Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Bombový útok muslimského teroristy v katolickém chrámu v indonéském hlavním městě Makassaru Doporučený

Zlegalizovaní němečtí přistěhovalci se  jen vesele smějí. Kdo by se nesmál s  85 000 Kč (3 300 eury) na měsíc... Zlegalizovaní němečtí přistěhovalci se jen vesele smějí. Kdo by se nesmál s 85 000 Kč (3 300 eury) na měsíc...
Přestože každý civilizovaný člověk přeje všem veselé a krásné Velikonoce plné lásky, štěstí a pohody, muslimští fanatici se neštítí právě v tyto svátky jara a vítání sluníčka provádět bombové útoky a to dokonce na katolické chrámy. Agentura Reuters uvedla, že v indonéské provinci Jižní Sulawesi došlo v katedrále v jejím hlavním městě Makassaru na květnou neděli 28. března 2021 k bombovému atentátu islámským teroristou.  Bombu odpálil muslimský terorista právě ve chvíli, kdy probíhala bohoslužba na uctění památky Ježíše Krista. Šlo mu tudíž o bestiální zranění co nejvíce lidí. Indonéský televizní kanál Metro TV zveřejnil záznam z bezpečnostních kamer, na němž je údajně zachycen okamžik výbuchu. Jsou vidět plameny a kouř a také části předmětů rozlétávající se všemi směry.
 Pastor napadeného kostela uvedl, že výbuch zahřměl po skončení nedělní bohoslužby, kdy se lidé rozcházeli. Podle něj se jeden z farníků pokusil zabránit vstupu sebevražedného atentátníka do kostela. Událost by měla být varováním před naivním přijímáním muslimských mladíků do zemí EU. Nemůžeme se stále jen něčeho bát. Stačila panika s koronavirem a když se konečně budeme snad moci začít volně pohybovat, hrozí reálné nebezpečí ze strany hostů kancléřky Merkelové. A těch se tak lehce jako virů nezbavíme. Pokud budou mezi námi, již nikdy si nikdo nebude jist životem a to dokonce ani při bohoslužbách. Je neuvěřitelné co se stalo z křesťanské civilizované Evropy díky jedné fanatické německé političce. Ještěže zatím existují alespoň u nás odvážní výkonní politici jako Tomio Okamura, kteří na nebezpečí žít v tomto nebezpečném uskupení EU vedeném fakticky německými politiky. Lesy již jsou u nás prakticky díky jejich ekoteroristické politice zničeny a je jen otázkou času, kdy dojde i na občany díky vrácené migrační politice EU, která chrání přistěhovalé potenciální vrahy místo svých občanů.
 
Číst 3630 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Právě přítomno: 268 hostů a žádný člen

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %