Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Chyba
  • JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 1331

Martin Schulz vyzve Merkelovou do boje. Vznikne 4. říše? Doporučený

To to Německo dopracovalo, když nenalezlo schopnější kandidáty a svého vůdce To to Německo dopracovalo, když nenalezlo schopnější kandidáty a svého vůdce snímek zaslal autor článku
Největší hulvát a psychopat, jenž kdy seděl v křesle šéfa Evropského parlamentu, bývalý alkoholik bez maturity, též dočasně nezaměstnaný a poté pokoutný prodavač knih, jedenašedesátiletý Martin Schulz, se po odchodu z čela Evropského parlamentu míní vylísat až na štít Německa, které možná čekají v září 2017 nejzajímavější volby do Spolkového sněmu za několik desetiletí. Bude hlavním vyzývatelem Angely Myerkelové, usilující o čtvrtý mandát za sebou.  Má tento člověk, kterého kolegové europoslanci nazývali nedemokratickým fašistou,  kápem v koncentráku a pokřikovali na něj „Jeden národ, jedna říše, jeden vůdce“, na to, aby sociální demokracii po dvanácti letech vrátil křeslo kancléře? Možná právě proto asi má. Pak ovšem nastoupí právem otázka, zda jeho zvolení nebude předzvěstí vzniku čtvrté velkoněmecké říše.

Výsledek obrázku pro foto olšer merkelová

Tolik o Schulzovi, ale je férové zde k tomu přidal profil jeho protikandidátky Angely Merkelové; narodila se jako napůl Polka v červenci 1954 v Hamburku, jako Angela Dorothea Kasnerová, dcera NDR poplatného luteránského pastora Horsta Kasnera a učitelky latiny. Na podzim 1954 se rodina přestěhovala do NDR, kde její otec nastoupil na nové místo pastora. Začátkem sedmdesátých let vystudovala vysokou školu chemickou a vstoupila do FDJ  (východoněmecká obdoba SSM – Socialistického svazu mládeže) Byla členkou krajského vedení FDJ a stala se sekretářkou této organizace pro agitaci a propagandu na Akademii věd NDR.  Po roce 1989 dělala tiskovou mluvčí poslední vlády NDR, dnes je již několik období kancléřkou SRN.

Jeden za osmnáct, druhý bez dvou za dvacet

Dá se říci, že je jeden kandidát na funkci kancléře za 18 a druhý za 20. Tak dlouho se tito omezení karieristé hledali, až se k neštěstí Evropy, bohužel, našli. Oba prošli křtem ohněm v EU. Kritika Le Penové na adresu Merkelové - Zde: http://www.rukojmi.cz/clanky/3526-narodni-frontu-le-penove-prirovnali-k-islamskemu-statu-branila-se-zverejnenim-videi-vrazdeni-is-a-napsala-tohle-je-islamsky-stat-evropsky-parlament-ji-vydal-ke-stihani-a-hrozi-ji-tri-roky-vezeniSouvisející obrázek

 

Maně si vzpomínám na první faux pas Schulze v Evropském parlamentu; psal se rok 2003, když tehdy ještě jako řadový socialistický europoslanec ostře kritizoval mediálního magnáta Berlusconiho pro jeho střet zájmů. A ten se ale nedal a vrátil to drzému knihkupci i s úroky: "Vím, že se teď v Itálii natáčí film o nacistických koncentrácích. Chtěl bych vám navrhnout roli kápa. Výborně byste se pro tuto roli hodil!" zaútočil na Ital na Němce, který jen nevěřícně rozhodil rukama. 

O sedm let později zaujala média roztržka znovu mezi Schulzem a pro změnu s britským europoslancem za Stranu nezávislosti Spojeného království (UKIP) Godfreyem Bloomem, připomněla agentura Reuters. Ten přerušil řeč Schulze o evropské stabilitě pokřikováním nacistického hesla „Jeden národ, jedna říše, jeden vůdce“. Předsedu posléze nazval „nedemokratickým fašistou“...

Vzpomínám též na ostrý konflikt Schulze ještě z dob, kdy byl předsedou Evropského parlamentu, tedy z března 2016; Schulz se nehorázně pustil do ostrého sporu se svým kolegou, europoslancem zvoleným v Řecku v roce 2014 Eleftheriosem Synadinosem. Politik zvolený do Evropského parlamentu za řecké radikální uskupení Zlatý úsvit rozpálil Schulze doběla. Video nyní hojně koluje po evropských sociálních sítích; bylo na téma: Žádná diskuze, ven ze sálu!, řval Schulz… http://freedomeurope.eu/martin-schulz-nastoluje-v-eu-parlamentu-hitlerovskou-diktaturu/ https://www.lajkit.cz/zpravy/item/1132-zadna-diskuze-schulz-europoslanec

Proč ta Schulzova vznětlivost?

Mohla za to Řekova slova: „Teď vám ocituji větu, kterou považuji zaprvé za neakceptovatelnou a zadruhé za jasně trestuhodnou. Jde o větu kolegy Synadinose k debatě mezi EU a Tureckem. Cituji: Jak napsali osmanští vědci, Turci jsou barbaři opovrhující Bohem, podvodníci a špinavci. Turek je jako pes, který si hraje na hrdinu, ale když má bojovat proti nepříteli, uteče. Jediná cesta, jak efektivně jednat s Turky, je pěst a rozhodnost.“ Tato věta šla podle Schulze proti Jednacímu řádu Evropského parlamentu, jelikož jasně „směřovala proti základním zásadám EU“, rozohňoval se. Za tato slova se tehdejší předseda Evropského parlamentu dočkal hlasitého potlesku dobře placených eurohujerů v sále EP. Samolibě počkal, až hurónský aplaus análních europoslanců odezní, a pokračoval. „Tady došlo k překročení určité červené čáry a rezonuje tu rasismus. Já vám jasně říkám, se mnou ne!“ Rozhodl se proto navrhnout pro svého řeckého kolegu určité kárné opatření. Navrhl ho vyloučit z jednání. „O mém okamžitém opatření není možné diskutovat. Vyzývám vás, abyste opustil sál,“ udeřil budoucí možný německý kancléř.

Řecký poslanec Synadinos se však nechtěl nechat umlčet a vytrvale se hlásil o slovo. Martin Schulz si ale také trval na svém. „O mém rozhodnutí není možné diskutovat! Ještě jednou vás vyzývám k odchodu ze sálu!“ Když se k tomu kolega i nadále nechystal, Schulz požádal bezpečnostní službu, aby Synadinose vyvedla ze sálu. Ta tak skutečně učinila…

Četl si pan Schulz, co prý zvládá šest světových jazyků a je vyučeným knihkupcem, třeba z knihy “Kapitál v 21. století” francouzského ekonoma Thomase Pikettyho se lze rovněž dozvědět také tom, že německý ekonomický zázrak po druhé světové válce by se nikdy neuskutečnil, kdyby Německu nebyla odpuštěna podstatná část dluhu; Německo by bez odpuštění dluhů bylo polo rozvojovou zemí. Piketty říká, že Německo (a další věřitelé) požadují po Řeckou takovou fiskální disciplínu, kterou sami nikdy nepraktikovali.

„Nelze přece po nových nastupujících generacích chtít, aby několik desetileté platily za chyby svých předků. Řekové jistě udělali mnoho velkých chyb. Přinejmenším do roku 2009 falšovali své účetnictví. Přesto však mladá řecká generace nemůže nést větší odpovědnost za chyby svých rodičů, než jakou nesla německá mladá generace v padesátých a šedesátých letech,“ tvrdí Piketty a má pravdu… Zhýčkaní Němci si v 60. letech povolali gastarbeitery z Turecka, dnes chtějí nové otroky?

article_photo

A pak přišli v 60. letech minulého století Turci, co sloužili zkrátka jako užiteční idioti, když  splnili svůj úděl otroků, resp. levné pracovní síly v Němci neoblíbených profesích nádeníků např. jako popeláři, pomocní dělníci při kopání kanálů a sklizních úrody na polích.

Proto započal nábor pracovních sil ze zahraničí především z jižní Evropy. Roku 1955 uzavřelo Německo smlouvu o náboru (Anwerbevertrag) s Itálií, o pět let později se Španělskem a Řeckem. V Německu byli pracovníci ze zahraničí přijímáni s otevřenou náručí. Byl vytvořen nový termín pro „hostující pracovníky” Gastarbeiter (gastarbeiteři)1. Turci, většinou muslimové, přicházeli do Německa od roku 1961.

Rychle rostoucí německé hospodářství jim nabízelo lepší budoucnost, jelikož většina tureckých pracovníků pocházela z chudých oblastí Malé Asie. Mezi dělníky byli také vysoce zastoupeni Kurdové. Dělníci zpočátku své vydělané peníze posílali svým rodinám do Turecka. Předpokládalo se, že se po uplynutí pracovního poměru vrátí domů. Rozhodli se však usadit a podnikat. Roku 1962 bylo v Německu zaměstnáno 13 000 Turků, roku 1974 již 800 000 tureckých pracovníků, což negativně ovlivnilo Turecko, jež ztratilo nemalý počet výkonných pracovních sil. https://www.youtube.com/watch?t=44&v=Q6zIX29HkSo

Tito turečtí Němci, nebo snad němečtí Turci, nyní povýšili; jsou využíváni např. v pásové výrobě. Zakládají také malé obchody se zeleninou či rychlým občerstvením (döner kebab, currywurst aj.). Kromě toho se v Německu nachází 70 000 podnikatelů, kteří zaměstnávají přes 300 000 osob. Ovšem, není vše tak růžové; téměř pětina Turků žije ze sociálních dávek.

Prý pro nedostatečným vzdělání a neznalostí němčiny. Podle výzkumu Evropského monitorovacího centra pro rasismus z nedávných let bylo zjištěno, že asi 60 procent Turků zažilo diskriminaci na pracovišti a skoro 50 procent jich mělo problémy při hledání zaměstnání...

Včera po nepovolení referenda německým Turkům, kteří tak měli podpořit absolutní moc svého vůdce Erdogana, prohlásil ministr zahraničí Turecka na turecké ambasádě v Hamburgu, že zákazem referenda Německo dokázalo, jak nedodržuje svobodu, demokracii a lidská práva... Už ale neřekl, zdali by Turecko povolilo referendum, tureckých Němců v Ankaře o absolutní kancléřské moci Martina Schulze.... Byla to EU, nebo kancléřka Merkelová, kdo pozval přistěhovalce a žadatele o azyl do SRN?

Inu, Martin Schulz, bývalý alkoholik bez maturity, určitou dob u i nezaměstnaný a poté pokoutní prodavač knih, je rovněž příznivcem přerozdělovacích kvót pro všechny země EU... A tento element vyzve v září Merkelovou, jež usiluje již o čtvrtý kancléřský mandát, k boji o trůn kancléře Německa; vznikne čtvrtá říše…?

Foto:Reuters...

Řecko má zrušit svá privilegia, ale co privilegia Německa, jež nesplatilo své válečné reparace za 60 milionů životů a tisíce zničených měst po celém světě…?

Má pravdu pan Juncker s tvrzením o nejvyšších azylových standardech Evropy na světě, aneb Mají běženci zlato, zlaté prsteny, zlaté řetězy a jejich děti iPhony…?

Německo, které své dluhy nikdy nesplatilo, nemůže Řecko vydírat…

Jak asi dnes vzpomínají bývalí „dederóni“ na blokádu Berlína…?

http://www.rukojmi.cz/clanky/1705-ministr-kultury-cr-herman-byl-nejvetsi-atrakci-sudetonemecky-sjezd-v-norimberku-kde-pronesl-svuj-projev-v-nemcine

ODS je zpět, nabitá Panevropskou unií a landsmanšaftem s Posseltem?

http://www.rukojmi.cz/clanky/733-lze-sef-ods-fiala-zamerne-nebo-jen-nechce-rict-co-je-lepsi-krast-ci-byt-na-urade-prace

http://www.rukojmi.cz/clanky/1582-vztekly-prelat-halik-navzdory-biskupske-konferenci-dsti-ohen-a-siru-na-prezidenta-zemana-a-chce-hledat-antizemana

Číst 11969 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v EU

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Právě přítomno: 196 hostů a žádný člen

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %