Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Snahy EU o vznik evropského superstátu jsou v přímém rozporu o boj Masaryka o národní samostatnost Doporučený

Zakladatel našeho státu Tomáš Garrigue Masaryk  v 75 letech Zakladatel našeho státu Tomáš Garrigue Masaryk v 75 letech snímek Wikipedie

Dne 14. září 1937 zemřel zakladatel našeho samostatného státu a jeho první prezident Tomáš Garrigue Masaryk. Je pochopitelné a správné, že u příležitosti 80 let od jeho úmrtí naše média vydávala mnoho vzpomínkových pořadů. Smutné je, že většinou šlo pouze o opakování známých bodů z encyklopedií a proto jeden pořad či článek jako druhý poskytovaly prakticky tytéž glorifikující informace o jeho silné osobnosti, jeho boji s Rakouskem-Uherskem, jeho odvaze a vlastenectví... To vše je samozřejmě správné připomínat, zejména při pohledu na naší politickou scénu handrkující se místo o ideje o maštale pro koně a podobné podružné věci. Je to důležité připomínat zejména mladé generaci, která je již současnými médii a výukou ve školách natolik zmanipulovaná, že si vůbec neuvědomuje důležitost státní samostatnosti a na otázku, zda by jí vadila její naprostá ztráta, s úsměvem odpoví, že je jí to jedno, že se stejně cítí Evropanem. Chybou ale je, že jsem nikde nepostřehla vážné zamyšlení nad tím, že stupňující se arogantní tlaky představitelů Evropské unie na zánik samostatných států a na vznik evropského superstátu jsou v naprostém ale opravdu naprostém rozporu s celoživotním Masarykovým snažením za samostatnost našeho státu.  

Je neuvěřitelné, že si snad již ani sami redaktoři při pění ód na prezidenta Masaryka jako na vzdělaného intelektuála a uvádění jeho vzletných citátů o humanitě a demokracii neuvědomovali, že tím,  že již roky opěvují bruselské elity snažící se o začlenění naší země do jimi budovaného superstátu EU, pomáhají k totálnímu zániku Masarykem vybudovaného samostatného státu. 

Je velice smutné, že jsem nikde nepostřehla pravdivé a varující zamyšlení nad tím, že současné snahy EU o sjednocení celého Evropského kontinentu do jednoho superstátu a rozbití jednotlivých národů v něm, je v přímém rozpooru s tím co dělal Masaryk, který doslova s nasazením života bojoval za rozbití Rakousko-Uherské monarchie a osamostatnění se z tehdejšího soustátí. 

Ano slyšíte dobře slovo Rakousko-Uherské soustátí, protože ani za císařství si Habsburkové nedovolili nutit jednotlivé státy, aby úplně zanikly. Současné evropské elity se snaží o něco ještě méně demokratického než císař, proti němuž Masaryk tolik bojoval. Snaží se o něco do této doby na Evropském kontinentu neuvěřitelného. O vznik jediného multikulturního superstátu EU pod taktovkou Německa, které v EU už nyní fakticky vládne.

Výše uvedené tvrzení jasně ilustruje proevropské chování našich médií, když i o Masarykově výročí se jejich zaměstnanci bojí říct pravdu o tom, že veškerá snaha prezidenta Masaryka o osvobození naší země z Rakousko-Uherské monarchie je chováním EU ničena, jím vybudovaný národní samostatný stát díky tomu zanikne a my budeme součástí něčeho, co bude  ještě podstatně nedemokratičtější, než bylo staré dobré císařství.

Nikdo nenapsal, že ani císařství nenutilo svým obyvatelům multukulturalismus, environmentalismus, homosexualismus, a další moderní evropské -ismy, nenutilo je žít v pozitivní diskriminaci s nezvladatelnými a nyní již dokonce životunebezpečnými spoluobčany, neničilo jejich školství nesmyslnými inkluzemi, nedávalo rovnítko mezi jejich křesťansko-židovskou kulturu a nejrůznější ideologie, pomocí nichž řídí nedemokratičtí vládcové jiné národy. Jedním slovem nedávalo rovnítko mezi naši evropskou kulturu a zaostalými a mnohdy krutými praktikami Orientu či afrických nevzdělaných králů a vládců. Nikdo nenapsal, že víra v Boha vedla k tomu, že chování občanů v monarchii bylo na naprosto jiné výši, než někde v zaostalém Orientu řídícím se právem šária.  I když Masaryk nebyl klasický katolík, jako většina obyvatel mocnářství, v Boha věřil.

Pro Masaryka by bylo podle mne začlenění jeho státu do bezbožné říše EU řízené navíc Německem naprosto nepřijatelné. Bylo by vším jiným než "vzetím věcí svých do vlastních rukou", jak hlásal. A to nehovořím o tom, že bruselské elity se snaží převzít nadvládu nad námi i za cenu pomoci jimi pozvaných orientálců s muslimskou kulturou. Masarykovy sny o humanitě a demokracii, které nám média tak připomínala, budou po ovládnutí evropského kontinentu primitivními muslimskými národy v nejlepším připomenuta jako slova pomýleného pohanského nacionalisty. Krátkodobá vypočítavost a zbabělost evropských vůdců o udržení se u moci za pomoci těchto životunebezpečných cizinců, se vrátí nejen jim, ale především celému kontinentu jako bumerang a skončí obrovskou apokalypsou. 

Osidlování evropských zemí muslimy je totiž mnohem nebezpečnější než sebehorší válka. Z každé i té nejstrašnější se po jejím skončení vždy evropské národy vrátily ke své kultuře a ke svým tisíciletími vypěstovaným zvykům a chování. Zabydlením se a namnožením bezcitných orientálních obyvatel v EU ale evropská kultura zanikne naprosto nevratně a obyvatelé, kteří řádění bezcitných muslimských bojovníků za ovládnutí zemí EU přežijí, se vrátí o mnoho staletí zpět. V superstátu pod vládou šária se o Masarykových ideálech o demokracii a svobodě či nedej bože humanitě nebude smět za obsazení Evropy muslimy ani pípnout.

Číst 9114 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v SPOLEČNOST

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %