Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Chyba
  • JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 1331

Pouze SPD, Motoristé a KSČM nechtějí 3. světovou válku Doporučený

  • čtvrtek, zář 12 2024
  • Napsal(a)  IVANA HASLINGEROVÁ, šéfredaktorka revue Fragmenty
Obrázek profesora Milana Knížáka s chotí Marií zaslaný po dotazu,  zda chtějí 3. světovou válku mluví za vše. Děkujeme a prosíme voliče, aby ho měli spolu s tímto článkem  na paměti při vhazování lístku so volební urny. Obrázek profesora Milana Knížáka s chotí Marií zaslaný po dotazu, zda chtějí 3. světovou válku mluví za vše. Děkujeme a prosíme voliče, aby ho měli spolu s tímto článkem na paměti při vhazování lístku so volební urny. snímek: David Saudek, przidnet Kulturní komise ČR

Jestli jsem si ještě do dnešníhio dne  12.9.2024 myslela, či lépe řečeno jsem doufala, že náš národ nechce třetí světovou válku, tak výsledky průzkumu CNN mi ukázaly jak jsem naivní. Celému světu je již dávno jasné, že americká fanatická neomarxistka Kamala Harrisová chce pokračovat v konfliktu s Ruskem zatímco kapitalista Donald Trump ho chce okamžitě ukončit jednáním. Přesto Harrisovou jako americkou prezidentku chtějí voliči ODS, STAN, TOP 09, Pirátů, ANO a dokonce i Přísahy, zatímco Trumpa pouze voliči KSČM, SPD a Motoristů. Postoj Tomia Okamury a Petra Macinky je dlohodobě jasný a neměnný, ale přání KSČM a ANO je překvapující. 

Zřejmě tentokrát převládá u KSČM strach ze 3. světové války a také z druhého velkého nebezpečí - přílivu migrantů. A rovněž se jim líbí Trumpův  rozumný a dá se říci přátelský pohled na prezidenta Putina. Trump totiž ví, na rozdíl od našich vládních nepolitiků, že Putin zavedl za pomoci církve a víry v Boha v Rusku kapitalismus jako řemen, a ví jak je obtížné ho obnovit i v kdysi vůdčí kapitalistické velmoci USA. Postoj ANO je ale opravdu, diplomaticky řešeno, překvapujíc. Andrej Babiš totiž spolu s prezidnetem Orbánem založil opoziční pravicovou frakci v Evropském parlamentu a tváříil se jako mírutvůrce. Buď ho již jeho hnutí nerespektuje, nebo nedokáže stát za svými slovy, které pronesl při jejím zakládání. Uvidíme co přinese budoucnost. 

Nezbývá než doufat, že průzkum CNN byl dělán pouze s lidmi kolem vedení stran a že tajné volby dopadnou jinak. Je ale zarážející že tolik politiků se nebojí říci národu do očí, že si přejí 3. světovou válku. Že se nebojí jak to zdůvodní jednou dětem. Zřejmě vědí, že bychom jí jako nárazník, navíc nyní už nenáviděný Ruskem, nepřežili a po nás potopa. 

Nezbývá než poděkovat panu Okamurovi a Macinkovi a také europoslanci Turkovi za odvahu stát proti tak zfanatizovanému davu bojechtivých politiků. A byť jsem  pravičák, musím poprvé v životě poděkovat i komunistům. 3. světová válka by byla konec civilizace a nechápu, že si jí tolik politiků přeje. Voliči by měli ale u voleb tentokrát myslet na budoucnost a přijít volit s myšlenkou na zachování života na této maličké, ale pro nás obyvatele krásné planetce v nekonečném vesmíru.

© Kulturní komise České republiky, z.s. 12.9.2024

Číst 43 krát
Ohodnotit tuto položku
(1 Hlasovat)
Zveřejněno v SPOLEČNOST

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na X (Twitteru) i Facebooku

 Twitter (X)     Facebook  Linkedin   iDNES   

Nejvíce komentované články

NEJVÍCE ČTENÉ ČLÁNKY

Kliknutím na obrázek získáte článek


Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %