Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Váš hlas v eurovolbách má dvojnásobnou váhu a nepřidá jiným kandidátům, běžte k nim Doporučený

  • čtvrtek, čen 06 2024
  • Napsal(a)  IVANA HASLINGEROVÁ, šéfredaktorka revue Fragmenty
KE ZRUŠENÍ NADŘAZENOSTI PRÁVA EU NAD NAŠÍM, STAČÍ VYŠKRTNOUT ČLÁNEK 10A Z NAŠÍ ÚSTAVY, vysvětluje právník na mezinárodní právo, předseda Svobodných Mgr. Libor Vondráček na své přednášce Mrazivá fakta o právu EU a ČR KE ZRUŠENÍ NADŘAZENOSTI PRÁVA EU NAD NAŠÍM, STAČÍ VYŠKRTNOUT ČLÁNEK 10A Z NAŠÍ ÚSTAVY, vysvětluje právník na mezinárodní právo, předseda Svobodných Mgr. Libor Vondráček na své přednášce Mrazivá fakta o právu EU a ČR snímek Ivana Haslingerová revue Fragmenty

Mám pro vás dobrou zprávu. Váš hlas bude mít 7.6.-8.6.2024 dvakrát větší váhu! Očekává se totiž poloviční účast oproti ostatním volbám, čímž pádem má každý odevzdaný hlas dvakrát větší šanci něco ovlivnit. A mám pro vás ještě lepší zprávu. Pokud dáte hlas menším stranám, které nesměly do rovnocenného boje ve veřejnoprávních médiích, nemusíte se bát, že by propadlý hlas napomohl bojechtivé vládě, kterou si nepřejete. Po sečtení výsledků se obsadí jen 21 ze 720 křesel EP. Zvažujete-li například volbu Svobodných blížících se ke 4% hlasů, nejste v tom navíc sami. Podle exkluznivého průzkumu pro TV Nova je se stranami současné vládní pětikoalice nespokojena nadpoloviční většina těch, kteří ji v roce 2021 volili. Pro téměř třetinu těchto nespokojených voličů jsou alternativou právě Svobodní. Prosím běžte k volbám. Zejména ta třetina nespokojených  voličů by mohla o tom 1% pro Svobodné být rozhodující. 

Pomozte nevládním ostrakizovaným stranám v boji se současnými elitami.

Těmi elitami samozřejmě nemám na mysli jediného opravdového a stálého bojovníka za náš národ ve výkonné politice, státníka Tomio Okamuru a jeho kolegy, s nimiž bojuje za nás obyčejné občany a za naši zem proti diktatuře politicky naprosto nevzdělaných afektovaných eurokomisařek, které vládnou Evropskou unií.  

Na štěstí se šéf SPD dokázal prosadit svými postoji natolik, že má hlasy věrných jisté, i když by měly ještě stoupnout nejlépe desetkrát. Na jeho slovo je spoleh, což prokázal již mnohaletým neměnným postojem. Je čitelný, odvážný, nekličkující podle toho kam právě směřuje médi zmanipulované veřejné mínění. Za leta v politice se z něj stal jediný náš státník, který je v tomto srovnatelný s našim největším Státníkem minulého a zatím i současného století profesorem Václavem Klausem. Má jasnou vizi a prosazuje ji stejně bez ohledu na ztrátu hlasů, které mu mnohdy hrozí. A kandidáti do europarlamentu tomu odpovídají. 

Chci ale upozornit, že  vykrystalizovaly i jiné než vládní strany a jejich Vondrové a Niedermayerové.

Naše mainstreemová média o nich zbaběle mlčí. A nikdo si přitom neumí představit jejich klopotnou snahu, aby se o nich veřejnost dozvěděla. Přesto se díky obrovskému úsilí předsedy Svobodných Mgr. Libora  Vondráčka blíží letos jeho strana v některých průzkumech nad 4 % a je  velká naděje, že se tento bojovník může stát europoslancem. Sledovali jsme jeho brilantní  přednášky Mrazivá fakta o právu EU a ČR, s nimiž objel snad všechna města u nás. A nejen s nimi. A  pozor, pokude se stane europoslancem, ponechá si pouze plat českého poslance a ostatní dá na dobročinné účely a straně. Takže do EU nekandiduje pro bruselské velepeníze.

Nejenže je to skvělý právník na mezinárodní právo a má brilantní  přednes, který ve mně vyvolal vzpomínky na audienci u Jeho Jasnosti knížete Adama z Lichtenštejna. I velmi ostré a vážné věci dokáže říkat důrazně a neoblobně, ale s noblesou stejně jako pan kníže. Zastává navíc politické postoje, které by z naší země učiniliy bohaté "České Švýcarsko". 

Takový člověk by byl v EU pro ČR potřebný podobně jako byl pro Velkou Británii potřebný  Nigel Farage. A  nepotřebuje k tomu stále vykřikovat, že všichni kolem jsou hloupí. Navíc je obklopen vzdělanými odborníky. Ale na výběr máte i další malé strany. I když asi nevyhrají, tak je svými hlasy pozbudíte k další činnosti. I to je dobrý počin pro budoucnost naší země.

Zvlášť nyní, kdy je situace s válkou na spadnutí je potřeba takových politiků jako prezident Klaus, Okamura, Vondráček, Majerová, Mach, Diviš, Gregor, David a dalších. 

Osobností, které by mírnily  válečné štváče, kteří si ve své prostoduchosti ani neuvědomují do jakého nebezpečí naší zemi uvrhli. Málokdo se totiž zatím dozvěděl,  že rozhodující představitelé zemí Nato na sumitu 30-31.5. 2024 v Praze povolily vojensky naprosto neznalému herci Zelinskému použít jimi dodané nesmírně nebezpečné dalekonosné zbraně k útokům přímo na ruském území. (Berlín mu povolil používat zbraně dodané Německem proti cílům na ruském území. Dlouho očekávaný souhlas vyslovil německý kancléř Olaf Scholz krátce poté, co americký prezident Joe Biden částečně zrušil zákaz použití amerických zbraní na ruském území. Velká Brizánie byla první zemí, která povolila totéž. Podobný souhlas dala na sumitu řada dalších západních států včetně ČR. Abych ale nekřivdila panu premiérovi, podmínil to tím, žechce jednat o míru, ale až po vítězství Ukrajiny nad Ruskem.)

Nemohla jsem si ten večer 31.5.2024 při poslechu komuniké, ze samitu NATO neubránit tomu, aby mi nevyvstal v mysli Pepek Vyskoč ze Švejka, který nadšeně vyskočil na sebehloupější pokyn šéfů aniž si uvědomoval, žeje jim k smíchu a jen ho zneužívají. Pan Zelinský jedná podobně důvěřivě vůči NATU. A smrtelně nebezpečné zbraně v rukou takového člověka, to je opravdu neopatrnost pro níž nestačí slovo trestuhodná. To již není úsměvné poskakování Pepka Vyskoče.

Na štěstí ani neuvěřitelné rozhodnutí Sumitu NATO zatím nevyprovokovalo prezidenta Putina k vyhlášení otevřené války jeho země s Ukrajinou a se zeměmi jí pomáhajícími. Ale  podle sdělení agentury Vladimir Putin©AP je  jeho odpověď pro svět stejně, ne-li ještě  více, nebezpečná: "Moskva by mohla poskytnout zbraně dlouhého dosahu třetím zemím, které by jimi následně mohly zaútočit na cíle na Západě." Co by to znamenalo pro naší zem a celou Evropu je nasnadě. Situace je opravdu vážná a možná jsou to poslední svobodné volby, kdy můžeme ještě něco svým hlasem olivnit, prosím jděte k nim.

Prohlédněte si, které strany touží po 3. světové válce a které jsou pro klid a možnost zlepšení našeho života alespoň na úroveň doby kovidové. Byť to nebyla doba příliš slavná, přece jen se dalo skromně žít v levném a teplém bytě, zajít občas s dětmi do cukrárny nebo pánové na pivko  a tataráček, aniž by to zruinovalo rozpočet rodin. A hlavně jsme se nemuseli stále obávat jaký Pepek Vyskoč vyvolá 3. světovou válku.

Po volbách bude pozdě litovat! 

©Kulturní komise České republiky, z.s. 6.6.2024

Číst 101 krát
Ohodnotit tuto položku
(2 hlasů)
Zveřejněno v SPOLEČNOST

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %