Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Dobrá zpráva: V Kanadě vydali zákon kriminalizující a rušící všechna maskování a karantény ohledně COVIDu Doporučený

  • sobota, zář 19 2020
  • Napsal(a)  PŘEMYSL VOTAVA
Buďme rádi, že nám ještě nenasadil pan Primula protimorové roušky používané ve středověku. Přece jen si asi uvědomil, že již je 21 století:-) Buďme rádi, že nám ještě nenasadil pan Primula protimorové roušky používané ve středověku. Přece jen si asi uvědomil, že již je 21 století:-) Obrázek Shutterstock.com

Rada občanských shromáždění Kanady schválila 8. září 2020 zákon, kterým se ruší a kriminalizují všechna opatření COVID, která vyžadují maskování, odstranění, karanténu a vakcíny. Podle nového zákona o veřejné bezpečnosti NCCLA Obj. Č. 09082020-A, jakýkoli pokus o uložení takových opatření Kanaďanům je trestným činem a může vést k zatčení a trestnímu procesu s pachatelem, bez ohledu na jeho postavení. Kanaďané se vyzývají, aby se aktivně postavili proti opatřením COVID, přičemž se spoléhají na nový zákon a místní šerify místního práva. https://connectiv.events/rat-der-buergerversammlungen-verabschiedet-nationales-gesetz-in-kanada-streicht-covid-massnahmen/?fbclid=IwAR2jYQ4c8ZAWxTAaB6JCXreCveWRsf_F8sCT2Xc_WTMK-SgQFJvz6ml4-08 Nařízení nosit roušky je vydáno Ministerstvem zdravotnictví a NEMÁ právní sílu zákona. Listina základních práv a svobod (Usnesení č. 2/1993 Sb.), která je vedle Ústavy ČR nejsilnější právní normou, jasně říká v Článku 4:

(1) Povinnosti mohou být ukládány toliko na základě zákona a v jeho mezích a jen při zachování základních práv a svobod.

(2) Meze základních práv a svobod mohou být za podmínek stanovených Listinou základních práv a svobod (dále jen „Listina“) upraveny pouze zákonem.

Fakt, že ministerstvo nemá zákonné právo takto mohutným způsobem zasahovat do práv občanů už konstatoval Městský soud v Praze rozsudkem ze dne 23.04.2020, sp. zn. 14 A 41/2020.Nová, šokující data: “Pouze 6 procent zemřelých s koronavirem je skutečných!” uvedl Národní institut veřejného zdraví USA. Takže: žádných 162 tisíc mrtvých, ale jen 9 tisíc. Přepočteno na ČR: Pouhých 26 obětí za půl roku
8. 9. 2020


Pandemie koronaviru se rozpadá jako domeček z karet.

Stále jasněji se ukazuje, že jde o pouhou iluzi. Národní institut veřejného zdraví USA (CDC) před pár dny oznámil, že pouhých 6 procent dosud uváděných obětí koronaviru je skutečných.

K výpočtu analytici dospěli na základě zkoumání úmrtních listů. Je to obrovský šok, protože to znamená, že zastavení ekonomiky a zavádění karantény bylo velmi unáhlené. Žádné roušky, žádné zákazy, žádný problém. Vysmívané Švédsko trhá rekordy v boji s koronavirem. “Společnost si vytvořila imunitu sama,” jásá expert. Pandemie? Nikdy nebyla! Imunita je lepší než nejlepší vakcína - 10. 9. 2020

Švédsko vítězí při zvládání koronavirové pandemie – ač mu ostatní státy předpovídaly apokalyptickou budoucnost. Švédové se vydali opačným směrem než zbytek Evropy a nepřijali proti údajné epidemii žádná radikální opatření. Nyní sklízí sladké ovoce svého osvíceného přístupu. Švédsko dnes – žádné roušky, žádné rozestupy, svobodní lidé. Tolik ho pomlouvali a teď skřípou zuby. Švédové si vybudovali nejsilnější kolektivní imunitu v Evropě. Zatímco Evropské státy přijímaly hysterická opatření proti údajné epidemii, vysmívaní Švédové to pojali tak, jako by žádná pandemie nebyla.
A přitom to bylo jasné už od začátku: Přirozená imunita je lepší než jakákoli vakcína.

Křivka počtu lidí, kteří umřeli ve Švédsku v souvislosti s koronavirem covid-19: Prudký nárůst v dubnu, pak přirozená imunizace, a strmý pokles. Nádhera!

Nyní má Švédsko lepší výsledky než Itálie, Španělsko nebo Velká Británie, kde byla opatření drastická – občané nosili na obličejích povinně roušky (pro viry snadno prostupné), hospody byly zavřené, ekonomika takřka zkolabovala, lidé páchali sebevraždy atd. Kde udělali soudruzi z Berlína chybu?

Na údajnou epidemii “hodilo bobek” také Bělorusko, které se rozhodlo zabojovat “hokejem a vodkou”. Také Bělorusko uspěla a počet obětí i počet nakažených jsou minimální. Vítězná nálada panuje také v Severní Koreji. Skvělý švédský úspěch budí dojem, že byla opatření ostatních evropských států vysoce přemrštěná a k obrovským ekonomickým škodám vůbec nemuselo dojít.

Destruktivní vliv médií – čtěte alternativu!

V České republice nese základní podíl na zoufalé situaci Česká televize. Žádná pandemie neexistuje (covid-19 je jen běžným respiračním onemocněním), ale díky propagandě ČT je důvěřivá většina obyvatel v panice a vláda pod tlakem.

Celkově lze situaci hodnotit jako totální selhání médií hlavního proudu – a bohužel v čele s Českou televizí.

Díky údajné epidemii došlo k obrovskému nárůstu zájmů čtenářů o tzv. alternativní média, jako například Arfa.cz a tento článek, který má dosud 80 tisíc sdílení.

Epidemie, nebo hologram?

Je stále jasnější, že koronavirus je především politická a ekonomická zbraň – a zdraví je až na posledním místě. Cílem politruků v čele s Českou televizí je v malé českém rybníčku oslabit premiéra Babiše co to jde.

Globalistickým cílem je co největší prodej vakcín a co nejdrsnější dopady na ekonomiky jednotlivých států – a pak ta správná zadluženost u těch “správných” bank.

Švédský model boje s koronavirovou pandemií se skvěle osvědčil, hodnotí uplynulé měsíce odborníci. Zatímco ve zbytku Evropy se zavíraly restaurace i další podniky a řada lidí přišla o práci, ve skandinávské zemi život pokračoval v běžném režimu.
Švédsko, díky! Za poslední dny hlásí Švédsko rekordně nízké přírůstky pozitivně testovaných koronavirem. V minulém týdnu bylo jen 1,3 procenta pozitivních případů z měřených 120 tisíc. Ještě na jaře to bylo 19 procent. Míra pozitivních testů klesla ve Švédsku na nejnižší úroveň od propuknutí viru. Švédská populace si vytvořila imunitu sama, tedy je už z většiny tzv. promořená – a přesně tak to mělo vypadat.
Vláda švédským občanům sice doporučila dodržovat dvoumetrové rozestupy a v některých situacích nosit roušky, nebylo to však povinné, natož aby za to padly pokuty.
“Naše strategie se ukázala být důslednou a udržitelnou. Teď máme nižší riziko přenosu nákazy než v jiných zemích,” říká se epidemiolog Jonas Ludvigsson z lékařské univerzity Institut Karolinska.

Jak nás obelhali rakvemi, zatímco ženy umíraly na rakovinu. Primářka MUDr. Mirka Skovajsová: “Koronavirus je podvod, který zneužívá lidské neznalosti.” Média děsí lidi, lpí na nich krev. -28. 8. 2020
“Sledovala jsem to o koronavirové šílenství od samého začátku v Itálii. Pořád dokola stejné záběry z jedné nemocnice. Pořád dokola stejná lež,” říká MUDr. Mirka Skovajsová, primářka, imunoložka a světově uznávaná expertka na rakovinu prsu.
Záběry z italské nemocnice v Bergamu. Toto video vidělo 11 milionů lidí a bylo opakovaně používáno po dobu několika měsíců jako “ilustrační” v televizích v mnoha zemích včetně USA. Itálie zaznamenala jen mírný nárůst absolutního počtu úmrtí. Redakce Arfa.cz připravuje anatomii tohoto gigantického podvodu.
“Ženy umírají na rakovinu prsu, protože se bály jít na preventivní prohlídky kvůli strachu z nákazy koronavirem. Měli strach, protože se pořád v televizi hovořilo o úmrtnosti.” říká MUDr. Mirka Skovajsová, zakladatelka sítě mamacenter (prevence a léčba rakoviny prsu) v České republice.
Podle některých analýz pocházejí dokola používané obrázky pouze ze dvou nemocnic v Itálii (Bergamo, Miláno).

Každý rok v zemře v České republice 100 000 lidí. Z toho 28 000 lidí na rakovinu, skoro 40 000 na oběhové nemoci (srdce). Mezi tím je těch pouhých 400 mrtvých na koronavirus. Jde o zcela okrajovou, zanedbatelnou část, ze které udělala média obrovskou kauzu, a nepřímo tak způsobila smrt tisíců lidí.


Čtěte též:


“Česká televize se zbláznila, naprosto zbláznila,” říká senátor, ředitel nemocnice a světově uznávaný lékař. VIDEO! Proč Česká televize děsí koronavirem občany 24 hodin denně? Umírají kvůli tomu lidé! Už ji někdo vypněte!
Obludné: Česká televize se chlubí ziskem z koronaviru
Česká televize se dokonce chlubí tím, jí díky zprávám o koronaviru stoupla sledovanost. Naposledy se tak stalo na zasedání Rady České televize tento týden.
“To je opravdu odporné. Zveličené zprávy České televize hluboko v bažinách toho nejhoršího bulváru přímo ohrožují, či možná již způsobily smrt stovek, možná tisíců lidí. Skutečná hrozba není koronavivirus, ale zpravodajství České televize,” říká mediální expert, který se nepřeje být jmenován z obavy před dehonestací na obrazovce České televize.
Čtěte též:
Docent MUDr. Balík: “Tady žádná pandemie nikdy nebyla.” Média šíří paniku, lidé umírají na jiné, závažnější nemoci. “Nyní máme na celou republiku pouhých 25 vážně nemocných pacientů.”
Anatomie lži covid-19, rakve pořád dokola
„Sledovala jsem ten koronavirus od začátku v italské televizi RAI 1, 2, 3,“ pokračuje MUDr. Mirka Skovajsová s tím, že ji o vývoji situace kolem údajné epidemie od února tohoto roku informovali její známí z Itálie.
„Nejprve v italské televizi pořád ukazovali jedny rakve, dokola tam byl jeden rozhovor s paní ze hřbitova, která říkala, že tam pohřbili jednoho pána, který zemřel na koronavirus.”
“Do toho pouštěli obrázky z nemocnic z Bergama, kde byly jednotky intenzivní péče. Tam leželi pacienti s kanylami v noze, okolo nich běhali skafandrovaní zdravotníci. V televizi říkali, že to jsou ti pacienti na covid. Pacienti, kterým selhávají plíce, ale vypadají jinak,“ uvedla primářka.
MUDr. Mirka Skovajsová se svými názory vystoupila na přednášce v Klatovech spolu s profesorem MUDr. Janem Žaloudíkem, bývalým primářem onkologické kliniky v Brně
Čtěte též:
Rakve bez těl, prázdné nemocnice, falešné záběry médií a hlavně – zoufale malý počet zemřelých. Je koronavirus jedna velká lež a monstrózní podvod? Tohle je zřejmě 911 druhý díl, takže…
“Roušky škodí našemu zdraví!” varuje významná viroložka MUDr. Hana Zelená. VIDEO. “Nejsou důkazy, že by pomáhaly. Chodit v roušce je nebezpečnější, než chodit bez ní.” Zde jsou důvody proč.
10. 9. 2020
Ode dneška platí plošný zákaz nošení roušek ve vnitřích prostorách. Zdaleka ne všichni odborníci považují toto nařízení za rozumné. Podle dostupných údajů je nošení roušky mnohem škodlivější, než chodit bez ní. Hysterie kolem roušek je spíše politický boj proti vládě pod vedením České televize.
U pozornění: Následující text nemá účel vybízet k masovému porušování vládních nařízení, ani se nemá stát argumentem pro organizátory anti-covid demonstrací, jako před pár dny v Berlíně, nebo protestům před Českou televizí. Pouze nabízí fakta a nechává na čtenáři, ať si udělá názor sám.
Viroložka Zelená pro DVDT: S tím koronavirem je ro úplně jinak.
„Škodlivost viru ani zdaleka nedosahuje škodlivosti opatření činěných ve snaze zabránit jeho šíření“, říká MUDr. Hana Zelená, Ph.D., lékařka a mikrobioložka, vedoucí oddělení mikrobiologie a národní referenční laboratoře Zdravotního ústavu v Ostravě.
“Je nejvyšší čas začít se ke covid viru chovat stejně jako k ostatním respiračním virům, které u osob bez příznaků nikdo nemá potřebu testovat, protože to nemá žádný smysl.”
Koronavirus jako politická zbraň
Stejného názoru je i ministr zdravotnictví Adam Vojtěch, premiér Andrej Babiš a tisíce odborníků – jejichž počet neustále roste. Proti nim však stojí média v čele s Českou televizí, která denně děsí diváky novými virtuálními počty nakažených.
Ministr zdravotnictví Vojtěch v naléhavé výzvě pro Českou televizi: Klíčová je interpretace viru
Je stále jasnější, že Česká televize používá neexistující pandemii jako zbraň proti vládě premiéra Babiše a svůj tlak zesiluje s blížícími se volbami do senátu a vedení krajů. Jako rukojmí si bere občany a jejich zdraví. Česká televize je opozice vůči vládě země, které mí toto médium sloužit.
Křivka počtu zemřelých se kryje v počtem onemocnění chřipkou. Jako každý rok i letos. Začátek chřipkové sezóny, jíž je koronavirus součástí, je v září, vrchol v březnu.
Jako by bychom bojovali proti České televizi než proti viru
Vzhledem k tomu, že má koronavirus asi desetkrát menší počet obětí než chřipka, nepůsobí Česká televize ani tak veřejno-právně, jako spíše koronavirově-farmaceuticky. Opravdu to vypadá, jako by farmaceutické firmy Českou televizi platily za propagaci zcela marginálního onemocnění.
“Není třeba testovat víc, je třeba testovat naopak míň, a to jen nemocné s těžšími příznaky, nikoliv zdravé nebo lidi s nevýznamnými obtížemi,” konstatuje viroložka MUDr. Zelená, která zásadním způsobem zpochybňuje roušky jako prostředek ochrany proti koronaviru.
Česká televize, tato pěst politické opozice, naopak propaguje co největší počet měření. Je to past – jsme na počátku chřipkové vlny (září – březen) kdy zcela jistě – jako každý rok dojde k nárůstu onemocnění. Čím více měření viru, jehož výskyt kopíruje křivku chřipek, tím více onemocnění.
Čtěte též:
Docent MUDr. Balík: “Tady žádná pandemie nikdy nebyla.” Média šíří paniku, lidé umírají na jiné, závažnější nemoci. “Nyní máme na celou republiku pouhých 25 vážně nemocných pacientů.”
Roušky? Je to spíše otázka víry, říká MUDr. Zelená
“Je spíše otázka víry, zda roušky fungují nebo ne. Žádné důkazy o tom, by roušky významně chránily naše zdraví nejsou. Na druhou stranu přináší nošení roušek poměrně dost problémů, což se uvádí i na oficiálním dokumentu Světové zdravotnické organizace WHO.” říká viroložka MUDr. Hana Zelená na internetové televizi DVTV.
Drtivá většina lékařů tvrdí, že význam roušky pro ochranu našeho zdraví před viry je takřka nulový. Rouška a virus jsou prý jako drátěný plot pohledem mouchy. Propagaci nošení roušek považují za popření poznatků medicíny.
Světová zdravotnická organizace WHO roušky zpočátku silně nedoporučovala. Pak ovšem WHO názor změnila – ovšem ne kvůli ochraně zdraví, ale protože roušky působí jako silný psychologický moment “podvolení se”.
Stejní lidé a organizace, které dotují WHO miliardami dolarů, jsou také zainteresováni v obchodu s vakcínami (miliardáři Bill Gates, Geroge Soros…). Pokud se má prodat hodně (desítky miliard) vakcín,cesta vede přes roušky.
“Na stránkách WHO jsou vyjmenována různá rizika, která jsou s nošením roušek spojena. Jsou to různé kožní problémy. Problémy s dýcháním. Je tam vdechování vydechnutého vzduchu se zvýšeným obsahem oxidu uhličitého, což přináší spoustu zdravotních problémů,” pokračuje MUDr. Hana Zelená.
“Otázkou tedy je, jestli ty případné benefity převýší ta rizika, která jsou s nošením roušek spojena. Pokud není jednoznačný důkaz, že ty přínosy jsou větší, než ty negativa, pak by to nemělo být určitě na bázi nějaké povinnosti, nebo vymahatelnosti pokut,” říká MUDr. Zelená.
“Vy nosíte někam roušku?” ptá se moderátorka Drtinová.
“Já se tomu snažím vyhýbat,” odpovídá Viroložka MUDr. Zelená.
Čtěte též:
Významná česká lékařka už toho má dost: “Okamžitě roušky dolů! Nosíte na obličejích přilepené Petriho misky! COVID-19 nikdy nebyl žádná epidemie. Druhá vlna? Jen když to bude někdo chtít. Je to obrovský byznys.”
Strach z odplaty
MUDr. Hana Zelená, Ph.D. se nesrovnalostrem kolem údajné pandemie koronaviru věnuje dlouhodobě. Uveřejnila na toto téma text, ale z obavy před případným trestem tak učinila anonymně.
“V obavě z odplaty státní moci mě požádala, abych neuváděl její jméno. Naprosto ji chápu. Za podobnou veřejnou prezentaci názorů jsem byl před lety odejit z kliniky Všeobecné fakultní nemocnice,” uvedl MUDR. Jan Hnízdil na svém blogu, kde text své kolegyně zveřejnil.
Text MUDr. Zelené o údajné pandemii koronaviru
„Snažím se najít důkaz o nebezpečnosti strašlivého covidového viru, díky kterému už není svět jako byl dřív. Milióny případů, sta tisíce mrtvých, katastrofické výjevy v televizním zpravodajství. Denně jsme informováni o narůstajících počtech případů a úmrtí v celém světě. Ale jak těmto číslům rozumět?
Zásadní otázkou je, jaká je vlastně smrtnost covidového viru. Tedy jaký podíl (procento) z nemocných na tuto infekci zemře. Na zdánlivě jednoduchou otázku není jednoduchá odpověď.
Za prvé se směšují pojmy: PCR pozitivní – nakažený – nemocný. Tyto pojmy označující rozdílné skutečnosti zaměňují nejen novináři, ale bohužel i ti, kteří se považují za odborníky, takže není divu, že se v tom nikdo nevyzná. PCR pozitivní neznamená automaticky, že je dotyčný nakažen (infekční) a už vůbec ne, že je nemocný.
Čtěte též:
Farmaceutická mafie vrací úder: Bioložce Soně Pekové, která odhalila laboratorní původ koronaviru, teď hrozí 10 let vězení. Pomsta Big Pharma? Chtějí ji umlčet?
Nemoc je totiž definována přítomností příznaků nemoci, nikoliv (pouze) pozitivitou jakéhosi testu. Nerozumím tomu, proč se hovoří o počtech „uzdravených“, když většina z pozitivně testovaných neměla žádné příznaky nemoci a neměla se tedy ani z čeho uzdravovat. Pozitivita PCR testu není synonymum nemoci. Takže selháváme hned na začátku, protože není shoda na tom, z jakého celku by se mělo procento zemřelých počítat. Je také jisté, že zdaleka ne všichni zemřelí figurující ve statistikách covid/úmrtí zemřeli v důsledku covidu.
Většina jich umřela prokazatelně na něco jiného a současně v období úmrtí měli pozitivní PCR test na koronavirus, který mohl, ale také nemusel k úmrtí přispět (tzv. zemřelí „s covidem“, nikoliv „na covid“.)
Odlišné metodiky počítání „případů“ a „úmrtí na covid“ v různých státech jsou patrně hlavním důvodem toho, proč přicházejí z různých zemí diametrálně odlišné hodnoty incidence a smrtnosti. Je to stále jeden a ten samý virus, britský virus není 10x smrtelnější než norský ani maďarský virus není 8x smrtelnější než slovenský, jak by se mohlo zdát z publikovaných dat.
Nicméně, přes všechny nejasnosti, údajně podle střízlivých odhadů (dle tvrzení prof. Prymuly) se aktuálně smrtnost covidu odhaduje na 0,6 % – předpokládám, že ze všech pozitivně testovaných, nikoliv ze skutečně nemocných. Je to hodně nebo málo? Z každé tisícovky covid pozitivních osob jich 6 zemře. Není to moc, ale jistě i těch šesti je škoda a pokud jsou infekcí zasaženy milióny, pak mrtvých budou tisíce. A to už je něco, proč celá tahle roušková anabáze stojí za to, zachraňujeme přece ty mrtvé, že ano.
Zapomínáme ovšem na jednu maličkost. Riziko smrti s sebou totiž přináší život sám. Nejsme nesmrtelní a populace se přirozeně obměňuje. Každý rok se u nás obmění přibližně celý jeden ročník. Ročně se v ČR narodí přibližně 100 tis. dětí a něco přes 100 tis. osob zemře, což představuje zhruba 1 % populace. Takže život sám má „smrtnost“ 1 % za rok – tedy skoro 2x víc než procento úmrtí lidí s covidovou pozitivitou.
Skoro to vypadá, jako by covidový virus riziko smrti naopak snižoval. To je samozřejmě nesmysl, ale ani to nenasvědčuje tomu, že by pravděpodobnost smrti zvyšoval. Lze samozřejmě namítat, že 1 % celkových zemřelých se počítá za celý rok, zatímco smrtnost covidu je přímo vázaná na jakési období blízké pozitivnímu testu, takže dotyční zemřelí by si bez covidu ještě klidně i pár měsíců do konce roku mohli užívat života.
Jenže stejně tak nevíme, zda za odchod z tohoto světa může samotný virus nebo spíše okolnosti spojené se statusem covid pozitivního – vytržení ze známého prostředí, izolace v nemocnici, zákaz návštěv, personál ve strašidelných ochranných oblecích, k tomu jedinou zábavou na izolované covidové jednotce je často jen televizní vysílání plné katastrofických covidových zpráv. Nehledě na možné zanedbání jiných chorob vzhledem k organizačním komplikacím s vyšetřováním a transportem covid pozitivních pacientů. Křehký senior to nemusí vydržet.
Uvádí se, že vážný průběh s úmrtím postihuje většinou osoby vyššího věku a jinak chronicky nemocné, ale může usmrtit i osoby mladé a bez přidružených chorob. Pro trochu objektivity se podíváme na data o věku úmrtí osob v souvislosti s covidem v ČR (dostupné na webu MZČR). Zde můžeme zjistit, že do 19.7.2020 v ČR v souvislosti s covidem zemřelo 359 osob, z toho 208 mužů a 151 žen.
Ženám zemřelým v souvislosti s covidem bylo průměrně 82,1 let, přitom průměrný věk všech zemřelých žen v letech 2018-2019 byl 81,9 let. Mužům zemřelým s covidem bylo průměrně 76,2 let a všem mužům zemřelým v uplynulých 2 letech bylo průměrně 76,1 let. Vidíme, že průměrný věk úmrtí osob s covidem je prakticky stejný jako průměrný věk všech zemřelých za předchozí 2 roky. Covid pozitivita tedy nezkracuje život a věk úmrtí covid pozitivních osob v podstatě jen odráží obvyklý věk dožití v ČR.
Zdá se mi, že z nás tady někdo dělá blázny. Ano, virus chodí po lidech a bude v tom zřejmě pokračovat i nadále, ale vše nasvědčuje tomu, že jeho škodlivost ani zdaleka nedosahuje škodlivosti „opatření“ činěných ve snaze zabránit jeho šíření, což je stejně iluzorní jako si myslet, že poručíme větru či dešti.
A co Itálie, Španělsko, USA, Británie, Izrael? Neznám situaci v těchto zemích, nečiním závěry z televizních záběrů, které jsou patrně vytrženy z kontextu a nemusí odrážet realitu. Vlády těchto zemí zavádějí opatření možná ještě přísnější než u nás, přesto situace je taková jaká je.
V kritizovaném Švédsku naopak byly restrikce mírnější, ale situace zde není výrazně horší než v jiných zemích, nedošlo k žádné katastrofě ani zhroucení zdravotnictví a nyní je zde situace dokonce klidnější než jinde včetně ČR. Pro objektivní zhodnocení by bylo třeba znát relevantní data včetně demografických údajů, která se liší stát od státu i region od regionu.
Je nejvyšší čas začít se ke covid viru chovat stejně jako k ostatním respiračním virům, které u osob bez příznaků nikdo nemá potřebu testovat, protože to nemá žádný smysl. Proto ani nevíme (a nepotřebujeme vědět), kolik lidí je aktuálně pozitivních na nějaký jiný virus a kolik jich s těmi jinými viry zemřelo. Začněme se opět chovat racionálně, vyšetřujme pouze osoby nemocné ke zjištění příčiny jejich obtíží, tak jako jsme to dosud vždy činili.
Není třeba testovat víc, je třeba testovat naopak míň, a to jen nemocné s těžšími příznaky, nikoliv zdravé nebo lidi s nevýznamnými obtížemi. Strašení s rizikem nákazy starých a nemocných je přehnané, ve skutečnosti covid infekce nezvyšuje signifikantně riziko smrti ani u 90-letých. Průměrný 90-letý člověk má přibližně 500x vyšší pravděpodobnost smrti než 30-letý a 20x vyšší pravděpodobnost smrti než 60-letý, a to s covidem i bez covida.
To je přirozený běh světa.“
Tolik statečná viroložka Hana Zelená. Čtěte deník Arfa.cz.
Šokující zpráva: Až 90 % testů na koronavirus je lživých, uvedl deník New York Times. V České republice tak počet “pozitivních” případů zřejmě není 27 tisíc, ale jen pouhých 2,7 tisíce. Opatření vlády jsou hrubě přestřelená
5. 9. 2020
Podle nové, šokující zprávy z deníku New York Times by až 90 % pozitivních testů na covid-19 mělo být negativních. To samé platí i pro Českou republiku, protože používá stejný typ testů (PCR). Všechna vládní ochranářská opatření se tak jeví jako zcela silně přestřelená – a zřejmě i protizákonná.
Zpráva deníku New York Times v televizi OAN (One American Network). Titulky Otevři svou mysl
Podle nové šokující zprávy listu New York Times by až 90 % pozitivních testů na covid-19 mělo být negativních. „Standardní testy diagnostikují velké množství lidí, u nichž je prakticky vyloučeno, že by byli nakažliví,” uvedl deník.
Zpráva je velkým překvapením a průlomem v hodnocení údajné pandemie mimo jiné i proto, že New York Times je velkým propagátorem nejpřísnějších opatřeních kvůli koronaviru. Opakovaně také zveřejňoval jména mrtvých, kteří údajně zemřeli na covid-19.
Článek v New York Times. Celý ZDE
Drtivá většina (až 90 %) pozitivních PCR testů na covid-19 je podle deníku NYT klinicky zcela bezvýznamná. Lidé, kteří byli testováni jako pozitivní (nakažení), nemohli nijak nemoc šířit dál. Pozitivní test tak nemusí znamenat infikaci.
U pouhých 10 % pozitivně testovaných by tak měla být nařízena izolace a případně kontaktnímu trasování.
New York Times zkoumali data z testování covidu-19 z New Yorku, Massachusetts a Nevady.
Česká republika: 90 % je fikce. Koronavirus jako okrajové respirační onemocnění
Pokud by stejný poměr platil i v České republice, pak byl z 27 560 případů nakažených od začátku údajné pandemie (březen 2020) platila jen desetina, tedy 2 756 případů nakažených koronavirem. Toto číslo je tak zoufale nízké, že by se všechna ochranářská opatření vlády jevila jako vysoce předimenzovaná až likvidační.
New York Times: Až 90 procent lidé testovaných jako pozitivní jsou jen těžko nositeli viru
V kolonce “pavient zemřel s koronavirem” je u nás zatím číslo 431. Drtivá většina pacientů (96 procent) navíc zemřela na jinou nemoc, nebo více nemocí a coronavirus sehrál jaké příčina smrti nulovou roli.
Podobná situace je i v USA, kdy by se počet případů nakažených smrskl z 6,4 milionů na 640 tisíc. To je až pětinásobně méně, než nakažených chřipkou.
V USA jsou přitom veškerá nařízení v souvislosti s covidem-19 založená na počtu pozitivních testů. Ne na úmrtí na covid-19, ne na úmrtnosti nakažených, ne na míře hospitalizace, ne na počtu použitých ventilátorů, ne na lůžkové kapacitě jednotek intenzivní péče… Na testech s vysokou chybovostí a lživou interpretací výsledku.
Čtěte též:
Děsivá statistika: Počet sebevražd až 3x vyšší než “zemřeli s koronavirem”! Obludně nízká čísla neexistující pandemie. VIDEO. Ministr zdravotnictví Vojtěch vrací úder: “Covid je běžné infekční onemocnění.” Výzva médiím: Přestaňte zabíjet lidi!
Stejná situace je i v České republice, kdy ochranářská opatření přicházejí až po zveřejněné zpráv nakažených – mimo jiné také proto, že počet “zemřel s koronavirem” je zcela zanedbatelný.
Drtivá většina případů onemocnění na covid se (nejen) v České republice odvíjí od počtu měření (čím víc měříme, tím víc naměříme). I když se test ukáže jako pozitivní, je možnost přenosu nákazy nula.
Proč: PCR test měří genetický materiál, ne virus
Proč tomu tak je? Je to jednoduché. PCR test, který je nejběžnější typ testu na covid, identifikuje genetický materiál viru ve vzorku z tyčinky – a pak ho opakovaně zvětšuje, dokud přístroj neidentifikuje DNA viru. Pokud přístroj zjistí přítomnost DNA viru, test ukáže pozitivní výsledek.
Čtěte též:
Masivní demonstrace v Berlíně proti “podvodu jménem koronavirus”. Nacistické symboly vedle duhových vlajek. Útok na Říšský sněm. Statisíce demonstrantů, 200 zatčených, desítky zraněných policistů.
Všichni víme o tom, že když nemáte žádné příznaky, pravděpodobně je ve vašem těle velmi malá virovou zátěž. Pokud genetický materiál ze vzorku dostatečně zvětšíte, zjistíte přítomnost DNA viru, i když je virová zátěž v těle klinicky bezvýznamná. Výsledek je “jako by” covid pozitivní, ale v realitě nula.
Množí se názory, že za přestřelení korona-opatření by měli nést odpovědnost konkrétní lidé, tedy politici a epidemiologové typu Prymula nebo Maďar, kteří lobují pro farmaceutické firmy. Podle škod, která napáchali, by jim měl být vyměřen trest.
Zdroje: New York Times, Otevři svou mysl, Koronavirus online
Čtěte též:
“Ta nemoc není Covid-19. Je to fašismus!” Úžasný projev Davida Ickeho o svobodě (překlad, video) na rekordní demonstraci v Londýně. “Koronavirus je podvod, roušky jsou náhubky!” “Pokud nic neuděláme, skončí to globálním zotročením lidské rasy”.

Číst 5674 krát
Ohodnotit tuto položku
(2 hlasů)
Zveřejněno v ZDRAVÍ

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %