ekonoma typu Skopečka. Pane premiére nevracejte nás do diktatury padesátých let obklopováním se Urválky v rouše beránčím. 

A nejde jen o staré lidi. Při očkování obdrží každý potvrzení o něm a tak by alespoň tyto občany mohli nechat normálně žít a nestresovat alespoň je pohrůžkami pokut.  Proto by přece stačilo policistům toto potvrzení ukázat jako doklad, že již není člověk nebezpečný. A protože lidi od 70 let jsou již po očkování přednostně všichni, tak dovolit lidem starším 70 let přejet na chaty a normálně žít na občanku. 

Číst 3360 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v ZDRAVÍ

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %