Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Chyba
  • JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 1331

Na webu je seznam konzervativců určených k likvidaci Doporučený

  • sobota, zář 12 2020
  • Napsal(a)  ADAM B. BARTOŠ
Předseda Pirátů na akci Antify s její vlajkou Předseda Pirátů na akci Antify s její vlajkou

Na několika facebookových skupinách se objevil seznam pravicových politiků, novinářů a publicistů, se kterými má být po volbách zúčtováno.  Seznam pravicových politiků a veřejně činných osob se objevil poprvé na facebookové skupině "Antifa" a také na facebooku "Zelená Levice". Ta sama sebe charakterizuje jako radikální environmentální ekosocialistickou a anarchistickou stranu. Tentýž seznam je možné najít i na facebooku příznivců Václava Havla. "Pane prezidente, věřím, že budete na naší straně v boji proti těmto fašounům!!! Antifa!!!," píše autor seznamu. Svůj soupis umístili i na stránky "Jsem pro adopci dětí homosexuály", "Iniciativa Ne rasismu",  a na další facebookové profily. "Už jen 24 dnů zbývá do voleb. A potom vyhraje levice a vás budeme věšet na kandelábrech a pálit na náměstích. Mám seznam hlavních českých klerofašistů, klerofašistek a lidí odporujících rovnosti, a stejně tak dopadnou i všichni členové této skupiny," píše tvůrce seznamu.

Na jiném místě je soupis prezentován jako "Seznam českých homofobů a homofobek." Autor prosí ostatní diskutující "o další doplnění - pouze o osoby, které publikují, nebo jsou veřejně činné." Opět jinde autor vyřknul nad zmíněnou skupinou jakousi fatwu: "Matka Země žízní po krvi klerofašistických prasat zneužívajících malé chlapce a odpírající ženám svobodně zacházet se svým tělem. Její touha bude naplněna. Nikdo nás nezastaví!" Matka Země je termín často používaný mezi příznivci zelené ideologie, kteří věří v novopohanský kult bohyně Gaie.

Politici, novináři, publicisté

Následuje seznam lidí, se kterými má být zúčtováno. Kromě prezidenta Václava Klause s manželkou a jeho spolupracovníků Ladislava Jakla a Petra Hájka je na seznamu i řada dalších pravicových politiků - například Jana Bobošíková, Petr Mach, Ivana Řápková, Michaela Šojdrová, Ivo Strejček, Liana Janáčková, Eva Dundáčková, Miroslava Němcová, ale i litoměřický biskup Jan Baxant či zpěvák Daniel Landa a další.

Na seznamu také figurují představitelé občanského sdružení Akce D.O.S.T Michal Semín, Petr Bahník, František Červenka, Ladislav Bátora a Martin Čejka, novináři Adam B. Bartoš a Lukáš Petřík, publicista Benjamin Kuras či Alexandr Tomský.

Levicoví extrémisté mají podle seznamu políčeno i na konzervativní instituce. Na listinu zařadili místopředsedkyni Hnutí pro život Zdeňku Rybovou, ředitele Občanského institutu Romana Jocha a jeho zástupce Matyáše Zrna, šéfredaktorku katolického periodika Res Claritatis Michaelu Freiovou, šéfredaktorku pravicové revue Fragmenty Ivana Haslingerovou  a proti feminismu vystupující miss Dominiku Hužvárovou.

Soupis nepohodlných osob je nadepsán "Klerofašisti, kleronacisti, lefebristi a příznivci diskriminace v ČR". Autor děkuje za poskytnuté informace několika lidem. "Za mnoho poskytnutých informací děkuju Lídě Hamplové, Věrce Tydlitátové a hnutí Antifa.cz. Budu si vážit lidí, kteří mi pomohou jej rozšířit," píše autor seznamu.

Ludmila Hamplová je bývalá redaktorka zpravodajského serveru iHNed.cz, spolupracovnice časopisu Reflex. Věra Tydlitátová je šéfkou Ligy proti antisemitismu a vystupuje proti představitelům občanského sdružení D.O.S.T.

Informace se objevila pouze na facebooku, do debat na různých profilech ji vložil uživatel pod nickem Radomíra Clément.

Podle facebookového profilu se Radomíra Clément "přátelí" například s levicovým novinářem a bývalým komunistou Štěpánem Kotrbou či europoslancem Jiřím Havlem a dalšími vrcholnými politiky ČSSD a KSČM. Kotrba později redakci potvrdil, že si osobu jménem Radomíra Clément z přátel vymazal.

Redakce Prvnizpravy.cz obdržela druhý den reakci Radomíry Clément. "Dobrý den, zmíněný text o kandelábrech a krvi u seznamu ´konzervativců určených k likvidaci´ jsem napsala silně naštvaná a navíc pod vlivem alkoholu a marihuany. Omlouvám se, pokud jsem tím někomu ublížila," stálo v mailu podepsaném Radomírou Clément.

"Informace od Věry Tydlitátové a Ludmily Hamplové mám pouze z jejich veřejně dostupných článků, nic mi přímo osobně neposílaly. Uveďte to, prosím, na pravou míru, aby to nevypadalo, že Věra Tydlitátová a Ludmila Hamplová organizují spiknutí s cílem zabíjení lidí. Daný seznam jsem již smazala," dodala Radomíra Clément.

Redakce Prvnizpravy.cz nikde netvrdí, že se Tydlitátová s Hamplovou na seznamu přímo podílely. Obě autorky však píšou texty, ve kterých pravicové osobnosti osočují z neonacismu. (vyšlo na www.prvnizpravy.cz)

Poznámka redakce Fragmenty

Článek  Na webu je seznam konzervativců určených k likvidaci jsme publikovali ve Fragmentech v roce 2010 před volbami do Poslanecké sněmovny, kdy si Antifa a jí spřízněné ultralevicové skupiny mysleli, že vyhraje levice. Protože se postupem let toto hnutí dostalo pod maskou Pirátů do Sněmovny, stojí zato připomenout  mladým nepamětníkům, jakou ideologii tato strana zastupuje a kdo jí v naší zemi nejvíc vadí. 

Číst 5451 krát
Ohodnotit tuto položku
(2 hlasů)
Zveřejněno v SPOLEČNOST

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %