Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

EU nechce doopravdy chránit své hranice před přistěhovalci, naopak! Doporučený

Nedovolme v civilizované Evropě zavádět krutou rituální porážku halal, na níž čeká tato nebohá kráva Nedovolme v civilizované Evropě zavádět krutou rituální porážku halal, na níž čeká tato nebohá kráva

Že EU nechce chránit vnější hranice schengenského prostoru je jasné. Bylo by to také nelogické, když sem ty hordy zdivočelých muslimů pozvala. Vložila na to jen za poslední dva roky 9 miliard eur a na záchranu Řecka, které jí v tom pomáhá dala dokonce 90 miliard. Kdyby jí šlo o návrat těchto hostů kancléřky Merkelové domů, už by to dávno udělala a vyhozené miliardy eur by vložila do zlepšení života svých občanů, tedy občanů v národech v ní sdružených, neb své vlastní občany nemá. dělá naopak vše pro to, aby zde příchozí udržela. Pokud někdo může jen na vteřinu věřit tomu, že jí v boji s muslimy pomůže muslimské Turecko, tak by měl rychle navštívit psychiatra. A že je výhodné z bezpečnostního hlediska poskytnout 80ti milionům tureckých muslimů bezvízové cestování do zemí EU, to je již výsměch bruselských úředníků všem politikům v národních státech.

Argument, že příliv uprchlíků hrozí i z bezvizového styku s Ukrajinou tak proč diskriminovat Turky neobstojí. Ukrajinci jsou lidé, kteří se u nás mohou integrovat. Muslimové ale nemohou, protože se musí řídit výhradně podle příkazů proroka Mohameda. Tedy žít podle středověkého práva šári, jímž Mohamed tehdy řídil stát a podle něhož ho od té doby řídí každá další muslimská vláda. Kdyby se chtěli muslimové integrovat, museli by se vzdát muslimské víry. Ale nepředstavujme si to jako když se někdo vzdá třeba jehovitsví a přejde na víru katolickou, či bude bezvěrcem. Muslim, který se zřekne víry je podle ostatních barbar a bezvěrec, je nad ním vyhlášen džihád, neboli svatá válka, a každý má tudíž právo ho bez trestu zabít. Takže nejde u muslimů požadovat důslednou integraci jako u cizinců z jiných zemí.  Mohou sice vystudovat náš jazyk a třeba i za čas začít pracovat, ale stejně jejich posláním je nastolit vládu podle proroka Mohameda. Rozhodně je ani nenapadne žít podle pravidel křesťanské morálky.

Muslimové, kteří k nám přicházejí, se integrovat nejen nemohou, ale ani nechtějí. Jsou skálopevně  přesvědčeni, že mají modernější názory, neboť jejich prorok Mohamed je o 1600 let modernější proti našemu Ježíši Kristu. Chtějí žít podle svých "moderních" pravidel a naopak chtějí převychovat nás zaostalé na jejich způsob života. Jsme jim dobří pro začátek pro využívání výhod sociálního státu, zájem přijmout hodnoty naší společnosti ale nemají.

O tom, že se nechtějí přizpůsobovat svědčí již mnoho zkušeností ze zemí, kde je přijali. Například ve Vídni již nemohou dávat Rakušané své děti v některých čtvrtích do škol, které jsou z 90 % nabité muslimy, kteří tam zavádějí svoje zvyky a a chování. Nejen, ež nejedí vepřové maso, ale z ostatních zvířat musí být upraveno podle tzv. halal, neboli zvířata jsou před smrtí rituálně mučena za zvuků modliteb. Takže se každému civilizovanému Evropanovi zvedne žaludek při pozření sousta jejich masa. O oblečení nemluvě. Co je ale mnohem horší, upadá tam samozřejmě výuka, protože rakouské děti se chtějí ve škole učit víc než ty, které se tam učí teprve mluvit. To vše chce mnoho nových učitelů a peněz na ně. Německo muselo vytvořit kvůli naučení muslimů německy například 25 000 učitelských míst navíc. To nehovořím o agresivitě muslimů. Kvůli jejich agresivitě povolalo Německo urychleně z penze 10 000 policistů. Naše ministerstvo školství žije v jakémsi vzduchoprázdnu, že tento problém valící se v budoucnu i na nás nevidí a zaobírá se inkluzemi a podobnými nesmysly. Co je dalším výsměchem snům madam Merkelové, která si myslela, že budou posilou německé ekonomiky, že  nemají zájem o práciV muslimských komunitách dlouhodobě žijících ve Švédsku a v Německu je například 70procentní nezaměstnanost i když mají pracovní míst mnoho.

Zabraňme proto včas tomu, aby se v našich městech vytvořila muslimská gheta, navraťme včas tyto lidi do jejich původních domovů. Námitka, že to nejde, neobstojí. Poslechněme např. předsedu Bavorské AfD Bystroně, zaplaťme jim letenku a dejme jim 10 000 eur kapesného na cestu zpět. Vzhledem k tomu, že uprchlík přijde Německo na 35 000 eur, vyplatí se mu to, a muslimové budou spokojeni a po návratu do svých zemí pány. 

Číst 10900 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v EUROZÓNA A EKONOMIKA ČR

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Právě přítomno: 205 hostů a žádný člen

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %