Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Nezabíjejte lidi očkováním 7 dní po prodělané nemoci Covid-19 doporučeným ČVS Doporučený

Komu bude zvonit naprosto zbytečně hrana?! Komu bude zvonit naprosto zbytečně hrana?!

Přestože ministr Blatný jásá že klesají počty nakažených, světově nejuznávanější český imunolog profesor Jiří Beran ho varuje níže uvedeným dopisem, že se blíží katastrofa, navíc naprosto zbytečná.  Všiml si totiž, že i přes celkový pokles nemocných nárůstu počtu nakažených ve věkové skupině 65+ a toho, že některá z těchto úmrtí podle expertů souvisí s očkováním vakcínou od firmy AstraZeneca. Pan profesor to nesvádí bezmyšlenkovitě na vakcínu, ale na její chybné aplikace. Podle něj jde o fatální reakci u lidí, kteří již covid prodělali a mají na něj protilátky. Ty pak v těle reagují s antigenem z očkování, a to dělá „intravaskulární diseminovanou koagulaci,“ která je příčinou potíží. Varuje proto před chybným doporučení České vakcinologické společnosti (ČVS), aby pacienti, kteří prodělali covid, byli očkováni již sedm dní po nemoci. Toto doporučení zdravotnické autorityjakou je ČVS může ve finále zabíjet lidi. A bohužel to už prý lze doložit empiricky na úmrtích klientů v Domově důchodců ve Vrchlabí.

Zjistili jsme, že opravdu v  doporučení České vakcinologické společnosti ze dne 31. 1. 2021 se doslova píše: „Očkování je ale možné provést již nejdříve 7 dní po ukončení izolace při asymptomatickém průběhu a nejdříve 14 dní po ukončení izolace při symptomatickém průběhu, zejména u osob ve vysokém riziku. Ve studiích byla prokázána bezpečnost vakcinace pro osoby po prodělaném onemocnění“.  Bohužel dosud nebylo toto nebezpečné doporučení změněno. 

Pan profesor Beran upozorňuje i na další chybné kroky s očkováním, které si můžete přečíst v jeho dopise. A na rozdíl kárání politiků a vakcinologů, na závěr uvádí pochvalu našim zdravotníkům, za to, že ačkoliv jsme tzv. covidovým peklem Evropy, máme z celé Evropy díky jejich obětavé práci nejnižší smrtnost, protože lékaři nasazují navzdory všem pomluvám a překážkám nasazují lék isoprinosine.

Dopis Jiřího Berana ministrovi zdravotnictví Janu Blatnému 

 
Vážený pane ministře,
 
1. Jsem moc rád, že prof. Chlíbek a Dr. Smejkal došli k tomu, co jsem Vám navrhoval v přímém TV přenosu před 3 měsíci – prodloužit interval mezi první a druhou dávkou covid vakcíny.
 
2. Uzavření společnosti vede bohužel k většímu mezigeneračnímu přenosu viru, a proto vidíme nyní více infekcí mezi osobami staršími 65 let, a proto umírá z této kohorty každý den více a více lidí. Stačí počítat 5 dnů maximální inkubační doba, 7 dní průběhu k hospitalizaci a poté přichází úmrtí. Nemusím nosit respirátor na ulici, ale musím si ho vzít k babičce a dědovi!
 
3. Neznám detaily toho, co se objevuje po aplikaci vakcíny od AstraZeneca, ale vsadím svoje boty, že je to reakce u lidí, kteří Covid prodělali. Je to známá reakce antigenu a protilátek ve formě cirkulujících imunokomplexů, které dělají tu intravaskulární diseminovanou koagulaci. Na to stačí mít experimentálně očkovaných 45 000 lidí, aby každého hned napadlo.
 
4. Proto působí naprosto komicky doporučení Vakcinologické společnosti, aby se lidé, co prodělali covid očkovali už za 7 dní po nemoci a dvěmi dávkami! To zabíjí a zneschopní lidí! Proč umírali klienti v DD ve Vrchlabí..? Je to totéž.
 
5. Pořád umírá v ČR tolik lidí a nikdo je neochránil, žádný PES. Proč ale máme z Evropy nejnižší smrtnost (zemřelí z PCR pozitivních)? Protože užívají i přes všechny pomluvy a překážky isoprinosine. Za loňský rok bylo předepsáno 212 000 týdenních dávek léku. Měli jsme 1 000 000 pozitivních osob, a tak nechápu proč se všichni brání udělat hrubou zpětnou analýzu isoprinosine. Stačí půlden a porovnat rodná čísla osob, kterým byl lék předepsán s RČ osob PCR+ a RČ osob co zemřely. 
 
6. Bojoval jsem za to a byl jsem jediný, aby se neočkovali pedagogové – byl jsem přehlasován prof. Chlíbkem a Dr. Smejkalem, a tak 300 000 pedagogů bude mít i termín druhé dávky, čímž se ze systému vytáhne 600 000 dávek, které budou chybět a lidé budou umírat.
 
S úctou
 
Prof. Jiří Beran
Číst 3362 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v ZDRAVÍ

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %