Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Payne a Mach vyzývají k celoevropské diskusi o alternativě k EU, kterou již nelze reformovat Doporučený

Europoslanec Jiří Payne a bývalý europoslanec Petr Mach představili návrh jak změnit rychle EU Europoslanec Jiří Payne a bývalý europoslanec Petr Mach představili návrh jak změnit rychle EU snímek Ivana Haslingerová Fragmenty

„EU nelze reformovat. EU směřuje nevyhnutelně k nedemokratickému autoritativnímu režimu. Nemáme na vybranou – buď dojde k zahnívání stávajícího modelu, nebo se rozhodneme pro nějaký jiný,“ říkají europoslanec Jiří Payne a bývalý europoslanec Petr Mach ze strany Svobodných a společně vyzývají k celoevropské diskusi o alternativě k EU.  Poslední kapkou k tomuto jejich přesvědčení prý bylo diktátorské, nehorázné a přímo choromyslné vystoupení francouzského prezidenta Macrona, který 26. září 2017 přednesl v Evropském parlamentu svou bezohlednou představu jak předávat kompetence na EU, aniž by se měnila Evropská ústava, nazývaná v eurospíku pokrytecky Lisabonská smlouva, a občané by tudíž o tom nemuseli být informováni. Navrhl vyškrtnout polovinu členů Evropské komise, aby malé státy nezdržovaly ty velké v jejich rozhodování. Dále pak zavedení společné celoevropské daně a vytvoření společných expedičních vojenských sborů. A k dovršení všeho všem malým státům odebrat právo veta v rozhodování o těchto závažných problémech. Po tomto vystoupení, které mělo u pánů Junckerů aplaus, pochopili pánové Payne a Mach, že se musí s EU něco stát, pokud možno včera, a nečekat na zdlouhavá referenda o vystoupení. Že je nutno se těmto diktátorům bránit okamžitě. Než by došlo k referendu  o vystoupení z tohoto superstátu a pak ke zdlouhavým hádkám o tom, kolik by páni Macronové za to chtěli, budeme jako národ pod jejich knutou naprosto zničeni. Proto vyhlásili tvrdý boj Macronovi a jeho nohsledům. V takové diktatuře prostě nejde existovat. A protože jsou muži činu, nezůstalo jen u slov, ale takřka okamžitě vypracovali společný návrh  ALTERNATIVA PRO EVROPU, který představili na tiskové konferenci v pražské kavárně Café Color. A z Evropy již na jejich představu přicházejí první reakce. Ve svém návrhu se zabývají otázkou, jak odstranit demokratický deficit v EU za dobrovolné spolupráce a pomoci všech států EU.

Představují si spolupráci států EU založenou na dobrovolné mezivládní spolupráci. Azylovou politiku, euro i daně by přijaly jen ty státy, které si to budou přát. V takovém případě prý by nemuselo k rozpadu dojít, ale státy by spolupracovaly svobodně napříč Evropou. Pokud by to nešlo, rozpadly by se po vzájemné dohodě. 

Na první pohled se může zdát, že se přidávají mezi eurorealisty, kteří v čele s ODS chtějí také EU napravovat, ale to odmítají. Oba pánové byli a jsou členy euroskeptické frakce UKIP pana europoslance Faraga. Eurorealisté již opravují podle jejich slov EU 25 let a zatím žádnou cestu, jak udělat z EU něco, co by mělo alespoň částečně demokratický charakter, zatím nepředstavili. Oni chtějí, aby státy EU spolupracovaly dobrovolně po oboustranně výhodné vzájemné dohodě, ale nikdo jim nerozkazoval, jak si mají doma žít. A vyzývají k celoevropské diskusi o tom, aby se státy na tom vzájemně dohodly a to velice rychle, než z jejich států navaří Macroni společnou omáčku na makarony.

 

Europoslanec Jiří Payne (uprostřed) představuje svoji vizi jak opravit EU "Jde to i jinak", v níž vyhlašuje spolu s bývalým europoslancem Petrem Machem (vpravo) boj Macronovi. Vlevo spokojeně naslouchá předseda Svobodných Tomáš Pajonk, k nimž patří oba pánové. No bylo by to pro něho krásné, kdyby se Svobodným povedlo pod jeho vedením vybojovat vítězství nad bezohledným Macronem a z neomaxistického superstátu EU vytvořit opět EHS, do něhož jsme vstupovali, ale boj to bude lítý, velice těžký a nezbývá než popřát, ať v tom všem odvážným pánům pomáhá Bůh

Pokud jsem pány na konferenci dobře pochopila, dalo by se vše shrnout do věty:  Vraťme Evropu do dob, kdy jsme do ní vstupovali, utvořme z ní opět EHS. 

Chce-li se kdokoliv dozvědět více podrobností o jejich plánu, stačí se 14.12. zúčastnit v hotelu Grandion na Poříčí v Praze konference "Alternativa pro Evropu", kde svou účast potvrdil mj. i Václav Klaus Jr., který tvrdí, že by se za CZEXIT vzdal třeba třetiny rozpočtu. Dá se tedy očekávat velmi zajímavý průběh. I Petr Mach šel se Svobodnými do voleb rovněž s požadavkem CZEXITU. Ale když vidí, co se v EU nyní děje, jaké umělé prodlužování vystoupení  VB na ní EU valí, zdá se mu prý tato cesta rychlejší a bezpečnější. 

Přála bych oběma pánům úspěch, ale obávám se, že to bruselští mandaríni nedovolí, no uvidíme. V každém případě by alespoň naši politici měli udělat vše pro okamžité vystoupení z tohoto v současné době již životu nebezpečného svazku. Již stojí za chybnou politikou kancléřky Merkelové a jejích podržtašek stovky mrtvých a tisíce nešťastných pozůstalých a stále nikdo proti jejich falešnému altruismu s muslimskými zabijáky nic nedělá. Bylo by krásné, kdyby iniciátorem změny EU byla ČR. Uvidíme...  

 

Číst 10375 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v EU

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Právě přítomno: 290 hostů a žádný člen

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %