Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Volte trikolóru nebo SPD - V čele obou stojí čestné a skvělé osobnosti Doporučený

Máme všeho dost§ Chceme žít ve svobodné vlastní zemi! Máme všeho dost§ Chceme žít ve svobodné vlastní zemi!

Pokud se nestane něco  rozumného v politice, pak volby do Poslanecké sněmovny mohou dopadnou katastrofálně.  Bude prakticky dokonáno to, co si přáli v roce 1997 zrádci tehdejšího premiéra Václava Klause při vyvolání pádu jeho poslední pravicové vlády u nás během jeho návštěvy válčícího Sarajeva. (Odtud tento podpásový krok levicově smýšlejících politiků toužících po nastolení tzv. třetí cesty k socialismu, neboli komunismu s lidskou tváří Rumla, Pilipa, Luxe, Skalického a dalších, řízených tehdejším hradním pánem Havlem, nese název Sarajevský atentát.) Neboli nastane zamezení života ve svobodné zemi s tržním kapitalistickým hospodářstvím, ale nastoupíme cestu do otroctví, jak již v roce 1947 toto předpověděl geniální nobelovský ekonom Friedrich von Hayek ve své knize Cesta do otroctví.  Od zanesení demise tehdejší vlády pány Luxem a Skalickým na Hrad, kde prezident Havel jejich zbabělou demisi přijal, podobně jako kdysi Beneš demisi vlády v roce 1948, uplynulo sice už 24 let, ale postupný návrat od kapitalismu k socialismu za vydatné mediální masáže přibýval při každých volbách.

Stále však ještě byla jakási nitka naděje, že některá z vládních stran této národní katastrofě zabrání. Pokud však dopadnou volby tak, jak naznačují průzkumy z poslední doby, že strany stojící na straně idejí tehdejších, ale i současných Sarajevčíků - Fialovy ODS, TOP 09 Pekarové Adamové, Jurečkových Lidovců a Šlachtovy Přísahy dostanou přes 30 %, tak ani to, že KSČM A ČSSD se explicite do Sněmovny nedostanou,  nepomůže a vyplní se sen, že za pomoci Pirátů či obrovsky oslabeného ANO, nás povede takto vzniklá levicová vláda do zářných zítřků zemí třetího světa. Předpovědím, že se vláda nesestaví, nevěřím. Touha po moci nakonec podle mne dosud vždy zvítězila. Vzpomeňme jen jak ANO mělo kdysi plná ústa, že jsou nejryzejší pravicovou stranou a najednou se po volbách pan Kalousek neštítil odmítnout koalici s tehdejší Topolánkovou ODS a chtěl sestavit vládu s komunisty.

Proto je nejvyšší čas, pokud je vůbec ještě alespoň nějaký, aby se konečně ti z nás, kteří nechtějí žít pod knutou levicových diktátorů, probudili a uvědomili si, že pokud nechtějí návrat před listopad 1989, musíme dát hlas stranám, které stojí vytrvale za svým svými představami, s nimiž do politiky šly a to i přesto, že jim bylo a je spíláno do všech možných jmen. Stranám, pro které je důležité žít ve svobodném a vlastním  národě, v němž budou budovat tržní ekonomiku, skvělé školství a přestanou cpát miliardy ekologistům na  ničení našich lesů a přírody. 

V současné době vidím takové strany dvě - Klausovu Trikolóru a Okamurovu SPD.

Pokud by se navíc podařilo ještě spojit národní strany do jednoho Volného bloku, kde by byly opravdu volně sdruženy, pak by spolu s nimi mohly sestavit silnou vládu a náš stát před výše uvedeným nebezpečím zachránit. Ale jak to vypadá, to je již asi do těchto voleb nepovede.

Proto volme jednu ze dvou výše jmenovaných stran, v jejichž čele stojí skvělí lídři, kteří by po volbách dokázali naší zem snad ještě zachránit. Má přitom na výběr jak ten, kdo dává přednost okamžitému odchodu z EU jako pan Okamura, nebo ten, kdo nejen touží, ale umí zlepšovat ekonomiku naší země za současných vnějších podmínek jako pan Klaus. Připomínám, že jeho otec dokázal neuvěřitelný zázrak, že po nástupu do čela vlády po naprosto zničeném hospodářství komunisty náš domácí HDP vzrostl díky jím navržené ekonomické reformě,  o 6,4%. Věřím, že by i současné ekonomické šílenství s chytáním mikroskopických virů hadříky přes ústa podobně jako za morových epidemií papírovými kornouty, dokázals Trikolóra zastavit, že by její předseda nechal zdravé lidi pracovat a chránil díky prosperující ekonomie postižené o to lépe. Nikoliv drahými testy, ale léčbou v moderně vybavených nemocnicích. Ostatně pan Okamura navrhuje rovněž něco podobného a jeho SPD bylo jako jediné proti nouzovému stavu.

Výběr tedy máme, obě strany mají skvělé předsedy a samozřejmě i jimi vybrané vedoucí členy na kandidátkách. Proto se nenechme už mýlit nesmyslnými sliby a zastrašováním a jak by řekl prezidente Klus "Hlavu vzhůru, jedeme dál!".  I když můžeme mít mnoho připomínek k tomu či onomu, nejde to porovnat v životě v levicové komunistické nesvobodě. Važme si proto, co jsme si v roce 1989 vybojovali a nedejme se opít demagogickými sliby. Volme Trikoloru a SPD. 

Číst 3669 krát
Ohodnotit tuto položku
(1 Hlasovat)
Zveřejněno v SPOLEČNOST

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %