Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Přejeme brzké uzdravení nejlepšímu protokolistovi ČR Jindřichu Forejtovi Doporučený

Jindřich Forejt při práci v IVK Jindřich Forejt při práci v IVK snímek archiv IVK

Třiačtyřicetiletý bývalý hradní protokolista a nyní protokolista Institutu Václava Klause Jindřich Forejt se po mozkové mrtvici probral v Motolské nemocnici konečně po několikatýdenní hospitalizaci v pátek 11. března 2021 z umělého spánku. Prezident Václav Klaus si pana Forejta vzal po odchodu z Hradu do svého zámečku na Hanspaulce, protože to je podle jeho slov „nejlepší protokolista, jakého za sto let tato země a jedním z nejvzdělanějších lidí, jaké v životě potkal". Je to zřejmě pravda, protože při své návštěvě Prahy Jeho svatost Benedikt XVI. byl prací pana Forejta natolik okouzlen, že ho chtěl do prezidentu Klausovi odvést do Vatikánu. Pan prezident mu ho tehdy odmítl předat s tím, že mu ho uvolní až po svém odchodu z Hradu a mezitím byl svatý otec z Vatikánu intrikami modernistických kardinálů odejit. Na štěstí pro pana Forejta ho prezident Zeman v únoru 2017 uvolnil z funkce díky řevnivosti svého kancléře Vratislava Mynáře a poradce  Martina Nejedlého na pana Forejta a ten mohl nastoupit místo v IVK.

Věřme, že již brzy se bude pan Forejt moci zase zabývat v IVK  zpracováním materiálů a témat souvisejících s desetiletým působením Václava Klause na Pražském hradě ve funkci prezidenta České republiky, organizací protokolu při jeho zahraničních cestách, přijímání vysoce postavených návštěv na Hanspaulce, práci při pořádání konferencí a seminářů a psaní výborných analytických komentářů IVK. 

Za Kulturní komisi ČR a redakci revue Fragmenty přeji panu Forejtovi brzké uzdravení a hodně sil do další záslužní práce.

 
 © Kulturní komise ČR,  2021 
 

 

 

 

 

Číst 3477 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v ZDRAVÍ

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %