Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Česká korektnost Doporučený

  • neděle, čen 25 2017
  • Napsal(a)  Marie Knížáková
Marie Knížáková s politikem díky němuž žijeme v moderní kapitalistické republice Marie Knížáková s politikem díky němuž žijeme v moderní kapitalistické republice snímek Ivana Haslingerová

Pane Petře Sedláčku, glosátore, připomínám Vám Váš výrok ze 26.10.2016 - e k neuvěření, že zatímco se ve světě dějí věci, u nás, jako na potvoru, žijeme žabomyšími válkami. To bylo v minulém roce. Dne 20.6.2017 jste se vyjádřil k narozeninám exprezidenta Václava Klause: „To je tedy "sešlost‘, docela na zblití“. Nejsou náhodou spíše „na zblití“ Vaše komentáře?  Pane Davide Havlíku, jestli jsou Vaše komentáře v Reportérech ČT tak objektivní jako Vaše komentování narozeninové oslavy Václava Klause („Klausova narozeninová oslava tak trochu připomínala sraz chovanců nápravného zařízení,“) doporučuji ČT, aby se Vás urychleně zbavila. Nepatříte do médií, ale na pavlač.

 Petře Sedláčku a Davide Havlíku, oba jste typickými představiteli současného marasmu. Oslavy jsem se zúčastnila a nebyla jsem nikdy trestána, pouze můj muž byl cca 300x zadržen komunistickou policií a také vězněn, ale on se, na rozdíl ode mne, k Vašemu výroku hrdě hlásí. Oslava probíhala důstojně a jemně. Sešla se tam řada kultivovaných lidí.

 ***************                                                                     

Pozn redakce: Mnohým redaktorům v hlavních médiích chybí  nejen informovanost, ale zejména pokora. Jinak by nemohli psát tak hrubě a nedůstojně o politikovi, díky němuž žijí přes obrovský odpor havlistických disidentů v kapitalistické společnosti, díky němuž mohou volně směňovat korunu a jezdit po celém světě. Podrobnosti o tom, co musel profesor Klaus překonat v boji s pány Pitharty, Zemany a mnoha dalšími snílky o třetích cestách k socialismu mohou nalézt například v našem článku: „PRAVICOVÍ“ DISIDENTI BOJOVALI PROTI NASTOLENÍ KAPITALISMU U NÁS, PROTI ZAVEDENÍ KLAUSOVY EKONOMICKÉ REFORMYhttp://fragmenty.cz/index.php/ekonomika/item/1087-pravicovi-disidenti-bojovali-proti-nastoleni-kapitalismu-u-nas-proti-zavedeni-klausovy-ekonomicke-reformy. To, že se naleznou pyšní a arogantní lidé jako výše popsaní redaktoři, to se stane. Nechápu ale jak mohou šéfredaktoři zaměstnávat lidi s touto vyjadřovací kulturou a zveřejňovat jejich články. I kritiku lze napsat noblesně a vtipně, když už jsou tak fanaticky levicoví a nemohou se zřejmě smířit s lidmi, kteří bojovali a nadále bojují proti návratu komunistické diktatury.

Naše revue se od podobných neinformovaných nevychovanců distancuje a plně se staví za článek paní Knížákové. A ještě jednou posílá BLAHOPŘÁNÍ K NAROZENINÁM PREZIDENTU VÁCLAVU KLAUSOVI  s poděkováním za to, že jim umožnil alespoň část života prožít v kapitalismu. 

Číst 12115 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v MEDIOKRACIE

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %