Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Chyba
  • JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 1331

Jaroslav Kubera vrací Senátu věrohodnost a prvorepublikovou noblesu Doporučený

Předseda Horní komory Parlamentu ČR Jaroslav Kubera přikládá kytici na památku studentů, kteří šli podpořit prezidenta Beneše a doplatili za to zničenými životy Předseda Horní komory Parlamentu ČR Jaroslav Kubera přikládá kytici na památku studentů, kteří šli podpořit prezidenta Beneše a doplatili za to zničenými životy snímek archiv Jaroslava Kubery

Je s podivem jak málo politiků, kteří o sobě ve volebních kampaních vykřikují, že jsou ta pravá až nejpravější pravice připomnělo den, kdy se definitivně na dlouhá, předlouhá desetiletí prodrali k moci zločinní a zavrženíhodní komunisté. Ano mám na mysli 25. února 1948, den kdy naivní studenti pražských vysokých škol uspořádali pochod na Hrad na vyjádření podpory svému milovanému prezidentovi Edvardu Benešovi. Záměrně píši naivní, protože se naivně domnívali, že i ve zločinném a zavrženíhodném komunistickém režimu budou platit stejná demokratická pravidla jako za Masarykovy první republiky. Rozehnáním a pozatýkáním mnoha z nich ukázali již tehdy komunisté, že jejich vláda nebude ctít demokratická pravidla a že nedovolí nikomu šířit jiné myšlenky než ty jejich. Přesně podle jejich oblíbeného hesla "Kdo nejde s nimi jde proti nám!". Třicet let po jejich pádu na to zřejmě již páni politici a natož pak mládež, která nepoznala na vlastní kůži co to byl památný Domeček na Loretě, ani nevzpomenou. O to úctyhodnější byl proto projev předsedy Senátu ČR Jaroslava Kubery, že právě v místech, kde byl pochod studentů brutálně rozehnán a kde poprvé jasně komunisté dali najevo jak nebudou ctít svobodu a demokratická pravidla, připomněl tento jejich první první barbarský čin, který zničil životy mnoha studentů.

„Hned tady, v místech, kde stojíme, dali komunisté jasně najevo, že totalita nectí pravidla, nectí respekt k jinému názoru. Totalita se nám vrací. Při vzpomínce na studenty, kteří tu byli zastaveni komunisty, pamatujme, že totalita se většinou nevrací ve svých dřívějších podobách. Dnes má nové širší, pro leckoho přívětivější tváře, ale pořád je stejně krutá a svobodu a demokracii ohrožující. Může se skrývat za ideály, ale ve skutečnosti jde opět a jen o to, za každou cenu, třeba i násilím, prosadit svůj, můj názor. Postupně si zvykáme na podobný model jako měla totalita komunistická. U moci, alespoň formálně, nejsou sice komunisté, stále máme, alespoň formálně, demokratická pravidla, demokratické volby a pořád ještě jsou média, která lze označit za nezávislá a svobodná. 

Slyšíte hrůzu z mých slov?! 

Po čtyřiceti letech komunistické totality a po třiceti letech od pádu komunistických režimů ve střední Evropě vás opět utěšuju, že ještě není tak zle, aby nemohlo být hůř. Je to špatný výsledek oněch třiceti let svobody. Přestali jsme si totiž svobody vážit, přestali jsme jí budovat, považujeme jí za něco daného, definitivního, ale tak to přece není. 

Toto a další pravdivá varování zazněly z úst třetího nejmocnějšího muže ve státu, předsedy první komory Parlamentu ČR Jaroslava Kubery. Smutné je, že noviny psaly, že svou řečí šokoval přítomné. Svědčí to o tom jak je náš národ již zmanipulovaný propagandou moderních goebbelsovských lepšolidí. 

Je skvělé, že se našel neohrožený vysoce postavený politik, který se nebojí říkat pravdu. Projev pana předsedy Kubery uvádíme v plném znění v článku: 

KUBERA VAROVAL PŘED KRUTOU, NEBEZPEČNOU, SVOBODU A DEMOKRACII OHROŽUJÍCÍ NOVODOBOU TOTALITOU  s přáním, aby si ho nejméně desetkrát naivní a důvěřiví občané přečetli než bude pozdě!

Číst 7132 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v SPOLEČNOST

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %