Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Chyba
  • JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 1331

Eurokoalice TOP 09, ANO a KDU-ČSL jedná proti českým národním zájmům Doporučený

Soumrak nad Evropským parlamentem Soumrak nad Evropským parlamentem snímek Ivana Haslingerová

Evropský parlament si zvolil nového předsedu. V prvním okamžiku člověk zajásá, protože si řekne, že i Lucifer bude lepší, než fanatický proevroský socialistický povaleč Martin Schulz, ale když v klidu rozmyslí, kdo byl na jeho místo zvolen, nemůže nevzpomenout na slova profesora Václava Klause, že k tomu, aby se EU změnila, nestačí pouhá výměna osob, ale je nutno změnit systém EU. Volba nového předsedy Evropského parlamentu, dlouholetého bruselského aparátčíka Antonio Tajaniho místo Martina Schulze přinesla sice konec dosavadní koalice mezi eurolidovci a eurosocialisty, nahradilo ji ale nové spojenectví mezi lidovci a liberály, tedy pro nás ANO a TOP 09 s lidovci, jehož cíl je opět stejný - dokončit výstavbu Federální Evropské unie. Aparátčík Tajani totiž patří mezi úředníky, kvůli kterým má Evropská unie pověst od reality odtržené byrokracie. Proto ho poslanci ODS sdružení do Aliance konzervativců a reformistů v Evropě nepodpořili.

 Co stojí v koaliční dohodě frakcí lidovců a liberálů?

Obě frakce vyhrožují, stejně jako u nás pan Kalousek, jakýmisi hypotetickými ‚nacionalisty a populisty‘, proti kterým se prý musí spojit proevropské síly, tedy ony. Kdyby zůstalo jen u těchto nic neříkajících proklamací, člověk by to přešel mávnutím ruky jako stokrát předávkovaný penicilín, protože totéž vykřikovali vůdci koalice předchozí. Ale ono je to mnohem nebezpečnější. Tato koalice požaduje harmonizaci daní. Přeloženo z eurospeaku jejich obrovské zvýšení ve všech zemích na hodnotu daní v Německu. Dále chtějí zavést společného ministra financí neboli vytvořit z Evropské komise konečně jejich vysněnou Evropskou vládu. Po společném ministerstvu financí volala kancléřka Merkelová a její melodyboys léta. Bez něho nešlo totiž společný jednotný stát utvořit. Pokud se to této koalici povede, samostatnost zemí EU bude konečně zničena. 

U Kalouskovy TOP 09 podobná zrada českých zájmů nepřekvapuje. Součástí této nebezpečné dohody jsou ale i poslanci ANO, jejichž šéf se proti podobným nebezpečným nápadům stavěl dosud rezervovaně. Pokud se nebude od této šílené koaliční dohody rázně distancovat, tak to ukazuje na to, že je mu úplně jedno, co se v EU děje, nebo že lhal. Tím ovšem ztratí důvěru slušných občanů, kteří ho až dosud, i přes obrovskou chybu se zavedením EET, celkem brali. Stane se v jejich očích zrádcem národa. Program právě zvolené koalice bude totiž pro náš národ zdrcující nejen politicky, ale především ekonomicky.

Poslance ODS sice šlechtí, že byrokrata Tajániho nevolili, ale je to málo. Měli by se konečně pochlapit a ozývat se, jako to dělají europesimisté v čele s Faragem. Nechápu, jak mohou stále ještě věřit, že jde EU napravit. Tady by pomohla jen systémová změna a ne nějaké drobné reformy, kterým se EP vždy vysměje. Proto po vzoru řeckého senátora Catona z období punských válek, který pravil: "Ostatně soudím, že Kartágo musí být zničeno" já volám: "Ostatně soudím, že EU musí být zničena."  A pokud to nepůjde, tak z ní okamžitě utéct dokud, snad, je ještě čas.

Číst 8187 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v EU

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Právě přítomno: 205 hostů a žádný člen

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %