Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Chyba
  • JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 1331

Bojujme proti Pandemické dohodě, nenechme si globálně zničit zdravotní péči Doporučený

  • sobota, bře 09 2024
  • Napsal(a)  IVANA HASLINGEROVÁ, šéfredaktorka revue Fragmenty
Chcete zase roušky, WHO se chystá na globální pandemický zákon... Chcete zase roušky, WHO se chystá na globální pandemický zákon...

Světová zdravotnická organizace (WHO) má do 20. 2. 2024 předložit Pandemickou dohodu. Buďme proto bdělí a ostražití a nenechme se oklamat krásnými slovy že nám její tvůrci chtějí zajistit opět nějaké dobro. Vystrašení politici, kteří podlehli strachu z Covidu a nutili nás ke dvouletým domácím samovazbám nám také říkali, že vše co  nařizují dělají pro naše dobro, protože jsou zodpovědní. Člověk mající strach ale nemůže být zodpovědný. Jedná nedomyšleně a zbrkle. Měli bychom se proto snažit vyvarovat návratu něčeho podobného a přemýšlet o tom, co na pohled hezká slova mohou způsobit. Po zkušenostech s Lisabonskou smlouvou (LS) a zejména s Istanbulskou úmluvou (IU) by mohla Pandemická dohoda (PD) přinést další a mnohem větší omezení. Nejen omezení naší svobody, ale omezení možnosti se léčit jako jsme byli dosud zvyklí. 

 

Už jen to, že OSN plánuje globalizační maratonské přijetí tohoto zákona do května 2024 je velmi podezřelé. Proč OSN tak spěchá? Zdůvodnění, že chce rychlé přijetí PD, aby WHO mohla zabránit pandemi v roce 2005, je podezřelé. Jak ví, kdy nastane pandemie. Zamyslete se prosím nad, tím komu takové strašení lidí prospívá. A pokud by opravdu mělo OSN  zprávy, že někdo chce 2025 vypustit nějaký virus do ovzduší, pak by mělo dělat vše pro to, aby tomu zabránilo a neschůzovat, ale konat. Nečekejme až se to stane a nějaký mudrlant nás přivede  do virové komory s rouškou na ústech s chlácholením, že nás tím zachrání.  

Kdo získával miliardy eur na propagandu a na udržení moci díky autoritářským reakcím na kovid? Kdo potlačil v občanech vyvoláním strachu z kovidu jejich práva a mnohé vystrašil natolik, že zemřeli na zástavu srdce. Na zastrašovací taktiku přistupovali v dějinách diktátoři. Vystrašení lidé poslouchají  a zlo vyhrává. Pokud se ještě strašení naplno nerozjelo, začneme se starat o dění kolem sebe.

Koukáním na televizi nebo hubováním v hopodě nic nevyřešíme a to vlády na celém světě dobře vědí!!!

Zamýšlejme se nad tím co nám je nabízeno ve jměnu dobra. On i Robespiere sekal lidem hlavy ve jménu národního blaha. Podobně Istambulská úmluva vyznívala na první pohled jako  neškodná smlouva na ochranu žen a rodin. Nevzdělaní lidé jí nedočetli a ten kdo varoval byl prohlášen za fašístu.

Nenechme se z dalšího strašení vzdávat svých svobod. Globalistické elity si díky kovidu uvědomily jakou moc mají nad lidmi po celé zeměkouli. Proto chtějí rychle ratifikovat Pandemickou dohodu. Ono už stačilo že jsme poznali jakou moc má nad námi celoevropské přikazování chovat se všem národům stejně. Od jihu k severeu. Máte v zimě mráz a nerostou vám rajčasta, tak vám na to připlatíme, nejsou u vás pastviny a ovce by se nenajedly jako na horách, tak vám na ně připlatíme a vozte jim krmení na zahrádku.. Podobných nesmyslů od dam z EP jsem slyšely v uplynulých letech mnoho. Po schválení a prosazení toho co chtěly schválit dají dotace jinama a ovce  ze zahrad zmizí. Ale ochuzovaly nás pouze o peníze. Pokud chce nějaký úředník rozhodovat o zdraví lidí na celé zeměkouli tak už opravdu přestává legrace. 

Jakmile se PD ratifikuje, stává se z ní úředně uznaný dokument - zákon, který by mohl zlomit globálně zdravotní péči.

V minulosti vždy paušální řešení snížilo životní úroveň většiny občanů a úroveň vyspělejších států klesla. Vzpomínám na zdůvodnění Švédů, proč se jim nelíbilo žít v socialismu a zabili Alendeho. Odpověděli, že zpočátku se jim v návrzích politiků socialismus líbil, že si mysleli, že se budou mít líp jako ti nahoře, ale ono to dopadlo tak,  že by ze všech uděl chudé a ti největší povaleči by na tom vydělali nejvíc. Stači se podívat na Gausovu křivku a je to jasné. 

A pokud naši politici nemají odvahu PD odmítnout, tak prosím aby zrušili článek číslo 10a o nadřazenosti mezinárodních smluv naším zákonům. v naší ústavě. To je v jejich moci. byl jimi zadán do naší ústavy a stačí tří pětová většina poslanců ke jeho odvolání. Jak neudělají naši zákonodárci rozhodné kroky nyní, bude pozdě. Poláci jsou již dopálení tak, že prý dokonce chtějí změnit celou svoji ústavu. Nechtějí, aby budoucnost Polska byla diktována jediným nevoleným nadnárodním subjektem. 

WHU bude chtít zvýšenou kontrolu nad krajinami, nad lékárnami, nad nemocnicemi a dalšími skupinami ovlivňujícími rozhodování o zdraví  ve všech zemích světa. Jen tak bude moci vyhlásit nadnárodní pandemii a díky vyvolání strachu získá poslušnost všech zemí. To by drasticky ovlivnilo naše životy. O národních ekonomikách nemluvě. Vzpomnte na kovid. A to tehdy šlo alespoň vyhnat některé konkrétní a diktátorshé hygieniky, ale globálně - koho budete a kde honit?

Ono už stačí jak funguje omezení svobody projevu na protest. Makron už to ve Francii zavedl. UNESCO hrozí zase cenzurou nenávistného projevu (jen ono ví co za něj bude pokládat). Tím vytváří kroky pro cestu schválení jakékoliv smlouvy, nyní té Pandemické. Média se bojí vytvářet kritiku, chválit a explicitně lhát zase nechtějí. Takže se z nich nedozvíte nic než něco o rozvodech tzv. celebrit, které ani mnohdy neznáte. A protože je vše propojeno, vzniká kontrola nesouhlasu nás všech.  WHO je přední globální  organizace.  Zde jde o víc než v LS či IU. Zde jde o zglajšaltování našeho zdravotnictví anedostatku  léků. Přečtěte si někdy o tom jak se dodržuje hygiena a jaké jsou léky v některách a to velikých afrických státech. teď jsem si uvědomila, že vlastně se i já začala při psaní bát a to ještě nezačala PD platit. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Číst 332 krát
Ohodnotit tuto položku
(1 Hlasovat)
Zveřejněno v ZDRAVÍ

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %