Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Chyba
  • JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 1331

Prezident Klaus má prostě nestandardní geniální myšlení Doporučený

  • středa, dub 10 2024
  • Napsal(a)  IVANA HASLINGEROVÁ, šéfredaktorka revue Fragmenty
Libor Vondráček pří jedné ze svých přednášek z cyklu "Mrazivá fakta o právu EU" Libor Vondráček pří jedné ze svých přednášek z cyklu "Mrazivá fakta o právu EU" snímek Ivana Haslingerová, šéfredaktorka revue Fragmenty

Každý z mých přátel nad vyslovením slova Piráti jen znechuceně mávne rukou a nechce hovorem o nich ani ztrácet čas. Čekala jsem proto, že při zavedení hovoru na ně  při návštěvě prezidenta Václava Klause na CNN uslyším jeho oblíbené rčení, že jsou mimo jeho rozlišovací schopnosti a půjdeme dál. Že je ztotožní s vražednými námořními lupiči korzáry, kteří kradli lidem na lodích všechno  neb to byl jejich bytostný princip existence,  to bylo opravdu trefné a nestandardní. Sice jim přiznal, že jejich metody krádeží již nejsou tak krvavé, ale princip je týž: „Piráti chtějí sdílet všechno, je to jejich bytostný princip. Piráti dříve přepadávali lodě a kradli vlastníkům jejich zboží. Ti dnešní přešli k jemnějším metodám, takže namísto bojů o koráby navrhují jejich sdílení. Myšlenka je skoro stejná,“ konstatoval s důrazem Václav Klaus.

Pan prezident Klaus nešetřil ani Creen Deal, který nazval podvodem a lží díky níž všechny strany zezelenaly a tudíž na výsledku voleb vlastně nezáleží. Má bohužel pravdu a pan Farský má štěstí, protože otázku svého přežití vidí pouze v platnosti zeleného údělu planety. Ale je tu jedna jiskra naděje jak ty zelené mužíky typu pana Farského, kteří již zničili nevratně naše lesy a tím zdroje spodních vod a zánik větrolamů proti větrům s pískem ze Sahary, přece jen  zničit.

Kdyby vyhráli Svobodní společně s SPD a Trikolorou, jejich předeseda Libor Vondráček by za učitou dobu určitě svým šarmem spojeným se znalostí mezinárodního práva dokázal přesvědči parlament, aby odsouhlasil vyškrtnutí článku 10a z naší ústavy, který byl do ní před přijetím Lisabonské smlouvy zrádně vložen předsedou Ústavního soudu Rychetským. Pak bychom nemuseli nesmyslné -izmy říkající si zákony uvedené v Lisabonské smlouvě poslouchat a přitom by strany prahnoucí po dotacích EU byly  spokojené, neb bychom v EU nadále  zůstaly. Pouze její nebezpečné zákony by nám nebyly nadřazené. Troufám si po poslechu několika přednášek Libora  Vondráčka tvrdit, že by k tomu stačilo kdyby se alespoň on jediný dostal do Parlamentu. Ostatní politici zatím k tomuto názoru bohužel mlčí a stále jen operují, že je potřeba referenda k tomu, aby nám nebylo právo EU nadřazeně. Není! Je to v moci výhradně našeho parlamentu.

© Kulturní komise ČR, z.s. 10.4.2024

 

 

Číst 408 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v SOUDCOKRACIE 4.PARLAMENT

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %