Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Václav Klaus ml.: Pojďme spolu s TRIKOLOROU společně bránit normální svět! Doporučený

Poslanec Václav Klaus představuje přípravný výbor TRIKOLORY na tiskové konferenci v kongresovém centru pankráckého mrakodrapu Poslanec Václav Klaus představuje přípravný výbor TRIKOLORY na tiskové konferenci v kongresovém centru pankráckého mrakodrapu snímek Ivana Haslingerová, revue Fragmenty

V nedávné době, kdy to vypadalo, že je už opravdu s pravicí u nás vše ztraceno, že zákeřnost předsedy ODS Petra Fialy zvítězila a podařilo se mu zašlapat do popela lží a pomluv poslance Václava Klause ml.,  se stal zázrak. Poslanec Klaus se z popela vzchopil jako bájný pták Fénix a vyhlásil 10. června 2019 nové parlamentní hnutí občanů TRIKOLORA. Vím, že slovo zákeřnost vzbudí u mnoha neomarxistických europeistů pohoršení, ale pro čin pana Fialy, že na jeho nátlak ODS VYLOUČILA POSLANCE KLAUSE ZA NAPROSTO PRAVDIVÝ A HISTORICKY OVĚŘENÝ A JEDNOZNAČNÝ VÝROK je to ještě to nejslušnější slovo. Z 27. patra pankráckého mrakodrapu, kde se vyhlášení TRIKOLORY konalo, byl v tom slunečním dnu pohled na Prahu tak úchvatný, že člověk začal věřit, že se možná stane zázrak a i  na naši společnou budoucnost bude pod taktovkou tohoto politika jednou pohled také tak krásný. Naše revue Fragmenty přinesla o tom článek "DEN 10. ČERVEN 2019 SE ZAPSAL DO HISTORIE NAŠÍ ZEMĚ", v němž slíbila podrobnosti o tom, co chtějí dělat členové devítičlenného výboru TRIKOLORY, které pan poslanec Klaus představil se slovy, že nechce, aby hnutí bylo hnutím jednoho člověka, ale všech. Takže slib plníme. Podle toho co každý z nich řekl, je jasné, že  to bylo fakticky představení budoucí stínové vlády, pokud ve volbách TRIKOLORA vyhraje. Posuďte sami. 

"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Dlouho jsem zvažoval vstup do aktivní politiky. Lákadlem pro mne byl pohodlný normální život, který jsem nežil v rodině politikou postižené.  A bylo to lákadlo nadmíru přitažlivé. Dále  jsem si říkal, zda tím, kdo by měl stát v čele, mám být zrovna já se svými handicapy.  Vše nakonec rozhodl rozhovor s jednou věřící dámou z Krkonoš, která mi řekla, že vše co se se mnou dělo v poslední době se nedělo samo sebou, že to svědčí o tom, že Bůh má se mnou nějaké úmysly a chce mne dotlačit k rozhodnutí, že stačí když jenom půjdu po správné cestě, kterou mi Bůh určil.  Vyrážím proto s přáteli na cestu, o níž věřím, že je správná. Politika TRIKOLORY stojí na třech pilířích. Žijeme v České republice, díváme se na svět českýma očima a zajímá nás víc pan Novák v Pelhřimově než lachtan v Antarktidě. Co se týče EU, ctíme evropské hodnoty ve smyslu neafrické a nearabské kultury (potlesk). Pokud jde o ekonomiku, bohatství vzniká z práce. Žádná země nezbohatla z vlády. Chceme proto hájit pracovité lidi a vážit si jich. Ne těch, kteří se snaží ošidit daně a podobně.(potlesk)  Nemyslíme si, že evropskou politiku má tvořit 16letá puberťačka ze Švédska s diagnostikovanými poruchami. Nemyslíme si, že lidi mají 27 pohlaví podle toho, jak se právě cítí, a že máme  učit takové bludy ve  školách. (potlesk)  Za těmito rádoby pokrokovými myšlenkami se skrývá fanatismus a zlo některých lidí a diktatur.  Pojďte spolu s námi na této cestě bránit  konzervativní hodnoty a zdravý rozum. Pojďme bránit normální svět!" uvedl mj. ve svém projevu Václav Klaus mladší a po té představil ostatní členy přípravného výboru TRIKOLORY. 

Poslankyně Zuzana Majerová Zahradníková připomněla, že TRIKOLORA stojí na třech pilířích: 1. Bráníme normální svět - 2. tvrdíme, že bohatství vzniká z práce a 3. žijeme v České republice. Bráníme rodinu, obec a stát. Máme tři barvy země, máme tři historické země a máme tři pruty Svatoplukovy  připomínající nám nutnost svornosti a jednoty. Stejně jako tři podmínky ke svobodnému fungování země jsou suverénní vláda, českým občanům zodpovědná sněmovna a soudy. Chceme hájit rodinu, českou korunu a svobodný trh, což jsou tři klíče k bohatství naší země.

"Učila jsem v Olomouci děti. Bylo to publikum jiné, ale zodpovědnost, úcta a pohoda zůstaly stejné. Vždy, když jsem před ně předstoupila, věděla jsem, že jediný způsob jak dosáhnout úspěchu je ve spolupráci, vzájemné toleranci a respektu. Jako jedinec se můžete snažit dosáhnou maxima, ale nemáte-li kolem sebe lidi, kterým věříte,  pak to nedosáhnete. Jako jedinec dosáhnete málo. Nenechávejte republiku lidem s opačnými názory, než máte vy. Buďte aktivní a připojte se k nám!" uvedla paní poslankyně.

 
 
Karel RAJCHL, ředitel základní a mateřské školy v Děčíně má pro české školství tři základní vize - masivní posílení financí schopným pracovníkům, zničení přebujelé byrokracie a zničení plošné inkluze, která zapleveluje školství. Chce školství vrátit jeho ztracenou prestiž.
 
 
Antonín FRYČ, ředitel společnosti Warex Psáry podniká v těžkém průmyslu a měl i kontejnerovou dopravu. Přeje si utvořit skupinu  zabývající se plynulou a bezpečnou dopravou. Dálnice máme na hranici kapacit, chlubíme se novými 58 km, v Polsku za stejné období postavili 620 km dálnic. Rychlodráhy v Evropě se stavějí... 
 
 
Ivana KERLESOVÁ, majitelka komunikační agentury z Českých Budějovic by chtěla zrušit zbytečné úřady.
 
 
Jana MARKOVÁ, podnikatelka z Mladé Boleslavi si přeje zastavit přenos pravomocí českého parlamentu do Bruselu. Nařízení Bruselu vyhovují nadnárodním korporacím, zatímco malí podnikatelé končí.
 
 
Natálie VACHÁTOVÁ, podnikatelka vlastnící překladatelskou agenturu a soudní tlumočnice z Čelákovic, nechce jako matka dvou dětí být oslovována jako rodič 1 či 2, ale maminka. "Děti patří rodičům a budu se za to stavět!" uvedla důrazně.
 
 
Norbert HLAVÁČEK, starosta obce Jenštejn, se chce stavět za to, aby byl sociální systém jednodušší a transparentní a jen pro ty, kteří dávky opravdu potřebují.
 
 
Tomáš GRYGAR, správní právník z Přerova, místní asistent předsedy Svobodných Petra Macha po šest let, odmítá platit řecké duhy a zavedení eura.  V EU bychom měli prosadit trvalou výluku zavedení eura. V ČR by měla platit česká koruna. Chce dále jednoduché a stabilní právo. Je absurdní, že zákon z příjmů byl 159krát novelizován.  A jako pravicový politik samozřejmě požaduje nízké daně. 
 
Věřme, že tito všichni budou stát za svými sliby. Tím, že se v mediální štvanici postavili za Václava Klause ml., prokázali velkou odvahu, smysl pro spravedlnost a pevné přesvědčení něco se současnou politikou udělat. Věřme, že je další pomluvy a štvanice, které je určitě čekají, nezlomí, že ji ustojí a vyvedou naši zem ze současného neomarxistického marazmu do kapitalismu s tržní ekonomikou a že jim Bůh pomůže zachovat v naší zemi tisíciletou evropskou křesťanskou kulturu. 

 Snímky revue Fragmenty Ivana Haslingerová

© Kulturní komise ČR

Číst 9337 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v SPOLEČNOST

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %