Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Útulek ve Skrýšově u Jihlavy volá o pomoc Doporučený

zubožený kocourek Mikeš se přes léto u nás uzdravil a vzpamatoval a pak  nalezl díky útulku nový domov zubožený kocourek Mikeš se přes léto u nás uzdravil a vzpamatoval a pak nalezl díky útulku nový domov snímek Ivana Haslingerová, Fragmenty

Do redakce nám přišel smutný dopis z jediného útulku pro kočičky na Vysočině, ve Skrýšově u Polné u Jihlavy. Před několika lety jsem tam zavezla opuštěného zbídačelého kocourka, kterého jsem přes léto dala do pořádku, ale do Prahy jsem ho z chalupy nemohla na zimu zavést. Vím jak je pomoc útulku pro tato zvířátka důležitá a jak to pomůže i člověku v situaci, když může  kocourka umístit do dobrých rukou. Ten můj kocourek byl za krátký čas, dle sdělení útulku, předán hodným majitelům. Proto mne nyní zoufalý dopis z útulku velmi zamrzel a snad jeho zveřejnění pomůže díky zachránění útulku dalším zvířátkům nalézt nový lepší život než měli u bezcitných a mnohdy opravdu velmi krutých majitelů. Zde je SOS dopis hledající mecenáše:

Dobrý den. Moc Vás prosíme o pomoc. Jsme jedním z největších útulků a vozí nám nalezené zbídačené a vyházené nalezence od škarp, popelnic, z příkopů a je až neuvěřitelné, jak se jich lidé dokáží zbavit zcela nemilosrdně takřka kdekoliv. Kapacita našeho zařízení je pro 250 takto opuštěných kočiček (ale často nám pod rouškou tmy  uvazují u plotu i pejsky, nebo je lidé najdou uvázané někde u stromů a zavezou k nám. V tomto období, sezony mláďat máme příjmy zbídačených tvorečků takřka denně. Pomáháme ze všech sil, ale situace je velmi zlá, nedokážeme to bez pomoci. Dlužíme nyní za faktury lékaři a pokud je neuhradíme, nebudou pro nás již tyto nešťastníky léčit.

Více o útulku na našich stránkách https://www.facebook.com/kociciutuleknavysocine  a web navysocine.cz   Moc vás prosíme o pomoc,  i sebemenší. Pokud nemůžete pomoci jako firma, pomozte za sebe, jako člověka-i maličko. Pomůžete tak zachránit další životy, zaslouží si naši pomoc. ČÍSLO ÚČTU ÚTULKU JE  23007 42603 /2010Potvrzení pro finanční úřad obratem vystavíme .

Pokud byste kdykoliv potřebovali pomoci  s umístěním zvířátka, můžete se na náš útulek obrátit. Za pomoc vám můžeme udělat reklamu na stránkách i v útulku, kam chodí opravdu hodně lidí. Prosím přepošlete email svým známým, nebo zákazníkům, snad by někdo útulku pomohl.

Moc prosíme, pomozte nám, potřebujeme akutně zaplatit lékaři za nejnovější případy zbídačených nalezenců, potřebujeme nakoupit krmení a uhradit náklady provoz. Stačí opravdu kdyby každý pomohl maličko a můžeme jich zachránit mnoho. Kapacitu na to máme, jen bez pomoci to nedokážeme.

 Za všechny vás moc prosí Eva Severová

IČO 03731821, telefon do útulku 607418196 email do útulku Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 

 

 

Číst 12625 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Právě přítomno: 214 hostů a žádný člen

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %